הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על התוכנית שלי

• פותח/ת השרשור Power
  • פורסם בתאריך

Power

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני חדש פה, מצאתי את התוכנית הזאת ואני שוקל אם לעשות אותה וצריך חוות דעת מה להוריד ואו לשנות.
בן 17 משקל גוף 70 ואני בערך 1.70.
אימון ראשון - גב יד קדמית ודדליפט 😃 -
דדליפט - 3X3-5 סט ראשון 3X5 אחר כך עוד סט 3X5 עם יותר משקל וסט אחרון 3X3 עם עוד יותר משקל .
מתח אחיזה צרה הפוכה + משקל 3X6.
חתירה עם משקולת 2X8 הכוונה לBent Over Row
פולי עליון באחיזה צרה 2X8
כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 2x8-10
כפיפת מרפקים כנגד משקולות (פטישים) 1X12 או 1X6 לא בטוח מה עדיף או שבכלל אני יוותר על התרגיל.

אימון שני חזה כתפיים ויד אחורית-
לחיצת חזה (בנץ' פרס) 3X5
בנץ' פרס בשיפוע חיובי 2X6
מקבילים 2X5-6 בתוספת משקל.
שולדר פרס 3x6-8
הרחקת זרועות לצדדים בעמידה עם משקולת 2X8
פשיטת מרפקים עם מוט בקרוסאוור 2X12
Cable Crossover - 1X12

אימון שלישי רגליים (יותר נוח לי לכתוב את השמות של התרגילים באנגלית)-
Squat 4X5
Strait Leg Deadlift 2X10
מכרעים 2X8-10
Calf Raises במכונה 3X12
Leg Curl (מכונה) 2X12

תודה לעוזרים

לא תכנית טובה. מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס)?

• פותח/ת השרשור
לא תכנית טובה. מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס)?

אתה יכול בבקשה לפרט מה לא טוב?
עשיתי SS לתקופה של 3 חודשים עליתי מ61 ל-72 קילו והפסקתי להתאמן חודש וחצי ועכשיו חזרתי (וירדתי 2 ק"ג) עכשיו המשקלים שלי - סקוואט ודדליפט - 105 ק"ג (הדדליפט אולי יותר אבל לא רציתי להעמיס) פרס - 50 ובנץ' פרס 78-80 ק"ג הכל ל-5 חזרות.

נערך לאחרונה:
תחזור ל-SS. התכנית שלך מלאה נפח ותרגילים מיותרים שבשלב הזה אתה לא צריך.

• פותח/ת השרשור
תחזור ל-SS. התכנית שלך מלאה נפח ותרגילים מיותרים שבשלב הזה אתה לא צריך.

אני לא רוצה לעשות עוד פעם SS התחלתי להיתקע במשקלים ואני לא רוצה לעלות עוד באחוזי שומן, עלייה של 8 קילו בתוכנית נראה לי מספיק.
אני מעדיף תוכנית כמו שרשמתי או משהו שדומה לה כי עליתי רק במסה ואני לא ממש מרוצה מאיך שאני נראה בפלג גוף עליון המטרה שלי עכשיו היא לא כוח.
אני רוצה לעשות גם תרגילים מבודדים ולא רק תרגילי בסיס.
אולי בכל זאת מישהו יכול להגיד מה לשנות בתוכנית או תוכנית חדשה (ולא SS 😃)

קח תכנית מוכנה מהפורטל.

אם מישהו עם נסיון ממליץ לך על משהו, ואתה מחליט לוותר, אפשר לדעת למה?
לא הגעתי ליעדי התוכנית, ואתה מתרץ שהפלג גוף עליון ב"פיגור"- אם כן, תעלה תמונה- ניווכח בעצמינו. אם לא- אתה מתרץ.
במשקלי עבודה שלך, ובנסיון שלך- "לרצות" לעשות תרגילים מבודדים- זה סתם בדיחה, אין שום סיבה. כנראה גם בגלל זה נתקעת במשקלים, או מתזונה, או כמובן משינה.
אולי עלית מהר מידי במשקל כי אכלת יותר מידי וחלק מזה בשומן. לא צריך לפחד משינוי בגוף- זה הרי מה שאתה רוצה. לדעתי, 8 קילו זה עוד לא מספיק- בכלל לא.

• פותח/ת השרשור
אם מישהו עם נסיון ממליץ לך על משהו, ואתה מחליט לוותר, אפשר לדעת למה?
לא הגעתי ליעדי התוכנית, ואתה מתרץ שהפלג גוף עליון ב"פיגור"- אם כן, תעלה תמונה- ניווכח בעצמינו. אם לא- אתה מתרץ.
במשקלי עבודה שלך, ובנסיון שלך- "לרצות" לעשות תרגילים מבודדים- זה סתם בדיחה, אין שום סיבה. כנראה גם בגלל זה נתקעת במשקלים, או מתזונה, או כמובן משינה.
אולי עלית מהר מידי במשקל כי אכלת יותר מידי וחלק מזה בשומן. לא צריך לפחד משינוי בגוף- זה הרי מה שאתה רוצה. לדעתי, 8 קילו זה עוד לא מספיק- בכלל לא.

אני לא מבין למה אתה מנסה להסביר לי משהו שאני יודע אני אמרתי ש SS לא מתאימה למטרות שלי כרגע המטרה היא יותר היפרטרופיה ולא כוח ומתרץ?! איפה ועל מה בדיוק אני מתרץ?
עליתי 10 קילו בתוכנית עד שהפסקתי להתאמן וירדתי עכשיו 2 , הסקוואט והדדליפט היו 10 קילו יותר והסקוואט עשיתי בכלל HB אחרי חודש וקצת בתוכנית.
חוץ מזה העלייה הייתה יחסית נקייה ואני על 10-11% שומן וSS עבדה מצוין בשבילי מבחינת מאסה (8 קילו ב-3 חודשים זה לא הרבה יחסית לאחרים ולא עליתי מהר מדי עם הרבה שומן אני רק 70 ק"ג) וגם לא הוספתי תרגילים מבודדים רק מתח או מקבילים בכל אימון 3 בשבוע.
קיבלתי את הביקורת של STARDUST והוא צודק ב100% אבל המטרה שלי היא לא כוח.
ביקשתי חוות דעת על התוכנית ולא המלצה מה לעשות אבל תודה בכל מקרה.

נערך לאחרונה:
אם אתה יודע שיותר כוח=יותר מסה, אז אתה מבין שבשביל יותר מסה אתה צריך לעבוד "קצת" יותר מחודש וחצי בתוכנית. אתה לא יכול להפסיק סתם ככה. אלא אם יש סיבה רלוונטית. לרשום שהעדפה שלך השתנתה ואתה רוצה היפרטרופיה ולא כוח- היא לא נקודה, מכיוון שעוד לא צברת מספיק מסת שריר בתור מתאמן מתחיל. אבל אני מבין שאין סיכוי "לשכנע" אותך.

Back
למעלה תחתית