הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית אימונים ותזונה

eladmica

משתמש מתחיל
78
7
נק' מוניטין:
406
78
7
אהלן,
הייתי עושה ss, אבל בעבר נפצעתי מדדליפט ופרס (כנראה מטכניקה שגויה). בכל מקרה האימונים לא כל כך חשובים לי כרגע אז אני לא מתכוון להסתכן שוב.
אני מתאמן בבסיס של ss רק בלי דדליפט ופרס. בינתיים אני עולה במשקלים מאימון לאימון אבל אני לא בטוח מה לעשות לגב ולכתפיים (ואולי צריך עוד תרגיל לרגליים כי אין דדליפט?)
בעצם מה שאני מחפש זה ווריאציה של תרגילים שבהם שאני עדיין יוכל להעלות במשקלים כל אימון, רק בלי דדליפט ופרס. אני חושב על להתחיל פאוורקלין אם זה ייעזור

לגבי תזונה:
קשה לי לאכול הרבה, הRMR שלי הוא 1830 ואני שוקל 57 על 1.65. יש לי 2 אפשרויות שאני מצליח לאכול:
- 2350 קלוריות שרובם מפחמימות ושומנים, עם בערך 85 גרם חלבון
- 2050 קלוריות עם 115 חלבון
איזה אפשרות עדיפה? (המטרה היא להעלות במשקל, כמובן שבהעדפה לשריר אבל גם אין לי בעיה להעלות בשומן)

דדליפט לא, אבל פאוורקלין כן? קח FBW מוכנה מהפורטל עם לג פרס ולחיצת כתפיים כלשהי אם אתה לא רוצה SS.
מבחינת תזונה, הייתי הולך על האפשרות השנייה.

• פותח/ת השרשור
דדליפט לא, אבל פאוורקלין כן? קח FBW מוכנה מהפורטל עם לג פרס ולחיצת כתפיים כלשהי אם אתה לא רוצה SS.
מבחינת תזונה, הייתי הולך על האפשרות השנייה.

כן, אין לי את מוטיבציה או הכח כרגע ללמוד מההתחלה פרס ודדליפט כשנפצעתי מהם בעבר, ואני רוצה להתחיל פאוורקלין בשביל לנסות משהו חדש. יכול להיות שבשבועות הקרובים תבוא לי המוטיבציה ואני יתחיל פרס ודדליפט וייעזר בפורום ללמידה.

בינתיים עשיתי תוכנית דומה לss, שאני יוכל להתקדם מאימון לאימון:
A:
Squat 3x5
Bench 3x5
Power Clean 5x3

B:
Squat 3x5
Incline Bench (45 degrees) 3x5 - עדיף לעשות 60 מעלות?
8>Weighted Pull ups 3xfailure

3 פעמים בשבוע. אני כבר עושה את זה חודש ובינתיים עובד יופי ואני מתקדם מאימון לאימון. תודה

אתה מודע לזה שתחילת התנועה בפאוורקלין זה דדליפט?

כן לא התכוונתי 1 ל-1 אבל זה אותו רעיון
אם הוא יכול לעשות פאוורקלין אין סיבה שהוא לא יכול לעשות גם דדליפט לדעתי
שיקול שלו בכל אופן
אם יש לו פציעה בגב הייתי נמנע משני התרגילים עד להחלמה

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שתחילת התנועה בפאוורקלין זה דדליפט?

כן, אני יודע שזה כמו דדליפט, רק עם פחות מחצי משקל שעושים בדדליפט, ככה שהסיכון בריצפה.
אבל זה ממש לא הסיבה שאני לא עושה דדליפט, פשוט אני מתאמן לכיף כרגע ואין לי כח ללמוד דדליפט שוב, ובא לי לנסות את הפאוורקלין שזה משהו חדש. אני מודה שאין הגיון בלעשות פאוורקלין ולא דדליפט, כמו שאמרתי יכול להיות שבקרוב תבוא לי המוטיבציה ואני יילמד דדליפט.

Back
למעלה תחתית