הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשיים לאחר מספר חודשים בתקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור ko22bi
  • פורסם בתאריך

ko22bi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלוםלכולם,
אני כבר 6 חודשים בתקופתחיטוב - התחלתי במשקל של כמעט 94 ק"ג על 1.79 מ' גובה והייתי 30% שומן (אניבן 30). ירדתי בקצב ממש טוב עד עכשיו ואציין שהיה לי די קל מבחינת התזונה, יש ליתפריט מאוזן וסבבה לגמרי. היום אני שוקל 78 ק"ג עם כ-14% שומן, אבל נהיה ליבזמן האחרון ממש קשה לשמור על התפריט בצורה קפדנית כפי שהייתי שומר עד כה. וזהנראה לי בגלל שאני פסיכולוגית יותר מרשה לעצמי מכיוון שאני מבסוט על עצמי שאנירואה את השינויים. הבעיה היא שאני כבר יורד בקצב ממש איטי, וכל חריגה מהתפריטגורמת לי להישאר במשקל הנוכחי ומקשה מאוד על הירידה במשקל.
רציתי לשאול חברה אחריםשבתקופת חיטוב כרגע או שהיו איך זה אצלם?
ובנוסף רציתי לשאול עדכמה כל חריגה מהתפריט פוגעת לי בירידה באחוזי שומן (כן, אני רוצה להגיע לקוביותבבטן)?

תודה,
קובי.

כן כל חריגה אמורה לפגוע בהתקדמות שלך ואתה בעצמך טוען את זה.

ירידה לא.ש נמוך (כן קוביות) דורש משמעת.

• פותח/ת השרשור
אחי אז תן לי חיזוקים - תגיד לי איך התמודדת אתה עם מצבים כאלו? איך היה במהלך החיטוב - כמה פעמים חרגת, מתי היה לך קשה וכו'?
אני מרגיש שאני ממש קרוב לזה ועדיין אני מרגיש שירדתי באחוזי השומן בכל שבוע למרות החריגות, הן לא כאלו משמעותיות ואני באמת מקפיד ממש סבבה לדעתי, אבל אולי אני טועה, ולכן הייתי מעוניין לשמוע מה יש לך ולאחרים לומר בנושא, ואם תאריכו זה יתקבל בברכה 😃

קולה זירו או פפסי מקס, זה הדבר היחידי שמחזיק אותי..

• פותח/ת השרשור
ובשישי אתה לא אוכל דברים אחרים? ואם בא לך משהו מתוק לא תאכל איזה חטיף אנרגיה פעם-פעמיים בשבוע או סתם כפית דבש?
בכלל אומרים שפעם ב צריך לחרוג מהתפריט כדי לתת זעזוע חיובי לגוף לא?

ובשישי אתה לא אוכל דברים אחרים? ואם בא לך משהו מתוק לא תאכל איזה חטיף אנרגיה פעם-פעמיים בשבוע או סתם כפית דבש?
בכלל אומרים שפעם ב צריך לחרוג מהתפריט כדי לתת זעזוע חיובי לגוף לא?
זעזוע למטאבוליזם = העמסה.
אין קשר ל"צ'יט", העמסה היא סוג של יום שלם של צ'יט.
לא נוגע בדברים אחרים, נשאר עם החזה ע!ף שלי, כי בילדינג זו הקרבה1.
מידי פעם כשאני נשבר אני לוקח כפית שוקולד, על דבש עוד לא חשבתי.
לא בשבילי חטיפי אנרגיה, הם יקרים, ועושים אותי יותר רעב.

אתה יכול לבצע העמסות אחת לשבוע עד 10 ימים. (דיאטה רגילה)

בכל מקרה - בדרכ אנשים עם אופי חזק מגיעים רחוק יותר - וזה כנראה תופס גם בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית