הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים חדים בגב התחתון

FishforLife

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-45
40
0
ככה: בהתחלה היו לי כאבים בגב התחתון כתוצאה מסקוואט, משום מה בעיקר בצד השמאלי של עמוד השדרה, כנראה בגלל שזוקפי הגב שלי היו חלשים. לפני שבועיים בערך יצאתי לטיול והכאבים האלה התחזקו קצת אבל הם לא היו חריגים מידי.
השבוע עסקתי עם חברה של באקרובלנס וזה דרש ממני להניף אותה הרבה בעמידה וכנראה שכתוצאה מכך התחילו לי כאבים ממש חזקים טיפה משמאל למטה לזוקפי הגב התחתונים, באגן העליון. אלה כאבים חדים ואורכיים שמשום מה מוקרנים בעיקר מרגל ימין ובכל פעם שאני מתישב/קם/עושה תנועה סיבובית או חדה עם הגב. אין שום כאבים כאשר נוגעים במקום הזה.
הרופא משפחה שלי לא עובד בחג ורציתי לדעת אם למישהו מכם יש רעיון למה זה יכול להיות?

תיתכן דלקת מקומית (הכי סביר), ויתכן יותר. אתה לא צריך רופא משפחה, אלא אורתופד. אם זה אני, הייתי לוקח איבופרופן, אבל זה עניין שבינך לרופא. אפשר גם להשתמש בטראומיל או וולטרן, אבל אין לי סמכות להמליץ על תרופות ומשחות. אני לא אומר את זה רק לכסת"ח, אלא כי אין לי מושג על רגישויות ומצבך האחר.

תנוח תראה אם זה עובר. אם לא אז גש לרופא...
בכל מקרה של כאבים ממושכים (אם זה בצד שמאל) כדי לבדוק את זה.

• פותח/ת השרשור
תיתכן דלקת מקומית (הכי סביר), ויתכן יותר. אתה לא צריך רופא משפחה, אלא אורתופד. אם זה אני, הייתי לוקח איבופרופן, אבל זה עניין שבינך לרופא. אפשר גם להשתמש בטראומיל או וולטרן, אבל אין לי סמכות להמליץ על תרופות ומשחות. אני לא אומר את זה רק לכסת"ח, אלא כי אין לי מושג על רגישויות ומצבך האחר.
זה לא יכול להיות דלקת כי אין שום נפיחות/אדמימות ואני לא מרגיש שום דבר כשנוגעים שם.
אני אלך לאורתופד מחר או מחרותיים אבל רציתי לשמוע קודם חוות דעת מפה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית