עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחח בקרוב בקרובנחשים!!
אם תשים לב כל התמונות עם פאמם, לא משהו בשמיים כן.. אבל אתה יכול לראות שינוי מפעמים קודמות.למה לדעתי זו תמונה שאתה מפומפם ?! בכל מקרה תאחד את הפוסטים לא צריך כל שבוע לפתוח אחד חדש. בהצלחה.
חזה הרבה פעמים זה עניין גנטי..כתפיים וידיים מטורפות! עוד עבודה על החזה, חסר לו בשר, במיוחד העליון.
ועצה שלי, וזה תלוי כמה אתה לוחץ, אבל בהנחה שהמשקל עבר את ה80 והחזה עדיין לא גודל, תנסה להעלות אולי את טווח החזרות, או לעבור לדאמבל בנץ'.
תנסה הכל עד שהוא יגדל.
תודה.כתפיים וידיים מטורפות! עוד עבודה על החזה, חסר לו בשר, במיוחד העליון.
ועצה שלי, וזה תלוי כמה אתה לוחץ, אבל בהנחה שהמשקל עבר את ה80 והחזה עדיין לא גודל, תנסה להעלות אולי את טווח החזרות, או לעבור לדאמבל בנץ'.
תנסה הכל עד שהוא יגדל.
אתה צריך להיות עיוור כדי לחשוב שיש לך פרופורציה בין הגפיים לחזה
אני אסביר לך מה הם רוצים: הכתפיים הגדולות שלך מרחיבות את כל פלג הגוף העליון ותורמות לאשליה אופטית שהחזה בפיגור כי יש יותר "שטח" בין כתף לכתף. בגלל זה יש כמה בילדרים מקצועיים שטוענים שאסור לעבוד על כתפיים. אם תגדיל את הטרפזים עוד החזה בכלל ילך לך לאיבוד.אם תראו במציאות או בתמונות אחרות אתם תראה שכל הגוף בפרופורציה, לא יודע מה אתם רוצים. 😃
אני אסביר לך מה הם רוצים: הכתפיים הגדולות שלך מרחיבות את כל פלג הגוף העליון ותורמות לאשליה אופטית שהחזה בפיגור כי יש יותר "שטח" בין כתף לכתף. בגלל זה יש כמה בילדרים מקצועיים שטוענים שאסור לעבוד על כתפיים. אם תגדיל את הטרפזים עוד החזה בכלל ילך לך לאיבוד.
זה כנראה תלוי בפרופורציות ובכמה הכתפיים שלך מגיבות לעבודה על החזה ועל הגב. אבל אין לי באמת מושג, זה מדע מסובך מדי בשבילי.אבל אז הכתפיים ישארו בפיגור...
או שהכוונה, אסור לבודד אימוני כתפיים?
הבנתי אותך, הקטע שהחזה לא בפיגור!אני אסביר לך מה הם רוצים: הכתפיים הגדולות שלך מרחיבות את כל פלג הגוף העליון ותורמות לאשליה אופטית שהחזה בפיגור כי יש יותר "שטח" בין כתף לכתף. בגלל זה יש כמה בילדרים מקצועיים שטוענים שאסור לעבוד על כתפיים. אם תגדיל את הטרפזים עוד החזה בכלל ילך לך לאיבוד.
אתה יודע איך זה, הכל עניין של פרופורציותתתתתתתתת (הוא לא בפיגור בכלל)הבנתי אותך, הקטע שהחזה לא בפיגור!
והכל בפרופורציה.. לא מבין מה הם רוצים.אתה יודע איך זה, הכל עניין של פרופורציותתתתתתתתת (הוא לא בפיגור בכלל)