הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דיאטה דלת פחמימות

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
כמותקלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים
תזונתיים
הסר הכל
קוטג` 9%גביע33230 גרם22.5 גרם3 גרם95 מ"ג0 גרםהסר
קבב בקר100 גרם22815 גרם18 גרם2 גרם65 מ"ג0 גרםהסר
מלפפון2 מלפפונים בינוניים533.1 גרם0.4 גרם9 גרם0 מ"ג2.2 גרםהסר
ביצה קשה3 ביצים מספר 1 (XL)29024.3 גרם20.6 גרם2.1 גרם826.8 מ"ג0 גרםהסר
עגבניות2 עגבניות בינוניות623 גרם0.6 גרם11.1 גרם0 מ"ג1.5 גרםהסר
שמן זיתכף1230 גרם14 גרם0 גרם0 מ"ג0 גרםהסר
המבורגר100 גרם22815 גרם18 גרם2 גרם60 מ"ג0 גרםהסר
חזה הודו צלוי250 גרם32075.2 גרם1.7 גרם0 גרם207.5 מ"ג0 גרםהסר
בצל ירוק2 בצלים ירוקים בינונים100.4 גרם0 גרם2.1 גרם0 מ"ג0.3 גרםהסר
סה"כ1646 קלוריות166 גרם95.8 גרם31.3 גרם1254.3 מ"ג4 גרם

זהו נושא שאני מאוד מתעניין בו:

שלום לכולם עד היום עשיתי חיטוב בסגנון של כמות שומן ביחס של 0.8 למשקל גוף אבל קראתי על דיאטת דלת פחמימות שעושים פעם בשבוע העמסה וזה נראה לי רעיון מעולה ,לנסות את השיטה הזאת בכל מקרה אני שוקל 71.7 בן 16 13~14% שומן ובניתי לי בנתיים תפריט עם הערכים שמתוארים למעלה מהי דעתכם?
לפי מה שהבנתי עושים העמסה כל יום שישי שבת? אבל אפשרי למשוך את זה למשך שבוע וחצי ?
שילוב של קלן ודיאטה מסוג זה יכולה להניב תוצאות יותר טובות? הרי ידוע שהוא גורם לקלוריות שהולכות לשומן ללכת לבניית שריר..
בנוסף אני בחיטוב כבר תקופה של חודש בערך עכשיו אני הייתי על 95 גרם פחמימה ביום זה אקטואלי ה12 ימים של המאזן הנייטראלי דל פחמימה או לא?
תודה רבה !

נערך לאחרונה:

שלום לכולם עד היום עשיתי חיטוב בסגנון של כמות שומן ביחס של 0.8 למשקל גוף אבל קראתי על דיאטת דלת פחמימות שעושים פעם בשבוע העמסה וזה נראה לי רעיון מעולה ,לנסות את השיטה הזאת בכל מקרה אני שוקל 71.7 בן 16 13~14% שומן ובניתי לי בנתיים תפריט עם הערכים שמתוארים למעלה מהי דעתכם?
לפי מה שהבנתי עושים העמסה כל יום שישי שבת? אבל אפשרי למשוך את זה למשך שבוע וחצי ?
שילוב של קלן ודיאטה מסוג זה יכולה להניב תוצאות יותר טובות? הרי ידוע שהוא גורם לקלוריות שהולכות לשומן ללכת לבניית שריר..
בנוסף אני בחיטוב כבר תקופה של חודש בערך עכשיו אני הייתי על 95 גרם פחמימה ביום זה אקטואלי ה12 ימים של המאזן הנייטראלי דל פחמימה או לא?
תודה רבה !

התפריט שגוי ,משהו בחישוב הערכים של הפחמימה לא הגיוני , זה יוצא יותר מידי ביחד למה שכתבת (ביצים לדוגמא : כל ביצה לא אמור להיות יותר מ0.8 גרפחמימה ,אצלך יצא 22 גר' ל3 ביצים)
במידה ואתה עומד כרגע על 100 גר' פחמימה בערך הייתי ממליץ לך להמשיך עם הכמות פחמימה הזאת ולהוריד כל שבוע בערך 20 גר' פחמימה עד שאתה מגיע למצב של 30 גר' בערך ואז מבצע העמסה מבוקרת יום אחד בשבוע ביחס של 2.2 גר חלבון וכל השאר פחמימה (אפשר אפילו פחות חלבון בימים של העמסה)
קלן הביא לי תוצאות מעולות אבל לא הייתי נוגע בזה עדיין רק למקרים של א.ש נמוכים (אני מודע ליהומבין אני פשוט מעדיף קלן כתוצאה מניסיון חיובי על עצמי)
אין צורף לצאת לניטראטי לאחר חודש , תצא לאחר סביבות חודשיים או במקרה ואתה תקוע במשקלים .

התפריט שגוי ,משהו בחישוב הערכים של הפחמימה לא הגיוני , זה יוצא יותר מידי ביחד למה שכתבת (ביצים לדוגמא : כל ביצה לא אמור להיות יותר מ0.8 גרפחמימה ,אצלך יצא 22 גר' ל3 ביצים)
במידה ואתה עומד כרגע על 100 גר' פחמימה בערך הייתי ממליץ לך להמשיך עם הכמות פחמימה הזאת ולהוריד כל שבוע בערך 20 גר' פחמימה עד שאתה מגיע למצב של 30 גר' בערך ואז מבצע העמסה מבוקרת יום אחד בשבוע ביחס של 2.2 גר חלבון וכל השאר פחמימה (אפשר אפילו פחות חלבון בימים של העמסה)
קלן הביא לי תוצאות מעולות אבל לא הייתי נוגע בזה עדיין רק למקרים של א.ש נמוכים (אני מודע ליהומבין אני פשוט מעדיף קלן כתוצאה מניסיון חיובי על עצמי)
אין צורף לצאת לניטראטי לאחר חודש , תצא לאחר סביבות חודשיים או במקרה ואתה תקוע במשקלים .
הכל קפץ לו שורה הכולסטרול זה פחמימה

• פותח/ת השרשור
ארז אני מצטער בקשר לתבלה אבל הכותרות של הדברים זזו ! :( השורה של הפחמימות זאת השורה של השומן תזיז כל כותרת טור ימינה
אני עכשיו יסדר את זה גם 😛
תודה על התשובה דרך אגב

כמותקלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים
תזונתיים
הסר הכל
קוטג` 9%גביע33230 גרם22.5 גרם3 גרם95 מ"ג0 גרםהסר
קבב בקר100 גרם22815 גרם18 גרם2 גרם65 מ"ג0 גרםהסר
מלפפון2 מלפפונים בינוניים533.1 גרם0.4 גרם9 גרם0 מ"ג2.2 גרםהסר
ביצה קשה3 ביצים מספר 1 (XL)29024.3 גרם20.6 גרם2.1 גרם826.8 מ"ג0 גרםהסר
עגבניות2 עגבניות בינוניות623 גרם0.6 גרם11.1 גרם0 מ"ג1.5 גרםהסר
שמן זיתכף1230 גרם14 גרם0 גרם0 מ"ג0 גרםהסר
המבורגר100 גרם22815 גרם18 גרם2 גרם60 מ"ג0 גרםהסר
חזה הודו צלוי250 גרם32075.2 גרם1.7 גרם0 גרם207.5 מ"ג0 גרםהסר
בצל ירוק2 בצלים ירוקים בינונים100.4 גרם0 גרם2.1 גרם0 מ"ג0.3 גרםהסר
סה"כ1646 קלוריות166 גרם95.8 גרם31.3 גרם1254.3 מ"ג4 גרם

תודה רבה !
מהדברים שרשמת אני מבין שאתה מדבר על AD? או שאני טועה?

• פותח/ת השרשור
כן אני מדבר על AD אני תאמת הולך עליה כי משתמשים שם בשומן כמקור אנרגיה ככה הגוף ידע להשתמש במאגרים אני על חיטוב רגיל של כמות שומן 0.8 פי המשקל ורציתי לראות איך הAD ישפיע עליי
בכללי רציתי לדעת אם התפריט שלי טוב ותשובות לשאלות שלי

נערך לאחרונה:
אז פעם הבא התציין שזה AD...
בכל מקרה.
התפריט בסדר ממה שאני רואה..אולי כדאי שתשנה לגרעון 300 ולא 400
לגבי השאלה שאם צריך לעשות את 12 יום של המיינטיין-לא נתקלתי במצב כזה אבל אני מאמין שלא במידה והיית חודש עם 90גרם פחמימה..
העמסות-יומיים רצוף..לא חייב דווקא שישבת...
אני לא הייתי עושה העמסה אחת לשבוע וחצי מכיוון ש: זה לא רשום בספר (!)

• פותח/ת השרשור
אז פעם הבא התציין שזה AD...
בכל מקרה.
התפריט בסדר ממה שאני רואה..אולי כדאי שתשנה לגרעון 300 ולא 400
לגבי השאלה שאם צריך לעשות את 12 יום של המיינטיין-לא נתקלתי במצב כזה אבל אני מאמין שלא במידה והיית חודש עם 90גרם פחמימה..
העמסות-יומיים רצוף..לא חייב דווקא שישבת...
אני לא הייתי עושה העמסה אחת לשבוע וחצי מכיוון ש: זה לא רשום בספר (!)
אוהווו תודה רבה ^_^ תשובה מאוד מספקת!
אבל אני בכללי רוצה לעשות סייקל קלן שהוא הולך שבוע וחצי מה אני יעשה העמסה באמצע הסייקל ?:

לעזאזל בחיי שאני לא יודע...
מה שכן-אני יודע שבהעמסה לא לוקחים שום דבר חוץ מויטמינים ומינרלים (יוהמבין נגיד, אני לא לוקח בימי העמסה)

כנס לפורום סטרואידים ותרופות ונסה לשאול אם זה תופס גם על קלן...
לומר את האמת זה מעניין אותי גם
שאלה יפה קבל מוניטין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לעזאזל בחיי שאני לא יודע...
מה שכן-אני יודע שבהעמסה לא לוקחים שום דבר חוץ מויטמינים ומינרלים (יוהמבין נגיד, אני לא לוקח בימי העמסה)

כנס לפורום סטרואידים ותרופות ונסה לשאול אם זה תופס גם על קלן...
לומר את האמת זה מעניין אותי גם
שאלה יפה קבל מוניטין
חחחחח תודה רבה יש לי מלא שאלות אני מפחד להציף לפעמים את הפורום 😛

אתה רוצה לעשות סקיילים רוצה לעשות דיאטה אבל לא יודע כלום.

אני מציע שתקרא טוב טוב לפני שאתה מבצע דברים - השאלות שלך מראות שאתה לא מבין מהחיים כלום.

עוד משהו ? אתה בן 16 ורוצה לקחת קלן ועוד באמצע העמסה.... ? דברים בסיססים כמו הבנה שבחיטוב לא בונים שריר ? ועקרונות בסיססים של דיאטת דלת פחמימה ?

אתה רץ קדימה - מצפה לדברים וכשלא תגיע תוצאה טובה אתה תתאכזב ותתייאש.

אני קצת קשה בדברים אבל אני חושב שאני יעשה לך טובה גדולה ואמנע ממך מפח נפש בהמשך.

בכל מקרה בהצלחה.

בעתיד הקרוב רחוק אני אשחרר מאמר לגבי העמסות בדיאטה דלת פחמימה אולי שיכניס קצת שכל באנשים סתומים.

אתה רוצה לעשות סקיילים רוצה לעשות דיאטה אבל לא יודע כלום.

אני מציע שתקרא טוב טוב לפני שאתה מבצע דברים - השאלות שלך מראות שאתה לא מבין מהחיים כלום.

עוד משהו ? אתה בן 16 ורוצה לקחת קלן ועוד באמצע העמסה.... ? דברים בסיססים כמו הבנה שבחיטוב לא בונים שריר ? ועקרונות בסיססים של דיאטת דלת פחמימה ?

אני קצת קשה בדברים אבל אני חושב שאני יעשה לך טובה גדולה ואמנע ממך מפח נפש בהמשך.

בכל מקרה בהצלחה.

בעתיד הקרוב רחוק אני אשחרר מאמר לגבי העמסות בדיאטה דלת פחמימה אולי שיכניס קצת שכל באנשים סתומים.
אמן
כל דבר ממך שמגיע על חיטוב זה ברכה
ליאור אולי תשדרג את המאמר ותוסיף קצת טיפים לחיטוב, כמו שאתה רואה לרבים מאיתנו יש לא מעט שאלות ותהיות בנוגע לדיאטות דלות פחמימה ולא להרבה יש ידע נרחב לענות עליהן.

חחחחח תודה רבה יש לי מלא שאלות אני מפחד להציף לפעמים את הפורום 😛
למה זה עולה לך כסף?
כולנו הצפנו בהתחלה בשאלות (כולל אני) פרט לזה שיש פה כמה ששיגעתי אותם בפרטי (ע"ע ליאור moonlight)

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לעשות סקיילים רוצה לעשות דיאטה אבל לא יודע כלום. אני יודע אבל יש לי שאלות גם קניתי מאדם שהסביר לי איך להשתמש בזה אבל אני לא יודע איך זה הולך עם סוג דיאטה שונה למרות שיש מה ללמוד .

אני מציע שתקרא טוב טוב לפני שאתה מבצע דברים - השאלות שלך מראות שאתה לא מבין מהחיים כלום.אני תאמת קראתי הרבה אבל עדיין לא הבנתי בגלל זה אני פונה לפה. וגם בשביל לוודא אם הבנתי נכון דברים. אבל תודה אני יקרא שוב ושוב .

עוד משהו ? אתה בן 16 ורוצה לקחת קלן ועוד באמצע העמסה.... ? דברים בסיססים כמו הבנה שבחיטוב לא בונים שריר ? ועקרונות בסיססים של דיאטת דלת פחמימה ?אני יודע דברים כאלה אני בן 16 ורוצה להשתמש בקלן ואני ודע שסייקל של קלן זה שבוע וחצי ולא שבוע ועושים כל שבוע העמסה אז שאלתי אם הנטילה היא אותו דבר או באותו יום לא לקחת.
אני יודע מידע על הסוג דיאטה שהיא דלת פחמימות אבל זה דיי חדש בשבילי

אני תאמת באמת לפעמים מצפה כבר לרדת באחוז שומן ואני יודע שאני ממהר ובגלל זה אני בא לפה כי אתם יודעים יותר טוב ממני.

בכל מקרה בהצלחה.

אל תפחד לזה נועדנו
חחח תודה רבה 😃

אמן
כל דבר ממך שמגיע על חיטוב זה ברכה
ליאור אולי תשדרג את המאמר ותוסיף קצת טיפים לחיטוב, כמו שאתה רואה לרבים מאיתנו יש לא מעט שאלות ותהיות בנוגע לדיאטות דלות פחמימה ולא להרבה יש ידע נרחב לענות עליהן.

למה זה עולה לך כסף?
כולנו הצפנו בהתחלה בשאלות (כולל אני) פרט לזה שיש פה כמה ששיגעתי אותם בפרטי (ע"ע ליאור moonlight)
חחחח אני ישגע אל תדאגו 😃!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית