הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה לגיינר

• פותח/ת השרשור snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
על איזה גיינר אתם ממליצים? איכותי ולא יקר(300-400 ש"ח) שכולל את המינימום "זבל" האפשרי(סוכרים וכדו')

איך ה ELITE MASS למשל? חבר רוצה למכור לי 4.5 ק"ג ב-460 ש"ח

תודה מראש!

אין שום סיבה לקנות גיינר, אם אתה כל כך מתעקש תקנה אבקת חלבון ותכין איתה גיינר בייתי יצא לך הרבה יותר משתלם.
בכל מקרה הפיתירון הכי טוב הוא אוכל!

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה לקנות גיינר, אם אתה כל כך מתעקש תקנה אבקת חלבון ותכין איתה גיינר בייתי יצא לך הרבה יותר משתלם.
בכל מקרה הפיתירון הכי טוב הוא אוכל!

פשוט להגיד "הפיתרון הוא אוכל"...תאמין לי שאין לי כסף מיותר, אבל אני כבר תקופה מנסה לעלות במשקל ללא עזרת גיינר ולא מצליח...גם האבקת חלבון שבה אני משתמש-לא עוזרת לי.
מה ז"א גיינר בייתי? מסובך? בלי "זבל" מיותר? אשמח לשמוע

פשוט להגיד "הפיתרון הוא אוכל"...תאמין לי שאין לי כסף מיותר, אבל אני כבר תקופה מנסה לעלות במשקל ללא עזרת גיינר ולא מצליח...גם האבקת חלבון שבה אני משתמש-לא עוזרת לי.
אם אתה לא מצליח אתה עושה משהו בצורה לא נכונה תקרא בפורטל על מסה ויש לך שם גם תפרטי תזונה, אני אומר לך שגיינר זה בזבוז כסף בתור בעלים של אחד..

תבדוק שהתפריט טוב וכו'...
בכל אופן,גיינר זה בזבוז.
אפשר להכין גיינר ביתי עם אבקת חלבון,תקח אבקת חלבון,תוסיף ש''ש,דבש,בננות,תותים,אגוזים... ויוצא גיינר טעים וזול יותר מכל גיינר שיש.

• פותח/ת השרשור
תבדוק שהתפריט טוב וכו'...
בכל אופן,גיינר זה בזבוז.
אפשר להכין גיינר ביתי עם אבקת חלבון,תקח אבקת חלבון,תוסיף ש''ש,דבש,בננות,תותים,אגוזים... ויוצא גיינר טעים וזול יותר מכל גיינר שיש.

מהן הכמויות של האבקת חלבון(כף)? ושיבולת שועל?
על בסיס חלב...? כמה לשים?

אם אתה לא מצליח אתה עושה משהו בצורה לא נכונה תקרא בפורטל על מסה ויש לך שם גם תפרטי תזונה, אני אומר לך שגיינר זה בזבוז כסף בתור בעלים של אחד..

עברתי על התפריטים באתר...אני לא מצליח להתאים את עצמי אליהם...מבחינת כמויות של אוכל ביום.
התפריט היומי שלי הוא לערך כזה:
בוקר- דייסת שיבולת שועל עם אגוזים ודבש. (כמעט כל בוקר)
אח"כ- 2 פרוסות לחם(צנימים) עם גבינה/קוטג' ועגבניות שרי.
צהריים- ארוחת צהריים טובה- מנת בשר+פחמימות
אחה"צ- 3/4 לחמנייה עם טונה/חביתה.
ערב- טוסט/חביתה/צנימים/ביצה + שייק חלבונים.

מהן הכמויות של האבקת חלבון(כף)? ושיבולת שועל?
על בסיס חלב...? כמה לשים?

עברתי על התפריטים באתר...אני לא מצליח להתאים את עצמי אליהם...מבחינת כמויות של אוכל ביום.
התפריט היומי שלי הוא לערך כזה:
בוקר- דייסת שיבולת שועל עם אגוזים ודבש. (כמעט כל בוקר)
אח"כ- 2 פרוסות לחם(צנימים) עם גבינה/קוטג' ועגבניות שרי.
צהריים- ארוחת צהריים טובה- מנת בשר+פחמימות
אחה"צ- 3/4 לחמנייה עם טונה/חביתה.
ערב- טוסט/חביתה/צנימים/ביצה + שייק חלבונים.

סקפו של חלבון,ש''ש כמה שאתה לוקח בבוקר... ואת שאר הדברים שאמרתי תוסיף.
על בסיס חלב.

• פותח/ת השרשור
סקפו של חלבון,ש''ש כמה שאתה לוקח בבוקר... ואת שאר הדברים שאמרתי תוסיף.
על בסיס חלב.

יוצא אז שפעמיים ביום אבקת חלבון ושיבולת שועל...
זה פסדר? לא טו-מאץ'?

ולערבב את כל מה שציינת במערבל? כמה חלב?

gainer probody אני עכשיו איתו בטעם שוקו, גם איכותי מאוד גם יחס מצויןן וגם טעים מאוד, בידיוק מה שאתה מחפש ב3 שבועות עליתי 3 קג קשה לי לאכול וזה נתן לי פוש

• פותח/ת השרשור
gainer probody אני עכשיו איתו בטעם שוקו, גם איכותי מאוד גם יחס מצויןן וגם טעים מאוד, בידיוק מה שאתה מחפש ב3 שבועות עליתי 3 קג קשה לי לאכול וזה נתן לי פוש

כמה עלה לך?
וכמה אתה שותה ביום? פעם אחת?

אני שותה פעמיים ביום שזה 1100 קלוריות אבל אני לא דוגמא יש לי בעיה קשה אם אוכל עדיף לאכול 4-5 ארוחות מסודרות וגדולות ביום ולהיעזר בגינר כדי לקבל פוש

Back
למעלה תחתית