עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
+1הפאק היחיד שמצאתי זו ההורדה של המוט
שים לב שהגב שלך לא מוקשת כשאתה מוריד את המוט, תעשה את אותה תנועה כמו העלייה בהורדה רק הפוך
אתה יכול לקרוא לי ליאב =]+1
ההורדה שלך לא טובה, וכמו שאמר liavsg אתה מוריד את המוט רק עם הגב, זה לא נכון.
ההורדה צריכה להתבצע בשני שלבים רצופים:
דבר ראשון להוריד את המוט בערך עד לגובה הברכיים רק בעזרת הגב (רגליים נעולות). אחרי זה להשלים את ההורדה על ידי כיפוף הברכיים.
אני יודע שהמוט צריך להיות באמצע כף הרגל, פשוט עכשיו שמתי לב שבסוף החזרה המוט מתגלגל קדימה ואני לא עושה סט אפ מחדש. ייעבוד על זה, תודה
ולגבי שהתחת נמוך - בחזרה הראשונה המוט היה מעל האמצע, בזה אני בטוח. התחת נמוך מדיי?
הפאק היחיד שמצאתי זו ההורדה של המוט
שים לב שהגב שלך לא מוקשת כשאתה מוריד את המוט, תעשה את אותה תנועה כמו העלייה בהורדה רק הפוך
+1
ההורדה שלך לא טובה, וכמו שאמר liavsg אתה מוריד את המוט רק עם הגב, זה לא נכון.
ההורדה צריכה להתבצע בשני שלבים רצופים:
דבר ראשון להוריד את המוט בערך עד לגובה הברכיים רק בעזרת הגב (רגליים נעולות). אחרי זה להשלים את ההורדה על ידי כיפוף הברכיים.
פעם הבאה תצטט את ההודעה שלי ואני אענה לך יותר מהר. גם בחזרה הראשונה התחת שלך נמוך מדי. אם היית קורא את הספר היית רואה שריפטו כותב להביא את המוט לאמצע הרגל, לתפוס אחיזה, להגיע עם השוקיים למוט, ואז להרים חזה ולכווץ גב, מ-ב-ל-י ל-ה-ו-ר-י-ד א-ת ה-ת-ח-ת!!!
תסתכל פה ב0:50 לפי דעתי זה אחד הדדליפטים היותר נכונים שראיתי
כן.
בחזרה השלישית אתה לא מספיק מכווץ, והגב משתחרר מעט. בחזרות האחרונות צריך להיות יותר מרוכז מבראשונות.