הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש חוות דעת לגבי תוכנית אימונים ותזונה

z-e-m-e-r

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
51
40
0
באלאנס
שלום,
קראתי בפורטל על האנאבוליק דיאט (דלת פחמימות) ויש לי מספר שאלות בקשר אליה וגם שאלות כלליות.
אני 175 שוקל 87 קילו בן 28.
1. האם היא טובה גם לחיטוב או שעדיף להשתמש בתפריט החיטוב הרגיל שמוצע בפורטל.
2. מה לאכול בדיאטה לפני ואחרי אימון? עד כמה חשוב זמן צריכת החלבון והשומן ו הפחמימה מיד לאחר האימון
3. כמה גרם פחמימות מותר במהלך הימים דלי הפחמימות

התוכנית אימונים שלי היא FBW:
10 דקות הליכה לחימום
סקוואט- 90 ק"ג - 4x8
דדליפט - 90 ק"ג - 4x8
בנץ פרס - 90 ק"ג - 4x8
אוברהד פרס בישיבה עם משקולות - 20ק"ג כל צד - 4x8 / או הרמות לצדדים - 12 ק"ג כל צד 4x8.
יד קדמית או אחורית 4x8
תאומים 2x10
בטן 2 תרגילים כל אחד 2 סטים של 25 חזרות

30 דקות ריצה אינטרוולים 1 מנוחה 1-2 ספרינט

עשיתי ss לפני אז לא לרוץ וישר להגיד לי להחליף לss לא מעוניין לבצע משקלים גבוהים מעט חזרות עקב כאבי ברכיים וגב. כמו כן אין לי ספוטר.
האם כדאי לשלב במקום 4 סטים יד אחורית ואז אימון הבא 4 סטים יד קדמית האם עדיף לעשות 2 ו2 או 3 ו3 באותו אימון כמו כן לגבי הכתפיים.

מה הייתה משנים?

תודה מראש.

1) היא טובה לחיטוב,אתה יכול לבחור או את הדיאטה הרגילה,או את זאת(יש בפורטל עוד).
2) תאכל מסודר לפי תפריט(אתה צריך לבנות לעצמך תפריט עם מאזן קלורי שלילי).
לא חייב לאכול מיד אחרי אימון(מיתוס),העיקר להגיע בסוף היום לכל הערכים שלך.
3)תיהיה על 30-50 גרם פחמימה ליום.

סתם לקטע,דדליפט זה ה-תרגיל לגב בריא!

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה
שלא תבין לא נכון אני מבצע דדליפט אני פשוט מעדיף לא להעמיס משקל גבוה בחזרות נמוכות כי זה גורם לי לכאבי גב

תודה על התגובה
שלא תבין לא נכון אני מבצע דדליפט אני פשוט מעדיף לא להעמיס משקל גבוה בחזרות נמוכות כי זה גורם לי לכאבי גב
בשמחה.
אולי טכניקה לא נכונה,הייתי מציע לך לעלות סרטון לפורום PL/WL/SM ולקבל שם חוות דעת על הטכניקה,כי לא אמורים להיות שום כאבי גב.

Back
למעלה תחתית