הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון תעזרו לי אם התכניקה LOW BAR

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
קודם כל מי שלא מכיר אותי או מכיר אני מתאמן מנוסה אפשר לומר עשיתי SS 5X5 לפני הצבא ככה שאני לא מתאמן כוח חדש
עכשיו אני מתכנן לחזור לאימוני כוח באופן רציני ולפני זה החלטתי ללמוד LOW BAR סקוואט למראת שניסיתי 100 פעם ולא הלך לי למה במשך השנים אני עשיתי HB
קיצר הינה הסירטון
שבו יש כולה סטים 60 80 100
120-ל שלוש סט עבודה דקה 1:20
http://www.youtube.com/watch?v=2dGc8cz2lRo&feature=youtu.be

אני דוחף ברכיים אחוצה מנסה כמה שאני יכול להתיישב אחורה מוביל אם התחת דואג לחזה מורם והמוט מונח על הכתפיים ולא על התרפזים (באימון ראשון כאב אימון שני פחות )
אחרי כל סט אני מרגיש פמפ מטורף בגב התחתון האם זה בסדר ?

נערך לאחרונה:
הבעיה אצלך שאתה מתחיל את התנועה עם התחת אחורה במקום להתחיל את התנועה עם הברכיים קדימה. שלח את הברכיים קדימה עד בערך קצות האצבעות ותוך כדי תמשוך את הטוסיק אחורה ואז אתה תיצור מתיחה בהמסטרינג.

אני לא רואה בעיה קריטית מידי אבל כנראה כי המשקל קל
לדעתי זאת טכניקה שאתה יכול להתקדם איתה

ברגע שיותר תשב אחורה ותפתח יותר את הברכים הכול יפתר

• פותח/ת השרשור
הבעיה אצלך שאתה מתחיל את התנועה עם התחת אחורה במקום להתחיל את התנועה עם הברכיים קדימה. שלח את הברכיים קדימה עד בערך קצות האצבעות ותוך כדי תמשוך את הטוסיק אחורה ואז אתה תיצור מתיחה בהמסטרינג.
לא הבנתי איך אני אמור לעשות את זה חח ננסה
אני לא רואה בעיה קריטית מידי אבל כנראה כי המשקל קל
לדעתי זאת טכניקה שאתה יכול להתקדם איתה

ברגע שיותר תשב אחורה ותפתח יותר את הברכים הכול יפתר
תודה

עוד?

תפתח יותר את הברכיים לצדדים זה יעזור עם הבאט ווינק הקטן שיש שם בחלק מהחזרות ותכניס יותר אוויר לבטן לפני כל חזרה תקווץ אותה עם אוויר בפנים תוציא את החזה החוצה חזק יותר ותקרב את השכמות קצת יותר חוץ מזה הטכניקה די טובה באמת שאין לך איזה בעייה רצינית עם הLB שלך

אהה ואני יודע שזה אולי נראה לך לא מתאים לאימונים שלך ויפריע להתקדמות אבל בסך הכל מה זה חודש זה כלום תנסה חודש אחד לעשות רק בוקס סקוואט אחרי זה תראה איך כל הטכניקה שלך בLB הרגיל משתפרת אתה תשב אחורה הרבה יותר בקלות יהיה לך יותר כוח בהתחלה של העלייה אתה תפתח יותר את הברכיים בוקס סקוואט זה תרגיל שבאמת אני רואה שהוא עובד על הרבה אנשים כמו קסם

לא רע בכלל.
ממה שרואים מפה, תחזיק את הברכיים יותר חזק בצדדים.
תבקש ממישהו שיצלם אותך מאחורה נכנס למוט, אולי יש מה לשפר שם.

• פותח/ת השרשור
להחזיק ברכיים ולדחוף לצדדים יותר קיבלתי ,תודה אנשים
אני יתחיל להתקדם אם המשקל הזה ב5 קילו ונראה לאיפה זה יזרום

אני לא רואה שום בעייה בירידה. לא בברכיים, לא בגב, לא בישיבה אחורה.
מה שאני חושב שלא קורה זה דחיפה של התחת למעלה, למרות שאתה כותב שאתה כן עושה. התחת שלך נראה לי די עצלן. בשביל לשפר את זה תנסה להסתכל יותר למטה, ופחות קדימה. וכל הדרך למעלה רק תעלה את התחת, השאר זז מאליו.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה בעיה רק שאני מאבד שויי משקל שאני מסתקל למטה אני חייב את המראהה לצערי.

אני לא יודע איך אתם לא רואים את זה, הוא אומנם לא גולש אבל הברכיים שלו לא זזות בכלל קדימה בתחילת התנועה.. ולא סתם ריפטו אומר שצריך לשלוח אותן בהתחלה עד בערך קצות האצבעות.. (עם כל הTUBOW וזה)

אני לא יודע איך אתם לא רואים את זה, הוא אומנם לא גולש אבל הברכיים שלו לא זזות בכלל קדימה בתחילת התנועה.. ולא סתם ריפטו אומר שצריך לשלוח אותן בהתחלה עד בערך קצות האצבעות.. (עם כל הTUBOW וזה)

הוא לא אומר את זה.

צרף את הסירטון בו ריפטו אומר זאת.

אני די בטוח שאתה מתבלבל

הוא לא אומר את זה.

אני די בטוח שאתה מתבלבל

40894625.png

או שאני לא יודע לקרוא או שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים

נערך לאחרונה:
מדובר על דחיפת הברכיים בכיוון האצבעות ורקיבוע הברכיים.
ומשם התנועה היא עם הישבן בלבד.
תקנו אותיאם אני טועה.

I stand corrected.
בגרסא החדשה הוא כותב
from the very top, shove the knees forward and out to the place where they will end up, just in front of the toes, and stop them there;

שזה אמנם ניסוח יותר מעודן, אבל עדיין... צודק.

ובכ"ז, לא חושב שיש פה בעייה עם הירידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית