עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לעלות קצת אבל זה ייפסק מהר מאוד [עניין של כמה שבועות] מכיוון שהגירוי לשריר ייפסק , וזה שתוסיף עוד 39995 עליות מתח לא יעשו אותך סוס.אתם חושבים שרק מתרגילי משקל גוף אני יעלה מסת שריר?
אתה יכול לעלות קצת אבל זה ייפסק מהר מאוד [עניין של כמה שבועות] מכיוון שהגירוי לשריר ייפסק , וזה שתוסיף עוד 39995 עליות מתח לא יעשו אותך סוס.
ירידה באחוז שומן קשורה למאזן הקלורי שלך ולא לסוג התרגילים שאתה עושה , אמנם שמירה על מסת השריר כן תלויה בתכנית אימונים מתאימה, נכונה ולא ליצנית.אבל אני יירד באחוזי שומן נכון?
ירידה באחוז שומן קשורה למאזן הקלורי שלך ולא לסוג התרגילים שאתה עושה , אמנם שמירה על מסת השריר כן תלויה בתכנית אימונים מתאימה, נכונה ולא ליצנית.
תעלה תמונה לפורום של פרונט רפוי לראות כמה באמת אחוז שומן אתה , אם זה נכון הנתונים שלך תתחיל מסה.אני הורדתי כבר 20 ואני על 13 אחוז בערך.
אני פשוט רוצה להבליט יותר את השרירים
דני אשמח עם תעזור לי בקשר לפןסט שלי ״חישוב RMR שלי נכון?״תעלה תמונה לפורום של פרונט רפוי לראות כמה באמת אחוז שומן אתה , אם זה נכון הנתונים שלך תתחיל מסה.
תעלה תמונה לפורום של פרונט רפוי לראות כמה באמת אחוז שומן אתה , אם זה נכון הנתונים שלך תתחיל מסה.
אתה יכול לעלות קצת אבל זה ייפסק מהר מאוד [עניין של כמה שבועות] מכיוון שהגירוי לשריר ייפסק , וזה שתוסיף עוד 39995 עליות מתח לא יעשו אותך סוס.
בכמה שבועות עם התאוששות טובה אפשר להגיע לזה , אבל מזה ייתן לו ? הוא צריך קודם כל להתחזק בתרגילי הבסיס להוסיף קצת תרגילי עזר כמו מתח למשל .לא נראה לי שבכמה שבועות הוא יגיע ל 15X3 במתח
בכמה שבועות עם התאוששות טובה אפשר להגיע לזה , אבל מזה ייתן לו ? הוא צריך קודם כל להתחזק בתרגילי הבסיס להוסיף קצת תרגילי עזר כמו מתח למשל .
בכמה שבועות עם התאוששות טובה אפשר להגיע לזה , אבל מזה ייתן לו ? הוא צריך קודם כל להתחזק בתרגילי הבסיס להוסיף קצת תרגילי עזר כמו מתח למשל .
אפשר להגיע לאחלה מסה עם תרגילי משקל גוף בלבד, כמובן שתצתרך להוסיף עוד עומס בהדרגה ולשלב תוכנית אימונים על כל הגוף, לעשות רק מתח יהיה מאוד לא פרופורציונלי.