הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה וסוג האימון

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
שלום,
במידה ואני לא רוצה להתנפח ברמה של באדיבילדר אלא להשיג לוק יותר מחוטב.. האם אני יכול להשיג זאת על ידי פעילות אירובית ומאזן קלורי חיובי?
אני רזיתי לפני שנתיים כ-30 קילו ולא עשיתי את זה באופן מאוזן ככה שאיבדתי גם די הרבה שריר וכעת אני נראה דיי רופס..
אני רזה (1.65 גובה ו-52 קילו) אך אני מעוניין לחטב את הגוף ולא להתנפח אלא לקבל קצת הבלטת שרירים ועלייה קטנה במסה, לא משהו ברמה של מרים משקולות ומקבל נפח גדול..
האם כמו ששאלתי מקודם, ניתן להשיג זאת על ידי פעילות אירובית ומאזן קלורי חיובי?

מתי אני כבר אתנפח???:(
לנושא, עם פעילות אירבית העלייה במסת השריר תהיה מינורית (אם בכלל) .לכן תתאמן ותהיה על מאזן חיובי עד שתגיע למטרה שלך ואז תשאר על ניטרלי ותמשיך להתאמן (אומנם פחות) במטרה לשמר את המסה הקיימת.

נערך לאחרונה:
הנהלת האתר מבקשת להפסיק להשתמש במושג, "ניפוח" - השריר שלך זו לא משאבה שמנפחים.
דבר שני כמו שנאמר כאן אתה צריך לבחור מטרה, כאשר אתה רוצה לעלות במסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי שיעלה אותך בין היתר בשומן אך לא בהכרח באחוז השומן (תלוי בגנטיקה ובכמה נקי אתה תאכל).
חיטוב נעשה ע"י מאזן קלורי שלילי תוך כדי שמירה על מסת השריר, פעילות אירובית עם מאזן קלורי חיובי בשביל עלייה במסת שריר, זה כמו לשים פול גז בניוטרל ויהיו מקרים שגם רוורס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית