עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שקראתי ולא התעמקתי בזה ממש לפי מה שהבנתי יש תופעות לוואי לכדורי קפאין אני לא בטוח בזה או מבין משהו בזה רק שואל.כנראה אתה לא עירני.. נסה להיות פעיל לפני האימון, תוכל גם לשתות כוס קפה שחור או לקחת כדור קפאין לפני אימון..
התופעות היחידות שאני רואה על עצמי הם הזעת יתר ואם אני לוקח מינון גבוה קצת קשה להירדם. בנס קפה יש פחות קפאין ככה שתצטרך לשתות יותר..לפי מה שקראתי ולא התעמקתי בזה ממש לפי מה שהבנתי יש תופעות לוואי לכדורי קפאין אני לא בטוח בזה או מבין משהו בזה רק שואל.
ומה לגבי נס קפה תופס? פשוט קפה ממש ממש מגעיל אותי
אני מבין תודה על העזרה 😃התופעות היחידות שאני רואה על עצמי הם הזעת יתר ואם אני לוקח מינון גבוה קצת קשה להירדם. בנס קפה יש פחות קפאין ככה שתצטרך לשתות יותר..
אני לא יודע אם יש קשר אבל תשתדל לשתות לפחות 2 ליטר ביום ללא אימון, הדרך הכי טובה להתרגל לפי דעתי היא לקחת בקבוק/ קנקן מים שיהיה זמין ליד המחשב ואתה תשתה בלי לשים לב..אני מבין תודה על העזרה 😃
יש לי שאלה נוספת שמתי לב לאחרונה שאני לא שותה מספיק מים ורציתי לשאול האם יכולה להיות השפעה מכתוצאה מכך ומה היא הכמות שאדם נורמלי שמתאמן צריך לשתות ביום? (לא מחפש מדויק או משהו בערך כדי לדעת איפה להעמיד את עצמי)
הוא בעבר היה ביעוץ אישי אני בטוח שהוא אוכל כמו שצריךיש לא מעט אנשים שמתלוננים על עייפות בזמן המאסה. זה בדר''כ בגלל הכמויות הגדולות של האוכל, תנסה לאכול יותר ירקות ולא להפריז בג'אנק פוד שרק הורס את הבריאות.
אל תדאג אף אחד לא מת מהמבורגר לשבוע....אני אוכל לפי תפריט שקבלתי בייעוץ אישי אבל אני לא אשקר שאני כן אוכל המבורגר שזה נחשב אצלי גאנק למרות שזה לא ממש נחשב גאנק וזהו בעיקרון כנראה שאתה צודק וגם עברתי לאכול לחם מלא בגלל הסיבים תזונתיים אז תודה על העצה. ואגב אם אני אוכל המבורגר זה פעם בשבוע מקסימום עכשיו בעיקרון עברתי לאכול חזה עוף בלחמנייה או בצד במקום המבורגר
אכן החום במזרח התיכון ובישראל בפרט+ הכמות הגדולה של הפחמימות בתפריט המסה לצורך העניין יכולים לגרום לתחושת עייפותיש לא מעט אנשים שמתלוננים על עייפות בזמן המאסה. זה בדר''כ בגלל הכמויות הגדולות של האוכל, תנסה לאכול יותר ירקות ולא להפריז בג'אנק פוד שרק הורס את הבריאות.
לא ידוע לי על תופעות לוואי עליי ועל החברים שלוקחים את התוסף הדבר היחיד ששמנו לב הוא שיש יותר פיפי אבל זה ידוע שקפאין זה חומר משתן.לפי מה שקראתי ולא התעמקתי בזה ממש לפי מה שהבנתי יש תופעות לוואי לכדורי קפאין אני לא בטוח בזה או מבין משהו בזה רק שואל.
ומה לגבי נס קפה תופס? פשוט קפה ממש ממש מגעיל אותי