הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי אירובי ואנאירובי

RougHands

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם 😃
לאחר חשיבה ארוכה החלטתי לקחת את עצמי בידיים ואני רוצה לחזור להתאמן
הרצתי קצת חיפושים בגוגל והגעתי לתוכנית בשם Insanity שניראתה לי מעניינת
בנוסף לזה חשבתי לשלב אימוני כוח (ABC) במכון
כפי שמתואר בתוכנית אינסנטי, 6 אימוני אירובי בשבוע
ולהוסיף לזה את האימוני כוח במכון (3 פעמים בשבוע) לאחר הפסקה בין אימון לאימון שתכלול ארוחה

עכשיו אני אספר קצת סיפור רקע שתדעו קצת מי אני,
אני בן 23, 1.70, שוקל כרגע 112
בעבר הייתי עובד אנאירובי ברמה סבבה, הגעתי בשיא שלי ל41 ס"מ היקף יד
ותמיד היה קל לי לעלות בנפח שריר
עם עבודה של עליית משקולות של 5 קילו כמעט כל אימון ברוב התרגילים (כמעט בלי מכשירים)
אבל לא הייתי עושה הרבה אירובי.
מבחינת מזון כרגע אני מצליח לשמור על איזון

יש המלצות אולי לתוכנית אחרת?
המלצות על מכוני כושר טובים באילת (חדש פה באזור)?

תודה רבה!

נשמע שאתה על אחוז שומן מאוד גבוה
מה שחשוב זה שתתחיל דיאטה מאוזנת.. לא צריך יותר מדי אירובי בתור התחלה..
תוכנית FBW/AB פשוטה תעשה את העבודה

אימון כוח = אימון עם משקלים גבוהים למינימום חזרות (1-5 חזרות), מה שאתה מציג זו חארטה בכללי + לא כוח.
מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט ובנץ' פרס)?
אתה שמן/רזה? מה אחוז השומן (אם אתה לא יודע- תעלה תמונת פרונט רפוי לפורום תמונות חברי האתר)?

• פותח/ת השרשור
יש לי אחוז שומן גבוה, סביבות ה35 אחוז
האימוני כוח שהייתי עושה (סקוואט, דדליפט וכל השאר) היו ממש ממזמן, לא יצא לי להתאמן דיי הרבה זמן אז אני לא זוכר

אני הייתי מציע לך בעיקר להתפקסס בהורדת אחוזי השומן שזה אומר הרבה ארובי , ומטרה שניה זה המשקולות .
התוכנית שאתה צריך לבחור זו אחת מהפורטל לחיטוב , זה לא ממש משנה AB או FBW , תעשה תקופה אחת FBW ואחריה AB...

תבחר לך דיאטה ותתחיל להתאמן באירובי כמה פעימם בשבוע. לחיטוב, וגם לחזרה לאימון אחרי תקופה עדיף לדעתי FBW. אבל כמובן שהמסה הרצינית שתרד ממך תהיה בזכות אירובי ודיאטה.

אוקיי, יש 2 שיטות, תבחר מה מתאים לך-
1. תהיה רגילה, יציבה ומאוזנת. מאחר ואתה מאד שמן, הגירעון הקלורי המקסימלי שלך בלי איבוד שריר הוא גדול מאד ולכן בהתחלה תוכל להוריד בקלות משקל, לאט לאט הקצב ירד.
בשביל דיאטה כזו, תקרא את המאמר הבא-
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
2. דיאטת כאסח- זו דיאטה מפורסמת, קשה בטירוף, אבל תוצאות מטורפות.
http://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/
תתכונן טוב טוב ותבין למה אתה נכנס- מאזן קלורי עצום וסבל מטורף.
אם אתה לא תקח מולטי ויטמין, סידן, מגנזיום ועוד תוספים שרשומים במאמר אתה תפגע בעצמך (נשירת שיער לדוג', בעיות עור ועוד) או פשוט לא תהיה מסוגל פיזית ללכת לאימון או לזוז.

עצה שלי-
בחיים אל תוותר! במצב שלך יקח הרבה זמן, תתמיד, תמשיך ותלחם על המטרה, ואתה תראה תוצאות.

Back
למעלה תחתית