אני מתאמן חדש, אבל יש לי כאבים במפרקת כף היד

AviadKatani

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
אהלן.. זה כבר בלתי נסבל.
בתרגילים כגון לחיצת חזה ועוד, מפרקת כף היד שלי בשמאל כואבת כאבי טופת! אני מדבר על זה:
http://prntscr.com/nbp70
איפה שסימנתי במרובע, שמה כואב כאבי טופת, גם כשאני עושה תרגילים ליד קידמית במכונה זה כואב, אבל ממש.
זה ככה גם לחבר שלי..
שאלתי את המאמן והוא אומר שצריך להוריד משקל..

מה לעשות?!

מה עושים?
א. מורידים משקל.
ב. מוודאים טכניקה נכונה בכל תרגיל! סביר להניח שמנח כף היד שלך הוא לא טוב. אני הייתי ממליץ לוותר כרגע על תרגילי ידיים (בטח שתרגילי ידיים במכונה).

אילו עוד תרגילים אתה מבצע?

• פותח/ת השרשור
מה עושים?
א. מורידים משקל.
ב. מוודאים טכניקה נכונה בכל תרגיל! סביר להניח שמנח כף היד שלך הוא לא טוב. אני הייתי ממליץ לוותר כרגע על תרגילי ידיים (בטח שתרגילי ידיים במכונה).

אילו עוד תרגילים אתה מבצע?
אוקיי, אני מבצע כל מיני תרגילים מגוון בעיקר תרגילי מכונה כי אני חדש.. עוד מעט מתחיל SS הביאו לי משהו לקרוא על SS וזה מלא מלא מלא לקרוא אין כאן סיכום חחחחחחחחחחחח

אוקיי, אני מבצע כל מיני תרגילים מגוון בעיקר תרגילי מכונה כי אני חדש.. עוד מעט מתחיל SS הביאו לי משהו לקרוא על SS וזה מלא מלא מלא לקרוא אין כאן סיכום חחחחחחחחחחחח
המאמר הוא סיכום של הספר...

WTF חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי עם זה סיכום.. לא רוצה לחשוב מה הספר
אני מדבר על זה :
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/#1
כן, זה סיכום של כל הנקודות החשובות.... וזה לא כזה נורא לקרוא את זה אני חושב שקראתי את זה לפחות 3 פעמים.....

הנה סיכום במיוחד בשבילך:
שאלה: אני יכול לבצע לחיצת חזה באחיזה ללא הבהונות (Suicide Grip)?
כמובן, אני מציע גם שאם תחליט לנסות אחיזה כזאת תצלם את הביצועים שלך. כך, כשיבחרו מועמדים לפרסי הדארווין השנתיים תהיה לך הוכחה מצולמת לכמה אתה אידיוט, שתוכל לצרף למועמדות שלך.
אחיזה ללא בהונות היא אחיזה שעושים בה שימוש אנשים עם בעיות בפרק כף היד, דבר שאפשר להימנע ממנו ע"י הנחת המוט בבסיס כף היד וליפוף הבהונות סביב המוט, במקום הנחתו בבסיס האצבעות, דבר שיוביל להתעקמות של הפרק לאחור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית