הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רק שאני לא מוריד בשומן ירדתי בשריר :((((

tamirrr

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז סיימתי מאסה על משקל 75 והגעתי ל71 כל זה קרה ב25 יום התזונה שלי השתנתה מקצה לקצה
נגמלתי מגבינה צהובה 28% (שהייתי אוכל כמעט כל יום) אין יותר קולות לא גאנקפוד עם החברים
קניתי לי משקל כדאי לשקול מוצרים ובאמת שאני עושה את המקסימום
התפריט שלי כל יום בנוי רק מהדברים האלה 3 ביצים, גביע קוטג 3%, טונה במים,חזה עוף ואורז ולחם מחיטה מלאה וממתקים זמינים שלא הצלחתי להיגמל מזה עדיין אבל באמת שאני לא אוכל יותר מידי וזה לא מצדיק את מה שקרה לי
בנוסף אני עושה חצי שעה-25 דקות אירובי כל אימון מתאמן 5 פעמיים בשבוע רציני קורע את עצמי ובסוף מה אני מקבל? לא רק שלא ירדתי בשומן הורדתי בשריר
ולכל האלה שיגידו שמה שחשוב בסוף אלו הערכים אז הינה לכם: התחזוקה שלי (בלי האירובי כל אימון) הוא 2300 ואני מכניס כל יום בסביבות ה1900 קלוריות
עם 2 גרם אם לא יותר לקילו שריר
אז מה יש לכם להגיד?
הגוף שלי פשוט לא רוצה לשרוף שומן מגיל קטן אני שמנמן לא יודע זה אצלי ככה בגנים אני פשוט מבואס ירד לי כל החשק להתאמן כי יש לי חרא של גנטיקה!!

למה לעזאזל אתה מתאמן 5 פעמים בשבוע? ועוד אחרי כל אימון אירובי? צר לי לבשר לך, אבל לא כל המרבה הרי זה משובח...בחיטוב אתה צריך לעשות אימונים עצימים, כלומר להרים כבד, לעבוד בנפח מאוד נמוך (סט אחד כבד לתרגיל מרכזי עושה את העבודה), פעמיים שלוש בשבוע, אירובי לא צריך להיות כל אימון, פעם-פעמיים לכל היותר בשבוע.
עושה רושם שאתה פשוט עושה תכנית אימונים שלא מתאימה לך - אתה לא מתאושש מהאימונים, ובוודאי לא מהאירובי אח"כ. קח FBW מוכנה מהפורטל, או שתתחיל את הליניארית של ביל סטאר. צא איזה שבוע שבועיים לנייטרלי, ותתחיל מחדש.

• פותח/ת השרשור
למה לעזאזל אתה מתאמן 5 פעמים בשבוע? ועוד אחרי כל אימון אירובי? צר לי לבשר לך, אבל לא כל המרבה הרי זה משובח...בחיטוב אתה צריך לעשות אימונים עצימים, כלומר להרים כבד, לעבוד בנפח מאוד נמוך (סט אחד כבד לתרגיל מרכזי עושה את העבודה), פעמיים שלוש בשבוע, אירובי לא צריך להיות כל אימון, פעם-פעמיים לכל היותר בשבוע.
עושה רושם שאתה פשוט עושה תכנית אימונים שלא מתאימה לך - אתה לא מתאושש מהאימונים, ובוודאי לא מהאירובי אח"כ. קח FBW מוכנה מהפורטל, או שתתחיל את הליניארית של ביל סטאר. צא איזה שבוע שבועיים לנייטרלי, ותתחיל מחדש.

כי ABC עובדים 5 פעמיים בשבוע
ואירובי אני לא עובד קשה ריצה איטית ככה בכיף כדאי לעזור להתחטב

כי ABC עובדים 5 פעמיים בשבוע
ואירובי אני לא עובד קשה ריצה איטית ככה בכיף כדאי לעזור להתחטב

אז תעבוד FBW.
בחיטוב צריכים להוריד נפח,קח מאמר שיסביר לך קצת על חיטוב(בפסקה האחרונה כתוב על איך להתאמן בחיטוב):
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תראה אני לא ראיתי או מכיר אותך. מה הגובה שלך? אני מהמר שאתה חלש ואין עליך הרבה מאסה או ניסיון באימונים והגוף שלך פשוט לא מגיב טוב לעבודה 5 פעמים בשבוע. זה יותר מדי בשבילו.

Back
למעלה תחתית