הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

בסדר גמור.
בחזרה האחרונה תוריד את המוט כמו בשאר החזרות. שמור את המוט נוגע בגוף בכל הסט, אם תתבונן היטב תראה שהקו שהוא זז בו לא ישר לגמרי.

אתה יותר מידי משעין את המוט על הרגליים בהורדה במקום להוריד את המשקל בקו ישר כמו שהוא עלה.

המוט בתחילת התנועה צריך להיות מעל אמצע כף הרגל, הוא די רחוק משם וזה מה שגורם לכך שהתנועה לא ישרה ושהתחת כל כך נמוך

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהמוט צריך להיות באמצע כף הרגל, פשוט עכשיו שמתי לב שבסוף החזרה המוט מתגלגל קדימה ואני לא עושה סט אפ מחדש. ייעבוד על זה, תודה
ולגבי שהתחת נמוך - בחזרה הראשונה המוט היה מעל האמצע, בזה אני בטוח. התחת נמוך מדיי?

הפאק היחיד שמצאתי זו ההורדה של המוט
שים לב שהגב שלך לא מוקשת כשאתה מוריד את המוט, תעשה את אותה תנועה כמו העלייה בהורדה רק הפוך

שים לב שהגב שלך לא מוקשת כשאתה מוריד את המוט, תעשה את אותה תנועה כמו העלייה בהורדה רק הפוך
+1

ההורדה שלך לא טובה, וכמו שאמר liavsg אתה מוריד את המוט רק עם הגב, זה לא נכון.
ההורדה צריכה להתבצע בשני שלבים רצופים:
דבר ראשון להוריד את המוט בערך עד לגובה הברכיים רק בעזרת הגב (רגליים נעולות). אחרי זה להשלים את ההורדה על ידי כיפוף הברכיים.

נערך לאחרונה:
+1

דבר ראשון להוריד את המוט בערך עד לגובה הברכיים רק בעזרת הגב (רגליים נעולות). אחרי זה להשלים את ההורדה על ידי כיפוף הברכיים.
אתה יכול לקרוא לי ליאב =]

אני יודע שהמוט צריך להיות באמצע כף הרגל, פשוט עכשיו שמתי לב שבסוף החזרה המוט מתגלגל קדימה ואני לא עושה סט אפ מחדש. ייעבוד על זה, תודה
ולגבי שהתחת נמוך - בחזרה הראשונה המוט היה מעל האמצע, בזה אני בטוח. התחת נמוך מדיי?

פעם הבאה תצטט את ההודעה שלי ואני אענה לך יותר מהר. גם בחזרה הראשונה התחת שלך נמוך מדי. אם היית קורא את הספר היית רואה שריפטו כותב להביא את המוט לאמצע הרגל, לתפוס אחיזה, להגיע עם השוקיים למוט, ואז להרים חזה ולכווץ גב, מ-ב-ל-י ל-ה-ו-ר-י-ד א-ת ה-ת-ח-ת!!!

תסתכל פה ב0:50 לפי דעתי זה אחד הדדליפטים היותר נכונים שראיתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

+1

צודקים לגמרי, אני חושב ששיפרתי את זה באימון קודם, אבל אני מרגיש שאני "מפסיד" הרבה כח בהורדה ככה. שהמשקל יהיה יותר כבד אני יפרסם לביקורת שוב
תודה רבה

פעם הבאה תצטט את ההודעה שלי ואני אענה לך יותר מהר. גם בחזרה הראשונה התחת שלך נמוך מדי. אם היית קורא את הספר היית רואה שריפטו כותב להביא את המוט לאמצע הרגל, לתפוס אחיזה, להגיע עם השוקיים למוט, ואז להרים חזה ולכווץ גב, מ-ב-ל-י ל-ה-ו-ר-י-ד א-ת ה-ת-ח-ת!!!

תסתכל פה ב0:50 לפי דעתי זה אחד הדדליפטים היותר נכונים שראיתי

האמת שכן קראתי את הספר, אבל אני באמצע של הפרק על הדדליפט. בכל מקרה הרגשתי ממש לא נוח רק עם השינס צמודים וחזה החוצה, הרגשתי שאני לא מצליח להחזיק את הגב ישר בניתוק של המוט מהריצפה, והרבה יותר נוח לי להוריד טיפה את התחת, אני לא חושב שזה בעיה.(מדובר רק בכמה סנטימטרים יותר נמוך)

תודה על העזרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן.
בחזרה השלישית אתה לא מספיק מכווץ, והגב משתחרר מעט. בחזרות האחרונות צריך להיות יותר מרוכז מבראשונות.

• פותח/ת השרשור
היי באר סקוואט 112 קילו
סט 2:

סט 3:

דדליפט (מתחיל להיות כבד)

- הגב מתעגל?

ועוד דדליפט מהיום:

יותר נוח לי לעשות ייחף.. והגב מתעגל??

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית