הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה מספקת לRM5?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

יש לי עוד די הרבה להתקדם אבל הטכניקה שלי נראת ככה בדרך כלל, היא מספיק טובה? ועד כמה העיגול בגב משמעותי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגב עגול וזה משמעותי, חכה לתגובות של אנשים שיכולים לתת לך עצות לגבי איך ליישר את הגב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה משחרר את הגב לפני שאתה מושך, תחזיק אותו ו"תדחוף" במקום מהעקבים.

אני מושך את הטוסיק החוצה ואת החזה למעלה (אפשר לראות את זה גם שניה לפני המשיכה) אבל זה משתחרר. במידה ואלחץ חזק על הבטן אני אשמור על הגב ישר?
ומה הכוונה בלדחוף במקום מהעקבים?

אני מושך את הטוסיק החוצה ואת החזה למעלה (אפשר לראות את זה גם שניה לפני המשיכה) אבל זה משתחרר. במידה ואלחץ חזק על הבטן אני אשמור על הגב ישר?
ומה הכוונה בלדחוף במקום מהעקבים?
זה משתחרר כי ברגע שאתה מושך אתה מנסה לעקור את המוט מהרצפה וכל הסטאפ נעלם. תשאיר את המתח בגב עד כמה שאפשר (אבל תוריד משקל בשביל לעבוד על זה), ותחשוב שהכוח של התנועה לא בא מזה שאתה מתרומם אלא מזה שאתה לוחץ את כף הרגל כאילו לתוך האדמה.

• פותח/ת השרשור
זה משתחרר כי ברגע שאתה מושך אתה מנסה לעקור את המוט מהרצפה וכל הסטאפ נעלם. תשאיר את המתח בגב עד כמה שאפשר (אבל תוריד משקל בשביל לעבוד על זה), ותחשוב שהכוח של התנועה לא בא מזה שאתה מתרומם אלא מזה שאתה לוחץ את כף הרגל כאילו לתוך האדמה.
קודם כל תודה אני לוקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.
הייתה תקופה שהייתי דוחף את הרצפה עם הרגליים (והייתי מרגיש שהתאומים נשרפים לי וקשה להמשיך) אז חשבתי שזה מיותר.
ואני יודע שזה קצת חסר אחריות אבל אני אמשיך להתקדם ולנסות לשפר בלי להוריד משקל כי יש לי מטרה להגיע אליה עד התחרות הבאה.אבל כמו שאמרת, אני אנסה לשמר על המצב של המתח בגב (ללחוץ חזק על הבטן, אולי זה מה שיעזור) ולדחוף עם הרגליים. גם קראתי שצריך להוביל את התנועה עם CHEST UP באחד המאמרים. זה בטח גם יכול להועיל.

אני מסכים עם לטיסימוס תוריד 10 קילו נגיד, ותמשיך להעלות משם ולתת בראש ותעבוד על הטכניקה הכי חשוב! יש לך מספיק זמן עד לתחרות באפריל אל תתן לאגו לפגוע לך , כמה אתה שוקל עכשיו?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם לטיסימוס תוריד 10 קילו נגיד, ותמשיך להעלות משם ולתת בראש ותעבוד על הטכניקה הכי חשוב! יש לך מספיק זמן עד לתחרות באפריל אל תתן לאגו לפגוע לך , כמה אתה שוקל עכשיו?

אני אתן צ'אנס לתוספת לטכניקה שקבלתי מפה ונראה איך ה165 יראה.
שוקל 83.5 בערך אבל בונה להתחרות על 82

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שעד 90 קילו יהיה לך יותר הגיוני?

קודם כל אני לא רוצה להגיע ל90 קילו בלי קשר, מעדיף להשאר על ה80-82.. דבר שני אם אני אתחרה ב90 יש שם כאלו שלא יהיה כיף להתחרות נגדם חחח ;)

קודם כל אני לא רוצה להגיע ל90 קילו בלי קשר, מעדיף להשאר על ה80-82.. דבר שני אם אני אתחרה ב90 יש שם כאלו שלא יהיה כיף להתחרות נגדם חחח ;)
אבל אתה מבין שהמשקלים שלך לא יעלו משמעותית אם אתה לא מתכוון לעלות אפילו עוד קילו אחד , [אגב אני עד 82 😃] ולמה אתה לא רוצה להיות 90 קילו ?

• פותח/ת השרשור
אבל אתה מבין שהמשקלים שלך לא יעלו משמעותית אם אתה לא מתכוון לעלות אפילו עוד קילו אחד , [אגב אני עד 82 😃] ולמה אתה לא רוצה להיות 90 קילו ?
הא אתה עד 82? טוב כנראה שאני עובר ל90 קילו חחחחחחחחחחחח
נ.ב כן אפשר לעלות די הרבה במשקלי עבודה בלי לעלות במסת שריר.. תראה את כל החברה ששוקלים כמונו ועושים עוד 40-50 קילו יותר בדדליפט.. יש להם דברים אחרים חזקים מאוד חוץ מהמסת שריר.

הא אתה עד 82? טוב כנראה שאני עובר ל90 קילו חחחחחחחחחחחח
נ.ב כן אפשר לעלות די הרבה במשקלי עבודה בלי לעלות במסת שריר.. תראה את כל החברה ששוקלים כמונו ועושים עוד 40-50 קילו יותר בדדליפט.. יש להם דברים אחרים חזקים מאוד חוץ מהמסת שריר.
חחח כן אני שקלתי בדימונה 73 אני עד 82 , יהיה מעניין , כן אבל השאלה היא האם הרטיו שלך יהיה יותר טוב אם תעלה לעד 90 , או שתשאר ככה עד 82.
אל תשכח שאתה ממשיך גם אחרי התחרות אתה צריך להתסכל על עתיד האימונים שלך לא רק על התחרות זה שהיא על 100 אלף שקל , תחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
חחח כן אני שקלתי בדימונה 73 אני עד 82 , יהיה מעניין , כן אבל השאלה היא האם הרטיו שלך יהיה יותר טוב אם תעלה לעד 90 , או שתשאר ככה עד 82.
אל תשכח שאתה ממשיך גם אחרי התחרות אתה צריך להתסכל על עתיד האימונים שלך לא רק על התחרות זה שהיא על 100 אלף שקל , תחשוב על זה.
סתם צחקתי.. אני אשאר עד 85 קילו כי זאת הקטג' המועדפת עליי, לא כבדה מדי ולא רזה מדי. בכל מקרה מאור סוואן אמר לי שאין כבר קטג' משקל וזה הכל ביחס לגיל ולרטיו שיש בין מה שאתה מרים וכמה אתה שוקל.
וחוץ מזה אני רוצה להתחרות לחוויה ולכיף, וכמובן לשבור שיאים אישיים עם האנדנלין והכל... לא ממש בונה על לזכות בפרס או משהו כזה

סתם צחקתי.. אני אשאר עד 85 קילו כי זאת הקטג' המועדפת עליי, לא כבדה מדי ולא רזה מדי. בכל מקרה מאור סוואן אמר לי שאין כבר קטג' משקל וזה הכל ביחס לגיל ולרטיו שיש בין מה שאתה מרים וכמה אתה שוקל.
וחוץ מזה אני רוצה להתחרות לחוויה ולכיף, וכמובן לשבור שיאים אישיים עם האנדנלין והכל... לא ממש בונה על לזכות בפרס או משהו כזה
מאור סוואן טועה התחרות בפתח תקווה היא לפי משקל לא לפי רטיו , זאת לא תחרות גביע .

וכל הכבוד זאת הגישה הנכונה .

• פותח/ת השרשור
מאור סוואן טועה התחרות בפתח תקווה היא לפי משקל לא לפי רטיו , זאת לא תחרות גביע .

וכל הכבוד זאת הגישה הנכונה .
אז מה עם הגיל? מבחינת גיל אני אהיה JUNIOR, זה אומר שלא נתחרה אחד בשני?

אז מה עם הגיל? מבחינת גיל אני אהיה JUNIOR, זה אומר שלא נתחרה אחד בשני?
אתה מעל 19? ובתחרות בפתח תקווה זה לא משנה זה לא לפי גיל זה לפי משקל אז כן נתחרה ביחד כי אנחנו עד 82.5 , בתחרות גביע הבאה שתהייה כנראה שנה הבאה זה יהיה לפי גילאים ושם אנחנו לא נתחרה ביחד.

• פותח/ת השרשור
אתה מעל 19? ובתחרות בפתח תקווה זה לא משנה זה לא לפי גיל זה לפי משקל אז כן נתחרה ביחד כי אנחנו עד 82.5 , בתחרות גביע הבאה שתהייה כנראה שנה הבאה זה יהיה לפי גילאים ושם אנחנו לא נתחרה ביחד.

הבנתי אחי, בתחרות אהיה 20. וכנראה שזאת התחרות היחידה שאני אשתתף בה לזמן הקרוב כי אני מתגייס אז אני לא יודע איך תראה קריירת האימונים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית