הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התקדמות |16|

• פותח/ת השרשור BiGUY
  • פורסם בתאריך

BiGUY

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
174
80
0
קאנטרי ספורט פלוס - הסתדרות
582568_593836673967010_684888453_n.jpg

למה לדעתי זו תמונה שאתה מפומפם ?! בכל מקרה תאחד את הפוסטים לא צריך כל שבוע לפתוח אחד חדש. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
למה לדעתי זו תמונה שאתה מפומפם ?! בכל מקרה תאחד את הפוסטים לא צריך כל שבוע לפתוח אחד חדש. בהצלחה.
אם תשים לב כל התמונות עם פאמם, לא משהו בשמיים כן.. אבל אתה יכול לראות שינוי מפעמים קודמות.

כתפיים וידיים מטורפות! עוד עבודה על החזה, חסר לו בשר, במיוחד העליון.
ועצה שלי, וזה תלוי כמה אתה לוחץ, אבל בהנחה שהמשקל עבר את ה80 והחזה עדיין לא גודל, תנסה להעלות אולי את טווח החזרות, או לעבור לדאמבל בנץ'.
תנסה הכל עד שהוא יגדל.

ועצה שלי, וזה תלוי כמה אתה לוחץ, אבל בהנחה שהמשקל עבר את ה80 והחזה עדיין לא גודל, תנסה להעלות אולי את טווח החזרות, או לעבור לדאמבל בנץ'.
תנסה הכל עד שהוא יגדל.
חזה הרבה פעמים זה עניין גנטי..

• פותח/ת השרשור
תנסה הכל עד שהוא יגדל.
תודה.
לא יודע מה אתה רוצה מהחזה שלי.. וחזה עליון טיפה בפיגור כי אני עובד עליו פחות מחודשיים, הוא היה ממש ברצפה הוא גדל, ועוד יגדל 😃

אתה צריך להיות עיוור כדי לחשוב שיש לך פרופורציה בין הגפיים לחזה

• פותח/ת השרשור
אם תראו במציאות או בתמונות אחרות אתם תראה שכל הגוף בפרופורציה, לא יודע מה אתם רוצים. 😃

כל מי שאמר שהחזה קטן עוד תמונה:
IWpCV.jpg

אם תראו במציאות או בתמונות אחרות אתם תראה שכל הגוף בפרופורציה, לא יודע מה אתם רוצים. 😃
אני אסביר לך מה הם רוצים: הכתפיים הגדולות שלך מרחיבות את כל פלג הגוף העליון ותורמות לאשליה אופטית שהחזה בפיגור כי יש יותר "שטח" בין כתף לכתף. בגלל זה יש כמה בילדרים מקצועיים שטוענים שאסור לעבוד על כתפיים. אם תגדיל את הטרפזים עוד החזה בכלל ילך לך לאיבוד.

אני אסביר לך מה הם רוצים: הכתפיים הגדולות שלך מרחיבות את כל פלג הגוף העליון ותורמות לאשליה אופטית שהחזה בפיגור כי יש יותר "שטח" בין כתף לכתף. בגלל זה יש כמה בילדרים מקצועיים שטוענים שאסור לעבוד על כתפיים. אם תגדיל את הטרפזים עוד החזה בכלל ילך לך לאיבוד.

אבל אז הכתפיים ישארו בפיגור...
או שהכוונה, אסור לבודד אימוני כתפיים?

אבל אז הכתפיים ישארו בפיגור...
או שהכוונה, אסור לבודד אימוני כתפיים?
זה כנראה תלוי בפרופורציות ובכמה הכתפיים שלך מגיבות לעבודה על החזה ועל הגב. אבל אין לי באמת מושג, זה מדע מסובך מדי בשבילי.

בתמונה הראשונה אכן עושה רושם שיש דיספרופורציה בין החזה לשאר פלג הגוף העליון
that been said
יש לך מבנה מרשים מאוד לילד בגילך וההערות של חלק מהמשתמשים פה, ואחד ספציפי שמתעקש להשתמש בשפה עוקצנית בפוסטים של אנשים שנראים טוב ממנו כנראה, נובעות מתסכול וקנאה.
קח את הדברים שאנשים אומרים בערבון מוגבל, בסופו של דבר אתה עומד מול המראה ואם אתה מרוצה ממה שאתה רואה אז הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך, הקטע שהחזה לא בפיגור!
IWpCV.jpg

חחחחח בתמונה השנייה זה נראה כמו שד של אישה אחי לא תמונה מחמיאה...
בתמונה הראשונה נראה קטלני, ידיים טובות כתפיים אחלה, מה עם רגליים?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית