עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאאוקיי אני שואל ככה לא עניתם לי:
חצי קופסאת טונה בערב + שתי ביצים (עין, או חביתה) עם ירקות. מספיק חלבונים ליום בשבילי??
זה לא משנה לי מה הוא,שלא יטריל לי את הפורום . ירקות כמקור חלבון? את זה הרבה זמן לא שמעתילפי ההמלצות שלו אני דיי בטוח שהוא טבעוני (רק לגבי דגים לא בטוח למה הוא הכניס לשם)
מדברים על קופסאות טונה בגדול שבארה"ב למשל שהיא פי 3-4 גדולה מפחית טונה סטנדרטית בישראל , מה שאתה יכול לאכול פחית 1 בלי חשש.ממה שאני יודע אם אוכלים טונה כל יום הכמות של הכספית שיש שם היא נהיית משמעותית והיא פוגעת במוח , ממה שאני יודע לא מומלץ לעבור את ה 3 בשבוע
תאכל אתה את כל המקורות שהבאת פה [פרט לדגים ] ונראה לא תגיעיופי שיש את זה בקיטקאט
לרוב אם לא קונים חלבון מבודד אבקת חלבון מגיעה קודם כל בצורה של האבקה
שכבר מפה זה מתחיל לא בסדר יש חומר בשם xanthan gum שזה חומר שאיתו עושים אבקות
שכבר החומר הזה לא טוב לכבד, באבקות חלבון שהרוב פה קונים לרוב מגיעות עם ממתיקים מלאכותיים בלי קלוריות
ועוד כל מיני תוספות ועיבודים, כולסטרול גבוה, נתרן, ועוד המון דברים שאין לכם מושג בכלל שאתם חושבים שאבקת חלבון זה 100 אחוז טבעי אז לא
רק החלבון שמבודד בתוכו הוא טבעי, והוא בכלל לא מגיע בצורה של אבקה ובטח לא בטעם שוקולד או חמאת בוטנים
אז אל תחשבו שמדובר ב100 אחוז טבעי
חלבון טבעי אתה יכול להשיג מפולי סויה, חומוס, קטניות , HEMP , ירקות , פירות , דגים
גרעיני דלעת יש בהם המון שומן איכותי וגם חלבון גבוהה ל100 גרם
200 גרם חזה עוףSWEETBAMBA - לא נעים ישר להתחיל לספר שיש לי עם זה בעיות כספיות, אני אומר שאני רוצה טבעי. אין לי כסף לזה, אני שאלתי מה התחליפים.
אז אני אשמח לקבל תשובה נורמלית לטונה, ואם זה מספיק 2 ביצים וחצי קופסא טונה ביום?
בטעות נתתי לך מונטין חיובי שלא תחשוב לרגע שאני מסכים עם הדעה המטומטמת הזאת שחלבון של ירקות פולי סויה ופירות הוא חלבון טוב...יופי שיש את זה בקיטקאט
לרוב אם לא קונים חלבון מבודד אבקת חלבון מגיעה קודם כל בצורה של האבקה
שכבר מפה זה מתחיל לא בסדר יש חומר בשם xanthan gum שזה חומר שאיתו עושים אבקות
שכבר החומר הזה לא טוב לכבד, באבקות חלבון שהרוב פה קונים לרוב מגיעות עם ממתיקים מלאכותיים בלי קלוריות
ועוד כל מיני תוספות ועיבודים, כולסטרול גבוה, נתרן, ועוד המון דברים שאין לכם מושג בכלל שאתם חושבים שאבקת חלבון זה 100 אחוז טבעי אז לא
רק החלבון שמבודד בתוכו הוא טבעי, והוא בכלל לא מגיע בצורה של אבקה ובטח לא בטעם שוקולד או חמאת בוטנים
אז אל תחשבו שמדובר ב100 אחוז טבעי
חלבון טבעי אתה יכול להשיג מפולי סויה, חומוס, קטניות , HEMP , ירקות , פירות , דגים
גרעיני דלעת יש בהם המון שומן איכותי וגם חלבון גבוהה ל100 גרם
קשור כי אם היית טורח לקרוא את 2 המאמרים הבסיסיים שבפורטל כמות השאלות שלך הייתה יורדת ב70 אחוז לפחות , זה שהייתי סובלני והאכלתי אותך עם כפית זה לא אומר שכולם יעשו זאת.מה קשור כפית זהב, אני שואל, אני לא יודע. קיבלתי תשובה תשובה וזהו זה מספק אותי. תודה רבה
זה אומר שאתה נחמד ורוצה לעזור לא להיות כזה שאומר "לך תקרא", אתה יוצא פה גבר ואני שמח על זה שאתה עוזר.
תודה
זהו שאני ילד. אני ליצן שמוריד את הרמה?
הנק' שמנסים לומר פה היא שאנשים עבדו קשה על מאמרים בפורוםזהו שאני ילד. אני ליצן שמוריד את הרמה?