הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי משקל גוף

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
אתם חושבים שרק מתרגילי משקל גוף אני יעלה מסת שריר?

אתם חושבים שרק מתרגילי משקל גוף אני יעלה מסת שריר?
אתה יכול לעלות קצת אבל זה ייפסק מהר מאוד [עניין של כמה שבועות] מכיוון שהגירוי לשריר ייפסק , וזה שתוסיף עוד 39995 עליות מתח לא יעשו אותך סוס.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעלות קצת אבל זה ייפסק מהר מאוד [עניין של כמה שבועות] מכיוון שהגירוי לשריר ייפסק , וזה שתוסיף עוד 39995 עליות מתח לא יעשו אותך סוס.

אבל אני יירד באחוזי שומן נכון?

אבל אני יירד באחוזי שומן נכון?
ירידה באחוז שומן קשורה למאזן הקלורי שלך ולא לסוג התרגילים שאתה עושה , אמנם שמירה על מסת השריר כן תלויה בתכנית אימונים מתאימה, נכונה ולא ליצנית.

• פותח/ת השרשור
ירידה באחוז שומן קשורה למאזן הקלורי שלך ולא לסוג התרגילים שאתה עושה , אמנם שמירה על מסת השריר כן תלויה בתכנית אימונים מתאימה, נכונה ולא ליצנית.

אני הורדתי כבר 20 ואני על 13 אחוז בערך.
אני פשוט רוצה להבליט יותר את השרירים

לא נראה לי שבכמה שבועות הוא יגיע ל 15X3 במתח
בכמה שבועות עם התאוששות טובה אפשר להגיע לזה , אבל מזה ייתן לו ? הוא צריך קודם כל להתחזק בתרגילי הבסיס להוסיף קצת תרגילי עזר כמו מתח למשל .

בכמה שבועות עם התאוששות טובה אפשר להגיע לזה , אבל מזה ייתן לו ? הוא צריך קודם כל להתחזק בתרגילי הבסיס להוסיף קצת תרגילי עזר כמו מתח למשל .

לפני שרנשמתי למכון ובזמן האחרון (בגלל כדורים כאלה שאני לוקח לפצעים - לא יכול סקוואט ופרס או כל דבר שמפעיל לי לחץ על הגב זה פשוט כאבי תופת)
ואני כבר איזה חודשיים עושה פעם אימון משקל גוף פעם עם משקלים מחובר אלי ואני לא מתקרב ל 15X3 במתח ...

• פותח/ת השרשור
היום התעוררתי כשאני 75.4 ואני 1.76.
שתי תמונות שאני עם בטן רפויה:

30ue3o0.jpg

w7hva.jpg

כדי שתראו שהעור הזה זה לא שומן עשיתי את התמונה הזאת:
1196n0x.jpg

תמונה כשאני מכווץ את השרירים בבטן:

28jvh2.jpg

אתם רואים שיש לי הרבה עור מדלדל.

נערך לאחרונה:
אפשר להגיע לאחלה מסה עם תרגילי משקל גוף בלבד, כמובן שתצתרך להוסיף עוד עומס בהדרגה ולשלב תוכנית אימונים על כל הגוף, לעשות רק מתח יהיה מאוד לא פרופורציונלי.

• פותח/ת השרשור
אפשר להגיע לאחלה מסה עם תרגילי משקל גוף בלבד, כמובן שתצתרך להוסיף עוד עומס בהדרגה ולשלב תוכנית אימונים על כל הגוף, לעשות רק מתח יהיה מאוד לא פרופורציונלי.

ברור שלא רק מתח, גם מקבילים ושכיבות

לפי מה שאני זוכר (אני לא ממש בטוח ) מה שהבנתי זה שתרגילים במשקל גוף משפרים בדרך כלל סיבולת ולא נותנים היפוטוריה

Back
למעלה תחתית