הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי למשוך את המסה עוד קצת?

TrueBlood

משתמש מתחיל
169
4
נק' מוניטין:
79
169
4
Life & Fitness נהריה
שלום,
אני כרגע במסה 5 חודשים (חודש ראשון היה ממש גרוע, אז זה יותר בכיוון של 4.5 חח).
אני מתכנן להמשיך את המסה עד אפריל ואז חיטוב.

עכשיו,
אני לא חושב שהמסת שריר שיש עליי כרגע, ותהיה עליי בעוד חודשיים וחצי תספיק בשביל שאני אוכל להראות טוב ולא סתם שחיף.. מצד שני השומן מצטבר אט אט (רובו עוד מהחיטוב [הייתי ילד שמנמן]) ויש חולצות שכרגע - עדיף שאני לא אלבש אותן חח.

מה דעתכם? 123.png 12312.png Photo on 1-12-13 at 2.58 PM #3.jpg Photo on 1-12-13 at 12.44 PM #7.jpg

עד אפריל יש זמן , תגיעה לתאריך ההוא ואז תראה אם אתה רוצה כבר חיטוב או שאתה יכול למשוך עוד קצת במסה
בסופו של דבר כל עוד השומן לא מציק לך או אין לך איזה יעד לחיטוב (אני טס לחו"ל ואני רוצה לטוס לשם מחוטב) אז אין בעיה למשוך מסה

תמשיך במסה, לי לא מפריע גם להיות עם כרס בקיץ.
כי "קובי!ת זה סתאם לפוזה, כרס זוהי דרך חיים" 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
תמשיך במסה אבל תאכל מתון יחסית
כמה קלוריות אתה אוכל ביום ומה קצב עלייה במשקל ?
כתבתי שאני מגיע ל500 קלוריות מעל התחזוקה, לפעמים יותר, פשוט אוכל הרבה, מקפיד לאכול הרבה פחמימות מורכבות, שומנים (שקדים, שמן זית, טחינה וכו') חלבונים כמובן 2 גרם על כל קילו.

בינתיים מתחילת המאסה עליתי 14.5 ק"ג

נראלי שאני אמשוך את המאסה עד סוף אפריל - תחילת מאי ואז אני אעשה חיטוב רציני. בסוף החיטוב הקודם נראיתי ממש מקל וזה היה פשוט מגעיל (למרות שעוד היו שומנים חח) תודה רבה!

עדיין מחכה לתגובות 😃

כתבתי שאני מגיע ל500 קלוריות מעל התחזוקה, לפעמים יותר, פשוט אוכל הרבה, מקפיד לאכול הרבה פחמימות מורכבות, שומנים (שקדים, שמן זית, טחינה וכו') חלבונים כמובן 2 גרם על כל קילו.

בינתיים מתחילת המאסה עליתי 14.5 ק"ג

נראלי שאני אמשוך את המאסה עד סוף אפריל - תחילת מאי ואז אני אעשה חיטוב רציני. בסוף החיטוב הקודם נראיתי ממש מקל וזה היה פשוט מגעיל (למרות שעוד היו שומנים חח) תודה רבה!

עדיין מחכה לתגובות 😃
אני לא רואה טעם לחטב כלכך האמת
תחשב כמה אתה אוכל יום ואל תתפרע עם הכמויות של האוכל
תאכל 300-500 קלוריות מעל התחזוקה ותמשיך ככה
אתה יכול לעשות חיטוב קצר (4 שבועות) כל כמה חודשים
אין לך מה לעשות חיטוב רציני בזמן הקרוב

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה טעם לחטב כלכך האמת
תחשב כמה אתה אוכל יום ואל תתפרע עם הכמויות של האוכל
תאכל 300-500 קלוריות מעל התחזוקה ותמשיך ככה
אתה יכול לעשות חיטוב קצר (4 שבועות) כל כמה חודשים
אין לך מה לעשות חיטוב רציני בזמן הקרוב

אהבתי את הרעיון של החיטוב הקצר, אני אאמץ אותו. אולי לעשות חיטוב מ1/5 עד 1/6 ואז לחזור למסה, אבל חיטוב רצחני..

אהבתי את הרעיון של החיטוב הקצר, אני אאמץ אותו. אולי לעשות חיטוב מ1/5 עד 1/6 ואז לחזור למסה, אבל חיטוב רצחני..
החיטוב הכי חזק שבו תוכל לרדת מקסימום שומן ומינימום שריר יהיה בקצב של 2-2.5 קילו בחודש (בהנחה שלא לוקחים שום שורפי שומן...)
אז אל תצפה לרדת 8 קילו בחודש ולהישאר עם אותה מסת שריר .

• פותח/ת השרשור
החיטוב הכי חזק שבו תוכל לרדת מקסימום שומן ומינימום שריר יהיה בקצב של 2-2.5 קילו בחודש (בהנחה שלא לוקחים שום שורפי שומן...)

חחח אל תדאג אלו לא הציפיות שלי, אלא לרדת בנוזלים וקצת בשומן כי אני לא רוצה להיות עם אחוז שומן יותר מידי גבוה.

חחח אל תדאג אלו לא הציפיות שלי, אלא לרדת בנוזלים וקצת בשומן כי אני לא רוצה להיות עם אחוז שומן יותר מידי גבוה.
זה בזבוז זמן לדעתי, לכל דבר יש את הזמן שלו .. תעשה מסה רצינית עד אפריל ככה ואז תעשה חיטוב .

• פותח/ת השרשור
זה בזבוז זמן לדעתי, לכל דבר יש את הזמן שלו .. תעשה מסה רצינית עד אפריל ככה ואז תעשה חיטוב .

אחי זה מה שכתבתי, רק שאני אמשוך את המסה עד 1/5 (1 למאי) ואז אעשה חיטוב.

אתה טועה בגדול. יש אנשים שבגירעון של 300 יאבדו שריר (בדרך כלל בילדרים באחוזים של מתחת ל-7), ויש דאבות שיוכלו לאבד 4 קילו בשבוע (4000 גירעון) וממש מיוחדים של 30000-40000 גירעון ביום, 30-40 קג בשבוע, בלי לאבד מיליגרם שריר (מיוחדים זה סביבות 500 קג עם 80%-90% שומן).
שיחשב את הגירעון המקסימלי, יוריד קצת ולא יאבד שריר (ירדתי 1.6 קילו ביעוץ בשבוע, גם עליתי בשריר באותו שבוע.

אתה טועה בגדול. יש אנשים שבגירעון של 300 יאבדו שריר (בדרך כלל בילדרים באחוזים של מתחת ל-7), ויש דאבות שיוכלו לאבד 4 קילו בשבוע (4000 גירעון) וממש מיוחדים של 30000-40000 גירעון ביום, 30-40 קג בשבוע, בלי לאבד מיליגרם שריר (מיוחדים זה סביבות 500 קג עם 80%-90% שומן).
שיחשב את הגירעון המקסימלי, יוריד קצת ולא יאבד שריר (ירדתי 1.6 קילו ביעוץ בשבוע, גם עליתי בשריר באותו שבוע.
כל בן אדם (שהוא לא מתחיל) יאבד מסת שריר בחיטוב, לא משנה על איזה גירעון אתה ולא משנה איזה דיאטה אתה עושה

כל בן אדם (שהוא לא מתחיל) יאבד מסת שריר בחיטוב, לא משנה על איזה גירעון אתה ולא משנה איזה דיאטה אתה עושה
עד גירעון X (משתנה מאדם לאדם) אף אחד לא י אבד שריר, יש כאלה שגירעון X שלהם הוא 300 ויש כאלה ש-30000.

ירדתי 1.6 קילו ביעוץ בשבוע, גם עליתי בשריר באותו שבוע.

אחחחח אני לא יודע לגבי הייעוץ, אבל חביבי אין לרדת בשומן ולעלות בשריר באותו זמן במיוחד כשאתה טבעי.

חיטוב = לא מספיק קלוריות בשביל הגוף להשתמש למטרות גדילה

קומפרנדה?
אגב, נפח בשריר לא מצביע על גדילת השריר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית