הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS 2

אני מביא לך קטע מתוך המאמר שדווקא אירובי יכול לשפר את ההתאוששות במאסה,ואתה עוד מתחיל את הפסקה שלך ב"כמו שאמרתי"...
מעניין,אני מבין שאירובי יכול לפגוע בהעלאה במשקלים בשלב מאוחר יותר של התכנית,עדיין אין מה למהר לעשותו...זה שיקול המתאמן.
הכמו שאמרתי לו מדבר על מה שהבאת לי ציטוט, הכוונה זה כמו שכבר אמרתי בתגובה הקודמת בלה בלה בלה...
למה לעשות אירובי אם תצתרך להפסיק אותו אחרי איזה חודש בתוכנית? מה יצא לך מזה?

הכמו שאמרתי לו מדבר על מה שהבאת לי ציטוט, הכוונה זה כמו שכבר אמרתי בתגובה הקודמת בלה בלה בלה...
למה לעשות אירובי אם תצתרך להפסיק אותו אחרי איזה חודש בתוכנית? מה יצא לך מזה?

אתה טועה אירובי לא פוגע בהתאוששות,להפך הוא תורם לשיפור ההתאוששות...נכון,אחריי אימון כזה במשקלים גבוהים רוב הסיכויים שלא יהיה לך כוח לאירובי...
יש אנשים שצריכים את זה פסיכולוגית,יש מלא סיבות לביצוע אירובי...

אתה טועה אירובי לא פוגע בהתאוששות,להפך הוא תורם לשיפור ההתאוששות...נכון,אחריי אימון כזה במשקלים גבוהים רוב הסיכויים שלא יהיה לך כוח לאירובי...
יש אנשים שצריכים את זה פסיכולוגית,יש מלא סיבות לביצוע אירובי...
מה יתן לך לעשות אירובי חודש ולהפסיק? (אני מבטיח לך שכשתגיע למשקלים נורמאליים אתה כבר לא תרוץ גם כי לא יהיה לך כח וגם כי זה יפגע בהתאוששות)

מה יתן לך לעשות אירובי חודש ולהפסיק? (אני מבטיח לך שכשתגיע למשקלים נורמאליים אתה כבר לא תרוץ גם כי לא יהיה לך כח וגם כי זה יפגע בהתאוששות)

בעיקרון אני אוהב לעשות אירובי קצת אז מדיי פעם זה זורם לי,או לפחות זרם לי בהתחלה,עכשיו כבר אין לי כוח...כדורסל פעם בשבוע מקסימום.

שטויות
מה הקשר בכלל יש לך בסיס למה שאתה אומר עכשיו ??

Back
למעלה תחתית