הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב ה RMR שלי נכון?

ExtazicSAN

משתמש מתחיל
114
0
נק' מוניטין:
0
114
0
דרך 1: לפי המאמר הזה :http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/. קבלתי 2 תוצאות מהמאמר 1 לפי החישוב האוטומתי שיצא 2229.3 אני לא יודע עם זה כולל פעילות או לא די הסתבכתי בזה... דרך 2 יצא לי עם החישוב הידני
(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5 יצא : 2017.75 אני מעוניין להתחיל לעלות במסה דרך אגב עם זה משנה.

אני לא הבנתי עם לחשב לפי פעילות גופנית וכו...אני צריך עזרה כי אני מתחיל ממחר כבר לאכול נכון (מקווה) תודה רבה לעוזרים 😃

תוסיף את הקלוריות שנשרפות במהלך הפעילות הגופנית. אם מדובר רק באימוני כוח, זה כמה עשרות קלוריות בודדות, וזה לא משמעותי. אירובי (תלוי בנפח ובעצימות) יכול להביא לתוספת של 150-500 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תוסיף את הקלוריות שנשרפות במהלך הפעילות הגופנית. אם מדובר רק באימוני כוח, זה כמה עשרות קלוריות בודדות, וזה לא משמעותי. אירובי (תלוי בנפח ובעצימות) יכול להביא לתוספת של 150-500 קלוריות.

אימוני SS 3 פעמים... להוסיף אירובי כרגע לא נראלי מומלץ בהתחלה... הדרך שחישבתי נכונה?? איך אוכל לדעת כמה לאכול? וכמה שרפתי..?

תחשב גם בדרך אחרת את הrmr ותראה אם יוצא לך אותה תשובה :
תכתוב בגוגל מחשבון bmr תכניס אילו את הנתונים שלך והוא יביא לך מספר כלשהו , את המספר הזה תכפיל ב1.2 , התוצאה שייצאה לך זה הrmr שלך.
תחשיב את האימונים כאילו את שורף בסביבות ה150 קלוריות .
אם אתה רק מתחיל את המסה תוסיף למאזן הקלורי שלך 300 קלוריות בלבד כשתרגיש שזה לא מספיק לך והמשקלי עבודה שלך נתקעים תעלה בהתאם כל פעם עוד 150 קלוריות למשל.

• פותח/ת השרשור
תחשב גם בדרך אחרת את הrmr ותראה אם יוצא לך אותה תשובה :
תכתוב בגוגל מחשבון bmr תכניס אילו את הנתונים שלך והוא יביא לך מספר כלשהו , את המספר הזה תכפיל ב1.2 , התוצאה שייצאה לך זה הrmr שלך.
תחשיב את האימונים כאילו את שורף בסביבות ה150 קלוריות .
אם אתה רק מתחיל את המסה תוסיף למאזן הקלורי שלך 300 קלוריות בלבד כשתרגיש שזה לא מספיק לך והמשקלי עבודה שלך נתקעים תעלה בהתאם כל פעם עוד 150 קלוריות למשל.
חשבתי, יצא לי 2343.6 כולל האימונים מעגל את זה ל 2500, זה בערך מה שיצא לי לפני זה סביבות 2450. אז אחרי זה אני מוסיף לי 150 קלוריות? עם הקלוריות יעלו גם השמונים החלבונים והפחמימות...עם זה משנה בכלל?
בניתי לעצמי תפריט לפי המאמר הזה http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/. חישבתי את כל הצריכה(פחמימות שומן וחלבון וקלוריות)
הצורך שלי הוא:
RMR - קלוריות: 2350 ללא הוספת השריפה באימון
חלבון: 159
שומן: 79.4
פחמימה: 275
התפריט שלי נבנה והתוצאות הן: סה"כ: קלוריות 2461 חלבון: 155.6 שומן: 79.3 פחמימות 278.3
כרגע בכדי להעלות במסה מה עליי לעשות. מצטער על החפירה אבל ממש הסתבכתי בקטע הזה של האוכל...

לפי הRMR שלך הייתי ממליץ לך להתחיל עם 2750 קלוריות .
תחלק אותם ככה למשל :
200-210 גרם חלבון [כולל החלבון הלא מלא שמגיע מקטניות וכדומה ]
60-65 גרם שומן
כל השאר פחמימות איכותיות .

• פותח/ת השרשור
לפי הRMR שלך הייתי ממליץ לך להתחיל עם 2750 קלוריות .
תחלק אותם ככה למשל :
200-210 גרם חלבון [כולל החלבון הלא מלא שמגיע מקטניות וכדומה ]
60-65 גרם שומן
כל השאר פחמימות איכותיות .
איך אני יכול לחשב בדיוק? וזה כבר אחרי ההוספות קלוריות למסה?

גרם חלבון/פחמימה= 4 קלוריות
גרם שומן = 9 קלוריות
תשתדל שמקורות החלבון שלך יבואו מן החי כמה שיותר

Back
למעלה תחתית