הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תעזרו לי אם התכניקה LOW BAR

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
קודם כל מי שלא מכיר אותי או מכיר אני מתאמן מנוסה אפשר לומר עשיתי SS 5X5 לפני הצבא ככה שאני לא מתאמן כוח חדש
עכשיו אני מתכנן לחזור לאימוני כוח באופן רציני ולפני זה החלטתי ללמוד LOW BAR סקוואט למראת שניסיתי 100 פעם ולא הלך לי למה במשך השנים אני עשיתי HB
קיצר הינה הסירטון
שבו יש כולה סטים 60 80 100
120-ל שלוש סט עבודה דקה 1:20
http://www.youtube.com/watch?v=2dGc8cz2lRo&feature=youtu.be

אני דוחף ברכיים אחוצה מנסה כמה שאני יכול להתיישב אחורה מוביל אם התחת דואג לחזה מורם והמוט מונח על הכתפיים ולא על התרפזים (באימון ראשון כאב אימון שני פחות )
אחרי כל סט אני מרגיש פמפ מטורף בגב התחתון האם זה בסדר ?

נערך לאחרונה:
חבר'ה יש לי את אותה בעיה כמו של פותח הפוסט ... אני לא מדבר כרגע על טכניקה , אני מדבר עם הכאבים שאני מרגיש באזור הגב התחתון .
אני עושה סקוואט LB - 80 KG Max וכל פעם אחרי שאני מסיים אימון עם סקוואט יש לי כאבים בגב התחתון .
בדוק זה בגלל הטכניקה או משו ... למרות שאני די בטוח שאני עושה נכון .

מישו יודע ממה זה נובע ? ומה אני צריך לעשות בשלב הזה להמשיך לעבוד על הסקוואט או לעשות הפסקה?

אוקי תודה בעיה רק שאני מאבד שויי משקל שאני מסתקל למטה אני חייב את המראהה לצערי.
גם לי הייתה את הבעיה הזאת עד שהתחילו שיפוצים אצלי והוציאו את המראה, ואז נפלתי פעם אחת כי היה לי ממש מוזר לעשות סקוואט בלי מראה
אבל מתרגלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית