הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS 2

ExtazicSAN

משתמש מתחיל
114
0
נק' מוניטין:
0
114
0
אז, פעם התאמנתי ב SS בערך ל איזה חודש וחצי, והשמנתי..
השאלה היא עם מ SS יכול לצאת גוף יפה.. זאת טכנית מאוד רצינית שגדולים בא מהר לפי החוויה שלי... השאלה היא עם בסוף כן יכול לצאת מזה משהו חוץ מכוח? לעבוד סיבולת לפני בכדי לתת לשריר צורה? הגיוני שזאת אחת השאלות המפגרות שנשאלה פה, אבל תמיד טוב ללמוד

תכנית כמו SS למתאמן מתחיל כמוך (וגם כמוני שלא תחשוב שיש פה התנשאות) היא אידאלית להוספת מסה,מתאמנים כמונו לא הגיעו לרמה שבה הם צריכים לפצל את האימונים שלהם כמו באימוני פיצול לדוגמא,לכן עבודה על תרגילים מורכבים שמפעילה את כלל השריר בגוף עם התקדמות של משקל מאימון לאימון כמו בSS,היא מעולה לעליה במאסה.
חוץ מזה שריר גדל וקטן,אין דבר כזה לתת לשריר צורה,איך שהגוף שלך יראה והשייפ תלוי באחוזי שומן שלך ובמאסת השריר בגוף ובגנטיקה,בSS אתה מגדיל את המאסה שלך,בחיטוב שלאחריו תוכל לראות את התוצאות,על הגנטיקה אין לנו שליטה לצערנו.

השמנת ? למה אדון מארק ריפטו דחף לך פיצות לפה במהלך התוכנית ?

• פותח/ת השרשור
זה הדדליפט הגדיל לו את האגן.

השמנת ? למה אדון מארק ריפטו דחף לך פיצות לפה במהלך התוכנית ?

תכנית כמו SS למתאמן מתחיל כמוך (וגם כמוני שלא תחשוב שיש פה התנשאות) היא אידאלית להוספת מסה,מתאמנים כמונו לא הגיעו לרמה שבה הם צריכים לפצל את האימונים שלהם כמו באימוני פיצול לדוגמא,לכן עבודה על תרגילים מורכבים שמפעילה את כלל השריר בגוף עם התקדמות של משקל מאימון לאימון כמו בSS,היא מעולה לעליה במאסה.
חוץ מזה שריר גדל וקטן,אין דבר כזה לתת לשריר צורה,איך שהגוף שלך יראה והשייפ תלוי באחוזי שומן שלך ובמאסת השריר בגוף ובגנטיקה,בSS אתה מגדיל את המאסה שלך,בחיטוב שלאחריו תוכל לראות את התוצאות,על הגנטיקה אין לנו שליטה לצערנו.
תודה רבה דניאל, ושניכם עם לא באתם לעזור אני לא מחפש ירידות. תודה

תודה רבה דניאל, ושניכם עם לא באתם לעזור אני לא מחפש ירידות. תודה

לעשות תכנית מסוימת לא עושה אותך שמן,אם אתה בפלוס קלורי גבוה מידי אתה תעלה בהרבה שומן.
אם תשמור על פלוס קלורי כמו שצריך כדי להתאושש וכדי לגדול אתה תשמין קצת אבל לא תוך חודש וחצי תהפוך לבן אדם שמן (במידה ואתה מתחיל מסה באחוז שומן נורמלי).
תתחיל לחשב קלוריות וכמה פלוס קלורי אתה צריך,תמשיך להתקדם במשקלים ואתה תעלה במסת שריר ואז יהיה לך גוף יפה(כנראה לאחר חיטוב תראה יותר טוב).

• פותח/ת השרשור
לעשות תכנית מסוימת לא עושה אותך שמן,אם אתה בפלוס קלורי גבוה מידי אתה תעלה בהרבה שומן.
אם תשמור על פלוס קלורי כמו שצריך כדי להתאושש וכדי לגדול אתה תשמין קצת אבל לא תוך חודש וחצי תהפוך לבן אדם שמן (במידה ואתה מתחיל מסה באחוז שומן נורמלי).
תתחיל לחשב קלוריות וכמה פלוס קלורי אתה צריך,תמשיך להתקדם במשקלים ואתה תעלה במסת שריר ואז יהיה לך גוף יפה(כנראה לאחר חיטוב תראה יותר טוב).

תודה רבה על ההסבר:)

• פותח/ת השרשור

שאלה: SS משתלב עם אירובי? פעם פעמים בשבוע? עם כן למה? עם לא למה? תודה מראש 😃

אתה רוצה לעלות במסה שריר ולא לעלות באחוז השומן ?! זה לא עובד ככה

שאלה: SS משתלב עם אירובי? פעם פעמים בשבוע? עם כן למה? עם לא למה? תודה מראש 😃

קודם כל שמח לעזור...לגביי האירובי אני אישית מוסיף פה ושם אירובי,מה שהכי חשוב זה שהאירובי לא יפריע לך בהתקדמות בתכנית.
כמובן שאם אתה מוסיף אירובי תצטרך להשלים את הקלוריות ששרפת בו.
http://www.kilogram.co.il/2202/פעילות-אירובית-בתקופת-עלייה-במסת-השרי/

• פותח/ת השרשור
קודם כל שמח לעזור...לגביי האירובי אני אישית מוסיף פה ושם אירובי,מה שהכי חשוב זה שהאירובי לא יפריע לך בהתקדמות בתכנית.
כמובן שאם אתה מוסיף אירובי תצטרך להשלים את הקלוריות ששרפת בו.
http://www.kilogram.co.il/2202/פעילות-אירובית-בתקופת-עלייה-במסת-השרי/
תודה רבה 😃

תודה רבה 😃
אתה תריך להבין שאירובי לא יעזור לך בכלל בלעלות כמה שפחות שומן, מה שיעזור לך זה מאזן קלורי חיובי יותר קטן, הריצה שורפת פשוט קלוריות, אותו אפקט כמו לאכול קצת פחות.
אני לא הייתי רץ, כי זה יכול מאוד לפגוע בהתאוששות, אם אתה רוצה לעלות כמה שפחות בשומן אל תגזים עם הקלוריות + תעקוב טוב אחריהם שלא יצא שתאכל תמיד בטעות איזה 4000 קלוריות...

אתה תריך להבין שאירובי לא יעזור לך בכלל בלעלות כמה שפחות שומן, מה שיעזור לך זה מאזן קלורי חיובי יותר קטן, הריצה שורפת פשוט קלוריות, אותו אפקט כמו לאכול קצת פחות.
אני לא הייתי רץ, כי זה יכול מאוד לפגוע בהתאוששות, אם אתה רוצה לעלות כמה שפחות בשומן אל תגזים עם הקלוריות + תעקוב טוב אחריהם שלא יצא שתאכל תמיד בטעות איזה 4000 קלוריות...

לפי מאמרים אירובי דווקא משפר את התאוששות מאימון לאימון...

איזה מאמרים? איך זה יכול לשפר?

פעילות האירובי שמבוצעת בעצימות נמוכה עד בינונית עשויה להוות צורה של שיפור עבור התאוששות. השיפור יכול להיות מושג ע"י זרימה מואצת של הדם לשריר, דבר שבקרב אנשים רבים תורם להתאוששות מהירה יותר בהשוואה למצב של חוסר פעילות אירובית.
כדאי לציין כי מרבית הפעילות האירובית (ריצה/אופניים וכדומה) מתרכזת דווקא בפלג גוף התחתון. מתאמנים שרוצים להשיג את אותו האפקט בפלג גוף העליון רצוי שיבצעו פעילות שתתאים לחלק העליון, לרבות חתירה, עבודה על מכשיר הקרוס עם ידיים וכו'.
לבסוף, שתיית משקה המרוכב מ30 גרם פחמימה ו15 גרם חלבון (עבור כל שעת עבודה אירובית) עשוי לזרז את התאוששות השרירים.
מתוך מאמר בפרטל לגביי אירובי בתקופות מאסה...
.

פעילות האירובי שמבוצעת בעצימות נמוכה עד בינונית עשויה להוות צורה של שיפור עבור התאוששות. השיפור יכול להיות מושג ע"י זרימה מואצת של הדם לשריר, דבר שבקרב אנשים רבים תורם להתאוששות מהירה יותר בהשוואה למצב של חוסר פעילות אירובית.
כדאי לציין כי מרבית הפעילות האירובית (ריצה/אופניים וכדומה) מתרכזת דווקא בפלג גוף התחתון. מתאמנים שרוצים להשיג את אותו האפקט בפלג גוף העליון רצוי שיבצעו פעילות שתתאים לחלק העליון, לרבות חתירה, עבודה על מכשיר הקרוס עם ידיים וכו'.
לבסוף, שתיית משקה המרוכב מ30 גרם פחמימה ו15 גרם חלבון (עבור כל שעת עבודה אירובית) עשוי לזרז את התאוששות השרירים.
מתוך מאמר בפרטל לגביי אירובי בתקופות מאסה...
.
כמו שאמרתי זה יכול מאוד לפגוע בהתאוששות (רוב הסיכויים יפגע), וזה לא סתם תקופת מסה, התוכנית SS היא תוכנית עמוסה מאוד שכל דבר קטן יכול לפגוע בהתאוששות...
אם אתה רוצה באמת קצת פאמפ אתה יכול לעשות סט אחד אחרי הכבדים של יותר חזרות (כמו שעושים בלינארית של ביל סטאר)...
אבל שוב, בSS זה רוב הסיכויים יפגע בהתאוששות, אולי לא בהתחלה אבל כשזה יתחיל להיות באמת כבד זה יפגע.
+ זה לא יעוזר לך לעלות פחות בשומן.
אז אם אין לך מטרה של גם לשפר סיבולת לב ריאה\לתחזק את הקיימת, לא הייתי מוסיף אירובי.

כמו שאמרתי זה יכול מאוד לפגוע בהתאוששות (רוב הסיכויים יפגע), וזה לא סתם תקופת מסה, התוכנית SS היא תוכנית עמוסה מאוד שכל דבר קטן יכול לפגוע בהתאוששות...
אם אתה רוצה באמת קצת פאמפ אתה יכול לעשות סט אחד אחרי הכבדים של יותר חזרות (כמו שעושים בלינארית של ביל סטאר)...
אבל שוב, בSS זה רוב הסיכויים יפגע בהתאוששות, אולי לא בהתחלה אבל כשזה יתחיל להיות באמת כבד זה יפגע.
+ זה לא יעוזר לך לעלות פחות בשומן.
אז אם אין לך מטרה של גם לשפר סיבולת לב ריאה\לתחזק את הקיימת, לא הייתי מוסיף אירובי.

אני מביא לך קטע מתוך המאמר שדווקא אירובי יכול לשפר את ההתאוששות במאסה,ואתה עוד מתחיל את הפסקה שלך ב"כמו שאמרתי"...
מעניין,אני מבין שאירובי יכול לפגוע בהעלאה במשקלים בשלב מאוחר יותר של התכנית,עדיין אין מה למהר לעשותו...זה שיקול המתאמן.

אפשר לשלב, אבל שתהיה בעניין- כשהמשקלים יהיו גבוהים הדבר היחידי שתרצה לעשות זה ללכת לישון אחרי אימון .
אולי טיפה הגזמתי, אבל אתה תראה שבהמשך (סביבות ה-100 קילו סקוואט, 50-60 ק"ג בנץ' ) כבר לא יהיה לך כוח לשום אירובי
אחר כך . אני ממליץ לך לא להוסיף כרגע אירובי, אתה תצטרך להשלים את הקלוריות ובתוכנית תובענית כמו SS
שגם ככה הצריכה גבוהה, אתה תתקשה להשלים את מה ששרפת .

Back
למעלה תחתית