ייעוץ הפסקה מסקוואט בתכנית ss

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
הרגליים שלי תפוסות כל הזמן , לא מצליח לעלות משקלים על המוט בתרגיל הסקוואט , הגעתי ל 90 קילו (משקל 67) אני עולה בערך קילו בשבועיים ככה שאין בעיה של אוכל , התחלתי לקחת מגנזיום אבל זה לא עוזר לי כל כך .
בכל מקרה השאלה שלי היא אם לקחת הפסקה מסקוואט בלבד על מנת שהרגליים ינוחו לאיזה שבוע ככה , ולאחר מכן לחזור

יש פה ציטוט מהפורטל על התכנית:
"בשלב מסויים לא תוכל להוסיף עוד משקל למוט. כשזה יקרה , תאלץ לקחת הפסקה או לבצע ריסט או דילואד (ראה הסבר בסעיפים לפני כן) לסקוואט ובכך לבצע מעין מנוחה אקטיבית שתאפשר התקדמות בהמשך. עד אז, נסה להוסיף משקל בכל אימון ולשמור על טכניקה מספקת."
האם יש מצב שאני צריך לקחת הפסקה לאיזה שבוע ?
תודה רבה לעונים
37mv.gif

נערך לאחרונה:
אם היית שוקל 100 קילו ואומר שאתה עולה קילו בשבועיים הייתי אומר בסדר
אבל אתה שוקל 67
תעלה 2 קילו בשבוע עם 180 גר' חלבון ביום ותראה שהכל מתקתק
כמובן בהנחה שהטכניקה והשינה שלך בסדר
ושאתה עושה את התוכנית כמו שהיא

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם היית שוקל 100 קילו ואומר שאתה עולה קילו בשבועיים הייתי אומר בסדר
אבל אתה שוקל 67
תעלה 2 קילו בשבוע עם 180 גר' חלבון ביום ותראה שהכל מתקתק
כמובן בהנחה שהטכניקה והשינה שלך בסדר
ושאתה עושה את התוכנית כמו שהיא

בהצלחה
בכל התרגילים האחרים אני עולה בלי בעיה ,
דדליפט 125
בנס 80
פרס 55
חתירה 67.5
רק בסקואט אני תקוע , ואני חושב שזה ביגלל שהרגליים שלי תפוסות כל הזמן , במיוחד שאני עושה שריר הן מתכווצות כזה לא יודע להסביר ,בכל מקרה לא ענית לי על השאלה :
יש מצב ששבוע מנוחה רק מסקואט יכול לעזור ?
לא משנה מה הבעיה , כמו רובוטים פה תאכל יותר תישן יותר , אפילו אם אני יגיד אני עולה 3 קילו ביום יגידו תאכל יותר ,
אז מה הטעם בפורום הזה אם כל התשובות אותו דבר ? אני בטוח במאה אחוז שזה לא עניין של אוכל זה מראה ממש זלזול כלפיי אלו ששואלים שאלות לא מקשיבים להם בכלל , מי שאין לו כוח או ידע לעזור שלא יגיב פשוט,

נערך לאחרונה:
בכל התרגילים האחרים אני עולה בלי בעיה ,
דדליפט 125
בנס 80
פרס 55
חתירה 67.5
רק בסקואט אני תקוע , ואני חושב שזה ביגלל שהרגליים שלי תפוסות כל הזמן , במיוחד שאני עושה שריר הן מתכווצות כזה לא יודע להסביר ,בכל מקרה לא ענית לי על השאלה :
יש מצב ששבוע מנוחה רק מסקואט יכול לעזור ?
לא משנה מה הבעיה , כמו רובוטים פה תאכל יותר תישן יותר , אפילו אם אני יגיד אני עולה 3 קילו ביום יגידו תאכל יותר ,
אז מה הטעם בפורום הזה אם כל התשובות אותו דבר ? אני בטוח במאה אחוז שזה לא עניין של אוכל זה מראה ממש זלזול כלפיי אלו ששואלים שאלות לא מקשיבים להם בכלל , מי שאין לו כוח או ידע לעזור שלא יגיב פשוט,
אם היית עולה 3 קילו ביום לא היית נתקע ב90 קילו ---> לא היית פותח את הנושא הזה ---> לא הייתי עונה לך תשובה כזאת
כן מה לעשות אתה בוכה שאתה לא מצליח להתקדם כשאתה תת משקל ואתה חושב שעלייה של חצי קילו בשבוע ב67 זה מספיק
אני אומר לך תכלס גם בתור מאמן, עזוב שנייה את זה שאני לא חייב לך כלום, נמאס שתתי משקל באים לשאול למה הסקוואט 90 שלהם תקוע וחושבים שצריך לתכנן להם איזשהי פריודיזציה מתקדמת עם פגרה וחישוב נפחים
הבעייה שלך פתירה ובהנחה שיש לך טכניקה ושינה ושהתוכנית שאתה עובד בה היא SS הפיתרון הוא מזון
השלב הבא זה לעבור לסקוואט קל באימון האמצעי בשבוע, של 80% משקל ל2X5 אבל זה לא הפיתרון האידיאלי בשבילך, כי אם תעלה קילו וחצי בשבוע אתה תתקדם מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה דבר שני ,
אתה צריך להבין שלא לכולם יש זמן ויכולת לאכול כמו שאתה או אחרים מצליחים ואתה לא יודע מה הבן אדם עושה או עשה בחיים שלו , אני למשל עליתי עד עכשיו 20 קילו , וזה שאתה בא ומזלזל זה לא נעים לא משנה מה תגיד , בנוסף לכל אני עובד במשרה מלאה והזמן הפנוי שיש לי אני דוחף אוכל כמה שאפשר.
שורה תחתונה רוצה לעזור סבבה לא רוצה גם טוב .

קודם כל תודה על התשובה דבר שני ,
אתה צריך להבין שלא לכולם יש זמן ויכולת לאכול כמו שאתה או אחרים מצליחים ואתה לא יודע מה הבן אדם עושה או עשה בחיים שלו , אני למשל עליתי עד עכשיו 20 קילו , וזה שאתה בא ומזלזל זה לא נעים לא משנה מה תגיד , בנוסף לכל אני עובד במשרה מלאה והזמן הפנוי שיש לי אני דוחף אוכל כמה שאפשר.
שורה תחתונה רוצה לעזור סבבה לא רוצה גם טוב .
אני לא מזלזל בך אני אומר שזו התעסקות בקקי, הפיתרון מאוד פשוט. לא בהכרח קל - אבל פשוט.
ואני לא בא להגיד לך מה לעשות אני בא להגיד לך מה הפיתרון לתקיעה בסקוואט. את שיקולי הלו"ז שלך אני לא יכול לעשות אבל אני יכול להגיד לך שאם זה מעניין אותך אני עובד ביותר ממשרה מלאה ואין לי צל של ספק שאני לא היחיד. זה אפשרי. אבל שוב, הבחירה בידיים שלך...
ואם לא הייתי רוצה לעזור לא הייתי מגיב. כמו שאמרתי, הפיתרון לא בהכרח קל, אבל מאוד מאוד פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית