הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Texas Method - לוג 2013

תודה 😃 מצטער שלא הספקתי לענות להודעה האחרונה שלך אלי בפוסט שפתחת.

1. guyb ענה לך והסביר את הרציונל בלחיצות בתכנית. אבל אני אציע לך את ההיפך ממה שהוא הציע וזה לעקוב אחרי התצורה המקורית מההתחלה.

2. לא שמתי לב שבמקור זה 5X10, אתה יכול לכוון אותי איפה זה מצויין? ובכל מקרה זה מפמפם לי מספיק את הזוקפים. לגבי תחליף, ניסיתי GM אבל זה חרא טהור. אם לי אישית אין מתקן או אלתור לעשות איתו BE, אני לא עושה.

3. חתירה כפי שאמרו.

לגבי היפרטרופיה, אני אצטרך קודם כל לחזור לשיאים בלחיצות כדי שהנפח יתחיל לשחק תפקיד 😃

תודה 😃 כפי שציינתי מקודם יש לי פציעה בשורש כף היד (מקורה בפציעה מלפני שנתיים בקט רגל, החמרתי אותה לפני כמה חודשים ע"י תנועה לא טובה כשהרמתי פלטה למוט, ובאופן כללי יש לי CTS התחלתי), ועוד מיני-פציעות שאני לא רוצה שיחזרו. ככה שהפעם אני עוקב אחרי העצה של ג'ים וונדלר ואני משאיר את האגו מחוץ לאימון ומתקדם עם הלחיצות לאט ובטוח. עדיף.

הבנתי,החלמה מהירה!

• פותח/ת השרשור
אימון נפח:

S: 155 5X5 - יחסית קל.
BP: 90 5X5 - קל.
DL: 190X5 - הרגיש כבד מאוד, למרות שעלה מהר ולא קרסתי עם הגב.

היה אימון לא רע למרות הקור העז. טייז תרמי של UA עזר רבות.

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות:

S: 120 2X5
P: 52.5 3X5

CU: 10, 10, 7
BE: 5X10

BW: 95.2

מסתבר שה-BE זה באמת 5X10, וזה גם מה שעשיתי באימון ההתאוששות הקודם, אבל משום מה רשמתי 3 וחשבתי שעשיתי 3. את אימון העצימות אצטרך כנראה לקיים בחמישי או לדחות לשישי/שבת בהתאם למה שכנראה מחר בסנובורד בחרמון 🤪

• פותח/ת השרשור
איפה אתה?
מכרת את הברזלים תמורת השלג?😃

חופשה מהחופשה 😃

אימון עצימות:

S: 170X5
BP: 102.5X3

אחרי החרמון הייתי חייב לנוח 3-4 להתאושש, קרעתי שם את הגוף בסנובורדינג נון-סטופ. העברתי עוד כמה ימים בבלגאן של סוף הסמסטר. ירדתי 2 קילו משקל גוף. באופן לא מפתיע הסקוואט היה נוראי. למרות ה-165 הקליל מקודם, התזונה הלקויה והאימונים שפוספסו נתנו את אותותיהם. אולי היה עדיף לחזור עם אימון ההתאוששות אבל רציתי לשמור על סדר הימים הנוכחי. גם לחיצת החזה היתה קשה. לא נורא.

עריכה: ותרתי על ה-PC כי זה היה אימון די מאולתר ולא היה לי זמן.

BW: 93.5

התכנית מהיום היא להגיע ל-200 קילו סקוואט ל-RM5 עד אפריל. יש לי עד אז כ-30 קילו ב-20 וקצת אימונים. נראה לי שזה אפשרי. ואז חיטוב קצר ומעבר ל-5\3\1, או משיכת טקסס. לפי המצב.

נערך לאחרונה:
טוב שחזרת...

מה השיא שלך בסקאווט דדליפט ובנץ' עד כה?

ובהצלחה רבה:79nb:

• פותח/ת השרשור
בנץ' 130 סינגל, סקוואט 182.5 לחמש, דדליפט 190 לשש. לא יצא לי לנסות בהם RM1 כי לא היתה לי גישה בזמנו למספיק משקל, המקסימום שהיה לנו זה 190. אני אשבור את השיאים הללו בשבוע שבועיים.

אחלה מטרה 😃

למה לא פנדליי אחרי החיטוב?

חחח.. מחסום 5X5.
אבל אל תוותר עליה, תן עליה סיבוב חורף הבא או משהו בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
חחח.. מחסום 5X5.
אבל אל תוותר עליה, תן עליה סיבוב חורף הבא או משהו בסיגנון.

אני אומר 531 או למשוך טקסס עוד קצת ואז 531 כי אני מכין את התכניות מראש לצום הרמדאן. אני יודע שחבל לי להתחייב לתכנית אימונים תובענים מדי בחודש-חודשיים הללו, שנופל גם על תקופת המבחנים של סמסטר ב'. כפי שאמרת תקופות אימונים רציניות אני אשמור לחורף 😃

• פותח/ת השרשור
אימון נפח:

S: 160 5X5 - יכול להיות שיא 5X5 או חזרה לשיא הקודם. כבר לא זוכר.
P: 55X5
DL: 192.5X0

אתמול והיום הברגתי ידנית כמה עשרות דיבלים לקיר והחרפתי את הדלקת/פציעה בשורש כף היד. התחיל לתת אותות בפרס ובדדליפט כבר לא יכלתי למשוך. יושלם בשבוע הבא. הסקוואט היה קשה מאוד, בעיקר בגלל שלא אכלתי כמו שצריך בימים האחרונים.

צלמתי סרטון של כל ה-5X5 בסקוואט, למרות שהסוללה נגמרה באמצע הסט האחרון. יועלה בהזדמנות הראשונה.

עריכה: סרטון הועלה, http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38370&p=488679#post488679

נערך לאחרונה:
531 תוכנית מצויינת שלא דורשת ממך הרבה

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות:

S: 125 2X5
BP: 80 3X5

CU: 12,7,8
BE: 3X12

משקל גוף: 93.5

לא נעים לחזור להתאמן עם 5X5 אחרי שבוע מנוחה. כל הגוף תפוס. לתקופת המבחנים אני נשאר בבית ולא במעונות ככה שאוכל להתאמן בחד"כ שלי, אני מקווה שזה ידחוף אותי יותר.

• פותח/ת השרשור
אימון עצימות:

S: 175X5
P: 62.5X3

קור כלבים, גשם זלעפות. אנחנו עוברים למיני מחסן חדש שנשפץ ונאטום ממש כמו מיני חד"כ, כי את המקום הנוכחי עומדים להשכיר עכשיו. כחלק מעבודות הבניה שם פרקו את כל קירות הפח ומחליפים אותם בקירות בטון. ככה שבנתים אנחנו חשופים לרוחות ולקור (כאילו לא היינו מקודם). שום חימום שעשיתי לא עזר לשחרר את הרגלים. הסקוואט היה קשה, בחזרה האחרונה הגב קרס קצת והברכיים נכנסו פנימה. אין מה לעשות פשוט הייתי קר לגמרי. צריך למצוא פתרון לחודשיים הקרובים לחימום ולשמירה על החום וכמובן לעבור למקום החדש כמה שיותר מהר. בתקווה אחרי שהגשמים יפסקו.

הספקתי גם להחמיר עוד יותר את הפציעה בשורש כף היד. לא היה מצב להמשיך ל-PC.

לאימון העצימות הבא אני אעיז ואמשיך לקפוץ ב-5 ל-180 קילו למרות שזה מרגיש כמו קפיצה מעל הפופיק וסיכון מיותר. נראה איך ילך לי בנפח בשבת.

משקל גוף: 94

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית