עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה משחרר את הגב לפני שאתה מושך, תחזיק אותו ו"תדחוף" במקום מהעקבים.
זה משתחרר כי ברגע שאתה מושך אתה מנסה לעקור את המוט מהרצפה וכל הסטאפ נעלם. תשאיר את המתח בגב עד כמה שאפשר (אבל תוריד משקל בשביל לעבוד על זה), ותחשוב שהכוח של התנועה לא בא מזה שאתה מתרומם אלא מזה שאתה לוחץ את כף הרגל כאילו לתוך האדמה.אני מושך את הטוסיק החוצה ואת החזה למעלה (אפשר לראות את זה גם שניה לפני המשיכה) אבל זה משתחרר. במידה ואלחץ חזק על הבטן אני אשמור על הגב ישר?
ומה הכוונה בלדחוף במקום מהעקבים?
קודם כל תודה אני לוקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.זה משתחרר כי ברגע שאתה מושך אתה מנסה לעקור את המוט מהרצפה וכל הסטאפ נעלם. תשאיר את המתח בגב עד כמה שאפשר (אבל תוריד משקל בשביל לעבוד על זה), ותחשוב שהכוח של התנועה לא בא מזה שאתה מתרומם אלא מזה שאתה לוחץ את כף הרגל כאילו לתוך האדמה.
אני מסכים עם לטיסימוס תוריד 10 קילו נגיד, ותמשיך להעלות משם ולתת בראש ותעבוד על הטכניקה הכי חשוב! יש לך מספיק זמן עד לתחרות באפריל אל תתן לאגו לפגוע לך , כמה אתה שוקל עכשיו?
אתה לא חושב שעד 90 קילו יהיה לך יותר הגיוני?אני אתן צ'אנס לתוספת לטכניקה שקבלתי מפה ונראה איך ה165 יראה.
שוקל 83.5 בערך אבל בונה להתחרות על 82
אתה לא חושב שעד 90 קילו יהיה לך יותר הגיוני?
אבל אתה מבין שהמשקלים שלך לא יעלו משמעותית אם אתה לא מתכוון לעלות אפילו עוד קילו אחד , [אגב אני עד 82 😃] ולמה אתה לא רוצה להיות 90 קילו ?קודם כל אני לא רוצה להגיע ל90 קילו בלי קשר, מעדיף להשאר על ה80-82.. דבר שני אם אני אתחרה ב90 יש שם כאלו שלא יהיה כיף להתחרות נגדם חחח ;)
הא אתה עד 82? טוב כנראה שאני עובר ל90 קילו חחחחחחחחחחחחאבל אתה מבין שהמשקלים שלך לא יעלו משמעותית אם אתה לא מתכוון לעלות אפילו עוד קילו אחד , [אגב אני עד 82 😃] ולמה אתה לא רוצה להיות 90 קילו ?
חחח כן אני שקלתי בדימונה 73 אני עד 82 , יהיה מעניין , כן אבל השאלה היא האם הרטיו שלך יהיה יותר טוב אם תעלה לעד 90 , או שתשאר ככה עד 82.הא אתה עד 82? טוב כנראה שאני עובר ל90 קילו חחחחחחחחחחחח
נ.ב כן אפשר לעלות די הרבה במשקלי עבודה בלי לעלות במסת שריר.. תראה את כל החברה ששוקלים כמונו ועושים עוד 40-50 קילו יותר בדדליפט.. יש להם דברים אחרים חזקים מאוד חוץ מהמסת שריר.
סתם צחקתי.. אני אשאר עד 85 קילו כי זאת הקטג' המועדפת עליי, לא כבדה מדי ולא רזה מדי. בכל מקרה מאור סוואן אמר לי שאין כבר קטג' משקל וזה הכל ביחס לגיל ולרטיו שיש בין מה שאתה מרים וכמה אתה שוקל.חחח כן אני שקלתי בדימונה 73 אני עד 82 , יהיה מעניין , כן אבל השאלה היא האם הרטיו שלך יהיה יותר טוב אם תעלה לעד 90 , או שתשאר ככה עד 82.
אל תשכח שאתה ממשיך גם אחרי התחרות אתה צריך להתסכל על עתיד האימונים שלך לא רק על התחרות זה שהיא על 100 אלף שקל , תחשוב על זה.
מאור סוואן טועה התחרות בפתח תקווה היא לפי משקל לא לפי רטיו , זאת לא תחרות גביע .סתם צחקתי.. אני אשאר עד 85 קילו כי זאת הקטג' המועדפת עליי, לא כבדה מדי ולא רזה מדי. בכל מקרה מאור סוואן אמר לי שאין כבר קטג' משקל וזה הכל ביחס לגיל ולרטיו שיש בין מה שאתה מרים וכמה אתה שוקל.
וחוץ מזה אני רוצה להתחרות לחוויה ולכיף, וכמובן לשבור שיאים אישיים עם האנדנלין והכל... לא ממש בונה על לזכות בפרס או משהו כזה
אז מה עם הגיל? מבחינת גיל אני אהיה JUNIOR, זה אומר שלא נתחרה אחד בשני?מאור סוואן טועה התחרות בפתח תקווה היא לפי משקל לא לפי רטיו , זאת לא תחרות גביע .
וכל הכבוד זאת הגישה הנכונה .
אתה מעל 19? ובתחרות בפתח תקווה זה לא משנה זה לא לפי גיל זה לפי משקל אז כן נתחרה ביחד כי אנחנו עד 82.5 , בתחרות גביע הבאה שתהייה כנראה שנה הבאה זה יהיה לפי גילאים ושם אנחנו לא נתחרה ביחד.אז מה עם הגיל? מבחינת גיל אני אהיה JUNIOR, זה אומר שלא נתחרה אחד בשני?
אתה מעל 19? ובתחרות בפתח תקווה זה לא משנה זה לא לפי גיל זה לפי משקל אז כן נתחרה ביחד כי אנחנו עד 82.5 , בתחרות גביע הבאה שתהייה כנראה שנה הבאה זה יהיה לפי גילאים ושם אנחנו לא נתחרה ביחד.