הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צעיר אכל 28 ביצים ומת

אני אומר מראש - אם יקרה לך משהו, הנהלת הפורום לא קשורה לנושא. אתה עושה את זה באחריותך בלבד ואני באמת לא ממליץ על ביצים.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו למה בן אדם יכול למות מזה הוא בגלל הכולסטרול. הבעיה שכל כך הרבה כולסטרול נכנס למערכת בבת אחת אולי יכול לעשות בעיה בטווח הקצר מאוד. מצד שני מדובר בסה"כ 6 גרם כולסטרול -28 ביצים, כך שקשה לי להאמין שזו הסיבה. הדבר השני היותר ריאלי אולי הוא חנק עצם העובדה שהצהוב של הביצה הוא קשה ובד"כ לא קל להוריד אותו בגרון ויכול לגרום לבעיות וחסימה של קנה הנשימה. בכל מקרה עזוב אותך שטויות.

בתגובות בכתבה יש אחד שקורא לעצמו דוקטור והוט מספר שזה פשוט כי הוא אכל יותר מידי(לא משנה של מה) וזה חסם לו איזה עורק וכך ניגרם זרימת דם לסירוגין ושבץ ולא יודע מה עוד.. אין בעיה לאכול חצי מהכמות הזאת בארוחה אחת נכון? אני עושה את זה כמעט כל יום זה החלבון היחידי כמעט בצבא

אני אומר מראש - אם יקרה לך משהו, הנהלת הפורום לא קשורה לנושא. אתה עושה את זה באחריותך בלבד ואני באמת לא ממליץ על ביצים.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו למה בן אדם יכול למות מזה הוא בגלל הכולסטרול. הבעיה שכל כך הרבה כולסטרול נכנס למערכת בבת אחת אולי יכול לעשות בעיה בטווח הקצר מאוד. מצד שני מדובר בסה"כ 6 גרם כולסטרול -28 ביצים, כך שקשה לי להאמין שזו הסיבה. הדבר השני היותר ריאלי אולי הוא חנק עצם העובדה שהצהוב של הביצה הוא קשה ובד"כ לא קל להוריד אותו בגרון ויכול לגרום לבעיות וחסימה של קנה הנשימה. בכל מקרה עזוב אותך שטויות.

לג'קאס יש אזהרה באינטרו, עכשיו הציטוט הזה יהיה שלי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית