דיון תכלס,מה זה באמת נותן לעשות תכנית POWERLIFTING?

winston_1994

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-10
46
0
התאמנתי שנה שלמה
התנפחתי טיפה
משקלים הגיעו מעל ל100
הרגשתי שמתפתח באמת כוח טהור אבל תכלס כאילו מה
לא התאמנתי חודשיים, המשקלים ירדו ב20 קילו, הנפח ירד
כרגע אני נראה פלוס מינוס כאילו לא באמת התאמנתי שנה אלא פחות או יותר חודשיים
מה זה שווה תכלס לטווח הארוך כל הPOWERLIFTING
חודשיים אתה לא מתאמן נדפק הכל

אני מתאמן כוח רק כי אני נהנה מהאימונים עצמם. אין לי שימוש כלשהוא בכוח. ומה נותן לך לפתח שרירים?
איזה דוגמה מפגרת.
אני מתאמן חזרות גבוהות עם שילוב של סטים כבדים מדי פעם ואני יותר מנהנה מהאימון, יותר כמו מכור אליו, ואני לעומתך מפתח את הגוף.

איזה דוגמה מפגרת.
אני מתאמן חזרות גבוהות עם שילוב של סטים כבדים מדי פעם ואני יותר מנהנה מהאימון, יותר כמו מכור אליו, ואני לעומתך מפתח את הגוף.
אז שניכם נהנים מהאימון, מה אתה רוצה?

איזה דוגמה מפגרת.
תיהיה בטוח שאני נהנה יותר. המניע שלי לאימונים הוא הנאה ככה שגם אם לא הייתי מפתח כוח הייתי מתאמן. המניע שלך לאימונים הוא פיתוח שרירים ואתה על הדרך נהנה. אתה לא היית עושה את הטווח חזרות הזה אם זה לא היה נותן לך מסת שריר, משמע אני נהנה באמת ואתה בספק.

בעזהי"ת

"דדליפט לא צריך"- הלוואי ויכולתי, הגמישות שלי ברמה הכי גרועה שיש
הבנתי שלא היית רוצה שאני הייתי מתאמן איתך אבל "בנץ מתחת ל110 ק"ג"- קצת זלזול אתה לא חושב?
אני שוקל 35 קילו פחות ממך, גם בשבילי להרים את המשקל העצמי זה חרטא

א. חוסר בגמישות לא מהווה עילה להימנעות מביצוע דדליפט.

ב. לאו דווקא *אתה*. אימוני כוח, בטח אימוני פאוורליפטינג, מהווים תהליך, וברוב המקרים: תהליך ממושך. באופן מובן מאליו - וכמו בכל תחום אחר, לא הייתי רוצה שיסתובב שם מישהו שעבר את התהליך הזה באופן חלקי ולוקה בחסר, ויציג את עצמו כקשור אלי. לא כל פרסום, הוא פרסום טוב.

ג. נמצאות כאן שתי תפיסות יסוד בכל הנוגע לנקודת מוצא שאינה משלבת שימוש בחומרים אנאבוליים: 1) לחבר'ה עם סקוואט/דדליפט ב-200% משקל גוף וצפונה, כמו גם בנץ' פרס רציני, כמעט תמיד יש גוף מפותח יותר לעומת אלה שלא. 2) הדרך המהירה ביותר להעלות במסת גוף, הוא בהתקדמות מהירה וממושכת בתרגילים האלה. אז אכן, קצת זלזול - אבל אתה לא חושב שהוא קצת במקום? אתה ברצינות רואה את עצמך מאתגר את תפיסות היסוד האלה, כשמשקלי העבודה שלך בסקוואט ובבנץ' פרס בסיסיים לחלוטין, ומעולם לא התקדמת בדדליפט לשומקום?

תיהיה בטוח שאני נהנה יותר. המניע שלי לאימונים הוא הנאה ככה שגם אם לא הייתי מפתח כוח הייתי מתאמן. המניע שלך לאימונים הוא פיתוח שרירים ואתה על הדרך נהנה. אתה לא היית עושה את הטווח חזרות הזה אם זה לא היה נותן לך מסת שריר, משמע אני נהנה באמת ואתה בספק.
אני לא אפתח איתך דיון חסר טעם על מי נהנה יותר באימונים, אין לך נסיון באימוני פאמפ ואתה לא יודע איך ההרגשה הזאת.
אני לא רוצה להתנשא, אבל את הגוף שלי אני לוקח לכל מקום, בעוד שאת הכח שלך אתה משאיר בכותלי המכון.

זה דיון ישן.

מנקודת מבט של בונה שריר לא כזה משנה אימון כוח או אימון פיצולים - כל כל יש גירוי לשריר עלייה העלאה של ברזל על המוט לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

א. חוסר בגמישות לא מהווה עילה להימנעות מביצוע דדליפט.

ב. לאו דווקא *אתה*. אימוני כוח, בטח אימוני פאוורליפטינג, מהווים תהליך, וברוב המקרים: תהליך ממושך. באופן מובן מאליו - וכמו בכל תחום אחר, לא הייתי רוצה שיסתובב שם מישהו שעבר את התהליך הזה באופן חלקי ולוקה בחסר, ויציג את עצמו כקשור אלי. לא כל פרסום, הוא פרסום טוב.

ג. נמצאות כאן שתי תפיסות יסוד בכל הנוגע לנקודת מוצא שאינה משלבת שימוש בחומרים אנאבוליים: 1) לחבר'ה עם סקוואט/דדליפט ב-200% משקל גוף וצפונה, כמו גם בנץ' פרס רציני, כמעט תמיד יש גוף מפותח יותר לעומת אלה שלא. 2) הדרך המהירה ביותר להעלות במסת גוף, הוא בהתקדמות מהירה וממושכת בתרגילים האלה. אז אכן, קצת זלזול - אבל אתה לא חושב שהוא קצת במקום? אתה ברצינות רואה את עצמך מאתגר את תפיסות היסוד האלה, כשמשקלי העבודה שלך בסקוואט ובבנץ' פרס בסיסיים לחלוטין, ומעולם לא התקדמת בדדליפט לשומקום?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t2rrfQjymCc#!

זה סומו דדליפט ותראה איך אני לא מצליח להשתלט על גב ישר והרגליים בכלל מזכיר את הסקוואט

חודשיים לא התאמנתי לא מפאת חוסר מוטיבציה, מוטיבציה יש תמיד הייתה ואין לי בעיה בתהליך ממושך בכל הנוגע לספורט

זה סומו דדליפט ותראה איך אני לא מצליח להשתלט על גב ישר והרגליים בכלל מזכיר את הסקוואט

חודשיים לא התאמנתי לא מפאת חוסר מוטיבציה, מוטיבציה יש תמיד הייתה ואין לי בעיה בתהליך ממושך בכל הנוגע לספורט
אם יש לך כלכך הרבה מוטיבציה, למה לא לבצע מתיחות, לפתח גמישות, ולבצע סקוואט ודדליפט?

בעזהי"ת

זה דיון ישן.

מנקודת מבט של בונה שריר לא כזה משנה אימון כוח או אימון פיצולים - כל כל יש גירוי לשריר עלייה העלאה של ברזל על המוט לאורך זמן.

נפח ועצימות מקסימליים ב-Big 3 של הפאוורליפטינג, יכולים להגיע גם דרך תוכנית פיצולים. נמצאות שם אינספור תוכניות אימון מוצלחות, בכל כיוון אפשרי, ומבחינתי גם אפשר לבצע מעין ABC מטורף עם the dug hepburn routine. על פי הנחות היסוד שטענתי לעיל, אין הרבה דברים שיתרמו לעלייה במאסה, בהשוואה לטירוף הגופני של דדליפט 5X5 עם 200% משקל גוף.

לא ראיתי משהו בעייתי בצורה מופרעת בסומו דדליפט שלך.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

נפח ועצימות מקסימליים ב-Big 3 של הפאוורליפטינג, יכולים להגיע גם דרך תוכנית פיצולים. נמצאות שם אינספור תוכניות אימון מוצלחות, בכל כיוון אפשרי, ומבחינתי גם אפשר לבצע מעין ABC מטורף עם the dug hepburn routine. על פי הנחות היסוד שטענתי לעיל, אין הרבה דברים שיתרמו לעלייה במאסה, בהשוואה לטירוף הגופני של דדליפט 5X5 עם 200% משקל גוף.

באיזה תוכנית שוכן לו הדדליפט הנ"ל של 5X5 עם 200% משקל גוף?!?!

חשבתי שהבעיה שלך יותר רצינית

avrahm90
לא נראה לי שהוא התכוון לתכנית ספציפית. אני חושב שהוא התכוון שבאימוני כוח אפשר לעשות 5X5 בדדליפט (אני עושה כרגע) ולהגיע למסה בלי פיצולים.

בעזהי"ת

avrahm90
לא נראה לי שהוא התכוון לתכנית ספציפית. אני חושב שהוא התכוון שבאימוני כוח אפשר לעשות 5X5 בדדליפט (אני עושה כרגע) ולהגיע למסה בלי פיצולים.

בהחלט! ולטענתי: למסה עדיפה משמעותית מול כמעט כל אחד שלא לוקח חומרים. והדבר בולט במיוחד בתוכניות פירודיזציה כבדות, דוגמת קורטה 3X3. זה נראה אבסורד עד גרוטסקה להשוות את המאמץ הגופני של דדליפט 200X5X5, כמו שבדיוק PowerLifting ביצע השבוע, והאדפטציות בעקבות האימון, לעומת כל דבר אחר שמתרחש שם בתחומי חדר הכושר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית