ייעוץ חלבון אמיתי..

מצב
השרשור נעול

ליעד קשת

משתמש מתחיל
244
1
נק' מוניטין:
-27
244
1
היי כולם, הרבה זמן לא הייתי פה.. בקרוב אעלה תמונות איך אני במסה. בכל מקרה השאלה היא:
באיזה מאכלים יש חלבון טוב מהטבע? בלי אבקות ודברים כאלה אני לא מזמין את זה, רק רוצה להיות טבעי. באיזה מאכלים יש?

טונה , גבינות כל הסוגים , גבינה צהובה, חלב , עוף, הודו , בשר אדום, ביצים , דגים כל הסוגים .

אצלי למשל החלבון האמיתי בא מחזה עוף וגבינות והרבה חלב וסקופ אבקה ביום

בוא ותסביר לי מה לא "טבעי" באבקת חלבון? היא עשויה ממי גבינה שיש אפילו בקיט קאט (לא שאני אומר שאתה צריך אבקת חלבון פשוט אני לא מבין מה לא טבעי פה בדיוק)

• פותח/ת השרשור
אני פשוט לא רוצה את זה. אני רוצה חלבון מדברים אמיתיים. טונה אמרו לי בגלל הכספית זה לא טוב יותר מחצי קופסא,
אני אוכל בבוקר ביצה עם סלט אני אוכל להוסיף לזה גבינות? שיהיה חלבון.

אני פשוט לא רוצה את זה. אני רוצה חלבון מדברים אמיתיים. טונה אמרו לי בגלל הכספית זה לא טוב יותר מחצי קופסא,
שאלתי כי רציתי לראות שאתה לא חושב שאבקת חלבון זה סטרואיד :🙁..
אם המשקל שלך מעודכן בצד(53 ק"ג) אני לא מבין איפה הדאגה 106 גרם חלבון נכנס די בקלות הייתי אומר

• פותח/ת השרשור
כבר לא 53 עכשיו זה 55.. בקרוב בעזרת השם שישים.. לא אני לא חושב שזה סטרואיד פשוט לא רוצה

הכמות חלבון שאתה צריך כל כך מינימאלית שאני עובר אותה כל יום בצבא בלי להתעמץ. תאכל ארוחה אחת או שתיים בשרית טובה ותאכל גבינות. אתנ יותר בן אדם של בשר כמוני? תאכל שתי ארוחות בשריות ביום ותסתדר. אתה כולה צריך 110-120 גרם.

בוא ותסביר לי מה לא "טבעי" באבקת חלבון? היא עשויה ממי גבינה שיש אפילו בקיט קאט (לא שאני אומר שאתה צריך אבקת חלבון פשוט אני לא מבין מה לא טבעי פה בדיוק)
מוניטין על החתימה אשכרה גרמה לי ללחוץ על המסך
אני שונא את המושגים שאתה משתמש בהם
מה זה אמיתי? אבקת חלבון זה עשוי ממי גבינה שגם זה "אמיתי"
ומי שאמר לך לגבי הטונה טעה,אתה יכול לאכול קופסא ביום בלי לחשוש
אל תעלב אבל תן לי לומר לך משהו ברצינות:
אתה שוקל 53-55-אתה מתעסק בשטויות ורוצה שיאכילו אותך בכפית זהב...הנושא נטחן 900 פעם בפורום והוא גם כתוב במדריכים בפורטל להעלאה במסה\חיטוב הגוף.
תתחיל לקרוא

• פותח/ת השרשור

אתה שוקל 53-55-אתה מתעסק בשטויות ורוצה שיאכילו אותך בכפית זהב...הנושא נטחן 900 פעם בפורום והוא גם כתוב במדריכים בפורטל להעלאה במסה\חיטוב הגוף.
תתחיל לקרוא

יש לי סיבות ואני לא יכול לקנות את האבקת חלבון וכל מה שאתה קונה, מצטער, אין לי כסף. מתעסק בדברים שאני יכול לקנות ויש לי בבית.
מצטער

יש לי סיבות ואני לא יכול לקנות את האבקת חלבון וכל מה שאתה קונה, מצטער, אין לי כסף. מתעסק בדברים שאני יכול לקנות ויש לי בבית.
מצטער

בוא נראה
פאק של חלבון שמכיל 70-80 מנות שבכל מנה 24 גרם חלבון אפשר להשיג במחיר 250-300 ש"ח
קופסאת קוטג' שמכילה את אותה כמות חלבון כמו סקופ אחד של אבקה עולה 6 ש"ח
אם נחשב 70 קופסאות קוטג' זה יוצא 420 ש"ח

צודק לא שווה אבקות כי זה יוצא יותר זול facepalm

מצטער
לא אמרת שאלו סיבות כספיות
טענת שאתה רוצה חלבון "טבעי"..

במקום להתעסק בקקי תאכל, 110 גרם חלבון זה כלום באמת!

תתחיל לקרוא

ממה שאני יודע אם אוכלים טונה כל יום הכמות של הכספית שיש שם היא נהיית משמעותית והיא פוגעת במוח , ממה שאני יודע לא מומלץ לעבור את ה 3 בשבוע

יופי שיש את זה בקיטקאט
לרוב אם לא קונים חלבון מבודד אבקת חלבון מגיעה קודם כל בצורה של האבקה
שכבר מפה זה מתחיל לא בסדר יש חומר בשם xanthan gum שזה חומר שאיתו עושים אבקות
שכבר החומר הזה לא טוב לכבד, באבקות חלבון שהרוב פה קונים לרוב מגיעות עם ממתיקים מלאכותיים בלי קלוריות
ועוד כל מיני תוספות ועיבודים, כולסטרול גבוה, נתרן, ועוד המון דברים שאין לכם מושג בכלל שאתם חושבים שאבקת חלבון זה 100 אחוז טבעי אז לא
רק החלבון שמבודד בתוכו הוא טבעי, והוא בכלל לא מגיע בצורה של אבקה ובטח לא בטעם שוקולד או חמאת בוטנים
אז אל תחשבו שמדובר ב100 אחוז טבעי

חלבון טבעי אתה יכול להשיג מפולי סויה, חומוס, קטניות , HEMP , ירקות , פירות , דגים
גרעיני דלעת יש בהם המון שומן איכותי וגם חלבון גבוהה ל100 גרם

נערך לאחרונה:
ממה שאני יודע אם אוכלים טונה כל יום הכמות של הכספית שיש שם היא נהיית משמעותית והיא פוגעת במוח , ממה שאני יודע לא מומלץ לעבור את ה 3 בשבוע
המחקר שנעשה על הכספית נעשה על 2-3 קופסאות טונה ביום..והוא דיבר על הקופסאות של ארצות הברית (גדולות פי 3-4 מהקופסא בארץ)

יופי שיש את זה בקיטקאט
לרוב אם לא קונים חלבון מבודד אבקת חלבון מגיעה קודם כל בצורה של האבקה
שכבר מפה זה מתחיל לא בסדר יש חומר בשם xanthan gum שזה חומר שאיתו עושים אבקות
שכבר החומר הזה לא טוב לכבד, באבקות חלבון שהרוב פה קונים לרוב מגיעות עם ממתיקים מלאכותיים בלי קלוריות
ועוד כל מיני תוספות ועיבודים, כולסטרול גבוה, נתרן, ועוד המון דברים שאין לכם מושג בכלל שאתם חושבים שאבקת חלבון זה 100 אחוז טבעי אז לא
רק החלבון שמבודד בתוכו הוא טבעי, והוא בכלל לא מגיע בצורה של אבקה ובטח לא בטעם שוקולד או חמאת בוטנים
אז אל תחשבו שמדובר ב100 אחוז טבעי

חלבון טבעי אתה יכול להשיג מפולי סויה, חומוס, קטניות , HEMP , ירקות , פירות , דגים
גרעיני דלעת יש בהם המון שומן איכותי וגם חלבון גבוהה ל100 גרם
ממתי אבקת חלבון מכילה כמות גדולה של כולסטרול?
אתה אומר לנו לא להתשמש בזה אבל ממליץ על פולי סויה? ענק.
חומוס קטניות ירקות פירות וגרעיני דלעת למקור חלבוני?...למה לא הקשבתי לך קודם?

• פותח/ת השרשור
SWEETBAMBA - לא נעים ישר להתחיל לספר שיש לי עם זה בעיות כספיות, אני אומר שאני רוצה טבעי. אין לי כסף לזה, אני שאלתי מה התחליפים.
אז אני אשמח לקבל תשובה נורמלית לטונה, ואם זה מספיק 2 ביצים וחצי קופסא טונה ביום?

SWEETBAMBA - לא נעים ישר להתחיל לספר שיש לי עם זה בעיות כספיות, אני אומר שאני רוצה טבעי. אין לי כסף לזה, אני שאלתי מה התחליפים.
אז אני אשמח לקבל תשובה נורמלית לטונה, ואם זה מספיק 2 ביצים וחצי קופסא טונה ביום?
אין מה להתבייש בבעיות כספיות זה טבעי לחלוטין בימינו
אחת הסיבות גם שהוצעה אבקת חלבון היא מכיוון שבסופו של דבר היא יוצאת אותו דבר או אפילו זולה יותר
בכל מקרה לגבי התחליפים כבר ענו לך

ממתי אבקת חלבון מכילה כמות גדולה של כולסטרול?
אתה אומר לנו לא להתשמש בזה אבל ממליץ על פולי סויה? ענק.
חומוס קטניות ירקות פירות וגרעיני דלעת למקור חלבוני?...למה לא הקשבתי לך קודם?

לפי ההמלצות שלו אני דיי בטוח שהוא טבעוני (רק לגבי דגים לא בטוח למה הוא הכניס לשם)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית