נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש פה אנשים שעשו את התכנית ככתבה וכלשונה בתנאי תזונה אידיאליים להתחזקות, אחרי SS ,והצליחו למשוך אותה שמונה שבועות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר- היא אידיאלית לחיטוב אחרי SS?
אני יודע שהיא מעולה לחיטוב ראשון (מתאמן מתחיל שמתחיל שמן, לא אחרי SS/SL וכו'), השאלה היא האם ניתן להעלות משקלים בתוכנית אחרי תוכנית כמו SS או מסה ראשונה שעברו בה את ה-100KG סקוואט וכבר נחשבים מתאמנים בינוניים (אני יודע ש-100 זה לאו דווקא בינוני, אבל מתחת ל-100 זה בוודאות לא למעט גמדים ששוקלים מעט)?
עשית פעם לינארית במסה או שאתה סתם אומר דברים?!bill starr זה יותר לשימור משקלים ,אם אתה רוצה לעלות משקל על המוט ולהתחזק זה טקסס מטוד
אני עשיתי 2 סבבים שלה כמעט במסה הזאת , ולפני חודש התחלתי טקסס , עם הלינארית הייתי 16 שבועות אני חושב
עשית פעם לינארית במסה או שאתה סתם אומר דברים?!
אחרי סבב אחד אתה עושה דיאלוד.16 שבועות נראה לי מוגזם.
לסחוב אותו למשך 8-10 שבועות זה יפה מאד.
אחרי זה בדרך כלל צריך לעשות ריסט.
אלה אם מעלים קילו בשבוע במשקלי עבודה ואז תעשה גם 30 שבועות.
http://www.kilogram.co.il/615/תוכנית-אימונים-bill-stars-5x5-madcow-intermediate-lifters/אפשר לדעת מהי התוכנית הזאת בידיוק ואיך היא הולכת?
לא , אבל שמעתי מאנשים , וגם אני רואה לוגים של אנשים שעושים טקסס וביל סטאר במסה ותמיד בטקסס עולים יותר מהר משקלים .אני עשיתי 2 סבבים שלה כמעט במסה הזאת , ולפני חודש התחלתי טקסס , עם הלינארית הייתי 16 שבועות אני חושב
עשית פעם לינארית במסה או שאתה סתם אומר דברים?!
1. אפשר סט שניים במוט ריק כחימום לפני.קראתי על זה קצת וגם יש לי מס' שאלות..
1. עם כל הסטים האלה, צריך עוד חימומים לפני נכון?
2. למה החוסר השקעה הזאת בכתפיים? רק אימון 1?
3. אני ב-SS עכשיו עושה מתח ולא BOR, מתקבל גם שם?
אחרי סבב אחד אתה עושה דיאלוד.
אתה טוען שעשית סבב של 16 שבועות זה לא נראה לי הגיוני.
הוא טוען שהוא עשה 2 סבבים של 8 שבועות... עם דילואד באמצע
עשיתי סבב אחד של שמונה שבועות לאחר הדיאלוד , אחר כך איפסתי את המשקלים והתחלתי משם עוד סבב רק שאותו לא גמרתי 8 שבועות בגלל התחרותמה זה דילואד באמצע? דילואד זה חלק מהתוכנית.
מתוך ה8 שבועות יש לך 4 שבועות דילואד.
והתוכנית לא חייבת להיות בסבב של 8 שבועות אתה ממשיך כמה שאתה יכול.
חשבתי שהיא נמשכת לאורך 8 שבועות בגלל הקובץ אקסל
וההתקדמות המתוכננת נראית לי הזויה לחלוטין, בגלל זה שאלתי
עשיתי סבב אחד של שמונה שבועות לאחר הדיאלוד , אחר כך איפסתי את המשקלים והתחלתי משם עוד סבב רק שאותו לא גמרתי 8 שבועות בגלל התחרות