הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורש כף היד

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
בזמן האחרון יש לי כאבים בשורש כף היד, בחיבור של האולנה לשורש כף היד
בלחיצות חזה זה לא מפריע
אבל בלחיצות כתפיים, משיכות בסופנציה/סמי-פרונציה, כפיפת מרפק וכו' זה בלתי נסבל
אני מאמין שזה רק דלקת ולא נקע או משהו בסגנון
אני אשמח לקבל מידע על דרכים להקלת הכאב במקום
תודה 😉

בזמן האחרון יש לי כאבים בשורש כף היד, בחיבור של האולנה לשורש כף היד
בלחיצות חזה זה לא מפריע
אבל בלחיצות כתפיים, משיכות בסופנציה/סמי-פרונציה, כפיפת מרפק וכו' זה בלתי נסבל
אני מאמין שזה רק דלקת ולא נקע או משהו בסגנון
אני אשמח לקבל מידע על דרכים להקלת הכאב במקום
תודה 😉
תבדוק את הטכניקה שלך בבנץ' אולי כף היד נשברת כאשר אתה מחזיק את המוט (מאוד שכיח) .
במידה ואתה הכול לפי הספר הכי מומלץ זה לעשות תרגילים שאין בהם כאב אבל אפשר גם להשתמש ברצועות לידיים מגני שורש כף יד או כל מיני פורמולות כאלה של דלקות פרקים שיש עלהם אחלה פידבקים כמו כורכומין

• פותח/ת השרשור
תבדוק את הטכניקה שלך בבנץ' אולי כף היד נשברת כאשר אתה מחזיק את המוט (מאוד שכיח) .
במידה ואתה הכול לפי הספר הכי מומלץ זה לעשות תרגילים שאין בהם כאב אבל אפשר גם להשתמש ברצועות לידיים מגני שורש כף יד או כל מיני פורמולות כאלה של דלקות פרקים שיש עלהם אחלה פידבקים כמו כורכומין

לא מפריע לי בבנץ, ואני משתמש ברצועות בתרגילים כשכואבת לי היד.
אין מתיחות או תרגילים שיכולים להקל על הכאב ולשפר טווח תנועה?

לא מפריע לי בבנץ, ואני משתמש ברצועות בתרגילים כשכואבת לי היד.
אין מתיחות או תרגילים שיכולים להקל על הכאב ולשפר טווח תנועה?

כדי להמליץ לך על תרגילים או מתיחות ספציפיים צריך לבדוק אותך. כלומר , התיאור שהעלית לא נותן תיאור מספק של בעיה. למשל , למה כואב לך בלחיצת כתפיים אבל לא כואב בבנץ'? מה ההבדל במנח היד?

נסה להימנע (או לפחות להוריד עומס ) מתרגילים שגורמים לכאב . בדוק את מנח כף היד שלך בכל תרגיל , ונסה לשמור על מנח ניטרלי.

תפסיק לעשות מוט W, תעשה מנוחה כללית מאימונים למשך שבוע-שבועיים, ואפשר אפילו לקנות כדורי כורכום ושום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית