הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכול מרוכז של כמה שאלות שמסקרנות אותי

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
הנתונים שלי:
משקל: 69
גובה: 1.82

הRMR שלי הוא:
2091

. . . . . . . .

אני הולך להתחיל SS.
אני קראתי את המאמרים בפורטל קילוגרם:O, אבל נשארתי קצת עם אי וודאות... ;maeq

שאלות בנוגע לתפריט תזונה ומסה:
1. חשבתי להתחיל עם 2700 קלוריות, הייתי רוצה לדעת האם 2700 קלוריות יספיקו לי להתחלת המסה לפי הנתונים שלי שהצגתי למעלה?
2. אני צריך לחשב בתפריט של המסה גם שומן ופחמימות? או שזה מספיק לחשב את הקלוריות והחלבון שאני מכניס?
3. שאלה שמעניינת אותי- החבר'ה פה שעוברים/עברו תקופת מסה, מחשבים על דף כמה קלוריות וחלבון אתם אוכלים כל יום?

שאלות בנוגע למולטי וויטמין ואומגה 3:
1. על איזה מולטי וויטמין אתם ממליצים?
2. האם זה הכרחי לקחת אומגה 3?
3. מולטי וויטמין ואומגה 3 עלולים לגרום במשך הזמן לבעיות בכבד? מפני שמולטי וויטמין ואומגה 3 בסופו של דבר הם חומרים כימיים.

מקווה שתענו לי... זה יעזור לי מאוד,
תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים! 🙌

נערך לאחרונה:
1. כן, תתחיל מ2700 ותראה איפה אתה נמצא אחרי חודש.
2. כמובן. אתה צריך לחשב חלבון, שומן, פחממות וקלוריות.
3. אחרי כמה זמן אתה תדע כמה קלוריות אתה אוכל ביום ולא תצטרך לחשב שום דבר.
זה יעזור:
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

ויטמינים:
1. צנטרום, אופטימן...יש הרבה חברות טובות, תבדוק ערכים.
2. איך זה יכול להיות הכרחי? לא, אתה יכול לקבל את הערכים מתזונה נכונה.
3. לא.

ה-RMR שלך הוא 2300, לא 2091.
1. אתה יכול לבחור- או להתחיל עם 500/700 פלוס קלורי ואז למקסם שריר + לא להתקע יותר זמן, אבל לצבור הרבה שומן, או להתחיל עם 300, לעבור ל-500, 600, 700, 1000 וכו'- כל פעם שתצטרך עוד תעלה עוד, ואז תמקסם את צבירת השריר, מינימום שומן אבל התוכנית תיקח יותר זמן.
2. קלוריות כן, חלבון כן, שומן גרם לכל קילו (70~ אצלך) וכל השאר פחמימות. כדאי שיהיו לך 20 - 30 גרם סיבים תזונתיים.
3. http://netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
אתה מחשב כאן את התפריט מבחינה קלורית, בונה לך אותו על דף/קובץ מסודר עם ארוחת בוקר, ביניים, צהריים, ערב וכו' (כמה ארוחות שיש לך- בין אם 3 ובין אם 10, לכל אחד מתאים משהו אחר), ופשוט אוכל אותו.
1. אישית אני מזמין OPTI MEN- הוא זול מאד ועם אחלה ערכים. אחר מומלץ יהיה ORANGE TRADE וגם Twinlab Daily One Caps
2. לא, אבל מאד מומלץ
3. לא, כל עוד אתה לא לוקח אריזה ביום לא יקרה כלום.

• פותח/ת השרשור
1. כן, תתחיל מ2700 ותראה איפה אתה נמצא אחרי חודש.
2. כמובן. אתה צריך לחשב חלבון, שומן, פחממות וקלוריות.
3. אחרי כמה זמן אתה תדע כמה קלוריות אתה אוכל ביום ולא תצטרך לחשב שום דבר.
זה יעזור:
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

ויטמינים:
1. צנטרום, אופטימן...יש הרבה חברות טובות, תבדוק ערכים.
2. איך זה יכול להיות הכרחי? לא, אתה יכול לקבל את הערכים מתזונה נכונה.
3. לא.

ה-RMR שלך הוא 2300, לא 2091.
1. אתה יכול לבחור- או להתחיל עם 500/700 פלוס קלורי ואז למקסם שריר + לא להתקע יותר זמן, אבל לצבור הרבה שומן, או להתחיל עם 300, לעבור ל-500, 600, 700, 1000 וכו'- כל פעם שתצטרך עוד תעלה עוד, ואז תמקסם את צבירת השריר, מינימום שומן אבל התוכנית תיקח יותר זמן.
2. קלוריות כן, חלבון כן, שומן גרם לכל קילו (70~ אצלך) וכל השאר פחמימות. כדאי שיהיו לך 20 - 30 גרם סיבים תזונתיים.
3. http://netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
אתה מחשב כאן את התפריט מבחינה קלורית, בונה לך אותו על דף/קובץ מסודר עם ארוחת בוקר, ביניים, צהריים, ערב וכו' (כמה ארוחות שיש לך- בין אם 3 ובין אם 10, לכל אחד מתאים משהו אחר), ופשוט אוכל אותו.
1. אישית אני מזמין OPTI MEN- הוא זול מאד ועם אחלה ערכים. אחר מומלץ יהיה ORANGE TRADE וגם Twinlab Daily One Caps
2. לא, אבל מאד מומלץ
3. לא, כל עוד אתה לא לוקח אריזה ביום לא יקרה כלום.
תודה אנשים מעריך את התגובות! 😃

WhiteOwl אתה בטוח שזה 2300? כי השתשמתי במחשבון RMR שהביאו להורדה במאמר
[h=3]המדריך השלם להעלאה במסת השריר[/h]
והוא נותן לי RMR 2091

הנתונים שלי:
משקל: 69
גובה: 1.82

הRMR שלי הוא:
2091

. . . . . . . .

אני הולך להתחיל SS.
אני קראתי את המאמרים בפורטל קילוגרם:O, אבל נשארתי קצת עם אי וודאות... ;maeq

שאלות בנוגע לתפריט תזונה ומסה:
1. חשבתי להתחיל עם 2700 קלוריות, הייתי רוצה לדעת האם 2700 קלוריות יספיקו לי להתחלת המסה לפי הנתונים שלי שהצגתי למעלה?
2. אני צריך לחשב בתפריט של המסה גם שומן ופחמימות? או שזה מספיק לחשב את הקלוריות והחלבון שאני מכניס?
3. שאלה שמעניינת אותי- החבר'ה פה שעוברים/עברו תקופת מסה, מחשבים על דף כמה קלוריות וחלבון אתם אוכלים כל יום

שאלות בנוגע למולטי וויטמין ואומגה 3:
1. על איזה מולטי וויטמין אתם ממליצים?
2. האם זה הכרחי לקחת אומגה 3?
3. מולטי וויטמין ואומגה 3 עלולים לגרום במשך הזמן לבעיות בכבד? מפני שמולטי וויטמין ואומגה 3 בסופו של דבר הם חומרים כימיים.

מקווה שתענו לי... זה יעזור לי מאוד,
תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים! 🙌
למרות שענו לך אני יגיד את דעתי
1)2700 זה בסדר
2)בעיקרון אני אישית אוהב לחשב את כמות החלבון ואת הקלוריות..לא להתעסק יותר מידי ביחס של שומן פחמימה(במידה ואתה יודע שאתה לא הולך בצורה קיצונית לכיוון אחד) אבל זאת כבר החלטה שלך
3)אני אישית מחשב את הקלוריות והחלבון כן.

1)אתה יכול לנסות את המולטי של טווינלאב,כי הוא זול בטירוף ומשתלם.
לי אישית הוא עשה בחילות אז אני משתמש באופטימן
2)זה יכול לעזור,תקרא בפורטל תכתוב "אומגה 3" בחיפוש וזה יהיה בכתבה של תוספי תזונה.
3)לא שידוע לי

• פותח/ת השרשור
למרות שענו לך אני יגיד את דעתי
1)2700 זה בסדר
2)בעיקרון אני אישית אוהב לחשב את כמות החלבון ואת הקלוריות..לא להתעסק יותר מידי ביחס של שומן פחמימה(במידה ואתה יודע שאתה לא הולך בצורה קיצונית לכיוון אחד) אבל זאת כבר החלטה שלך
3)אני אישית מחשב את הקלוריות והחלבון כן.

1)אתה יכול לנסות את המולטי של טווינלאב,כי הוא זול בטירוף ומשתלם.
לי אישית הוא עשה בחילות אז אני משתמש באופטימן
2)זה יכול לעזור,תקרא בפורטל תכתוב "אומגה 3" בחיפוש וזה יהיה בכתבה של תוספי תזונה.
3)לא שידוע לי
תודה SweetBamba מעריך תתגובה 😃

אתה אומר שזה לא קריטי אם אני לא אחשב גם שומן ופחמימות בתאי, שאני ידע שאני לא מגזים איתם?
או שהכוונה שאני אחשב גם אותם אבל, בצורה פחות אובססיבית ביחס לקלוריות והחלבון?

באופן אישי אני בכלל חושב שלא להתעסק איתם יותר מידי ופשוט לחשב קלוריות ורק חלבון..

ועוד שאלה:
בהתחלה שלך בSS הייתה רושם לך את המשקלים שאתה נמצא בהם?
ואגב מומלץ שאני אעשה לLBS כל פעם סרטונים של הסקוואט, פרס, בנצ' והדדליפט נכון?

שוב, תודה רבה על התגובות אתם עוזרים לי מאוד 😃

תודה SweetBamba מעריך תתגובה 😃

אתה אומר שזה לא קריטי אם אני לא אחשב גם שומן ופחמימות בתאי, שאני ידע שאני לא מגזים איתם?
או שהכוונה שאני אחשב גם אותם אבל, בצורה פחות אובססיבית ביחס לקלוריות והחלבון?

באופן אישי אני בכלל חושב שלא להתעסק איתם יותר מידי ופשוט לחשב קלוריות ורק חלבון..

ועוד שאלה:
בהתחלה שלך בSS הייתה רושם לך את המשקלים שאתה נמצא בהם?
ואגב מומלץ שאני אעשה לLBS כל פעם סרטונים של הסקוואט, פרס, בנצ' והדדליפט נכון?

שוב, תודה רבה על התגובות אתם עוזרים לי מאוד 😃
תשמע אין בעיה שלא תתעסק איתם רק תשים לב שאתה לא הולך לכיוון קיצוני עם אחד מהם (כמו יחס של 20 גרם פחמימה ביום ו200 גרם שומן ולהיפך)מבין?
אני מדבר פה על מקרים קיצוניים.
בכל מקרה קח את העצה השניה שלך-חשב אותם אבל לא בצורה אובססיבית-תן יותר תשומת לב לחלבון ולקלוריות שאתה מכניס.

-כמובן,אתה חייב לרשום כי העליה מתבצעת לפי המשקל מהאימון הקודם.
*במידה והתכוונת "האם כדאי לי לרשום על מנת שאני לא אשכח משקלים"-אז גם פה אני נאלץ לומר בבירור כן...ולא רק זה אני גם ממליץ לך לכתוב את החזרות שעשית..זה קורה שלפעמים שוכחים וצריך להציץ שנייה בדף (ממליץ לך לפתוח לוג)
כן מומלץ שתעלה לפורום PL את הטכניקות שלך

אגב,אני לא עשיתי SS והדברים שאני אומר פה הם מניסיון של אנשים בלבד...לצערי גיליתי את אימוני הכוח בשלב מאוחר באימונים שלי שחוץ מסקוואט (נו כמובן,מפצל..) שום משקל לא היה מתאים למתכונת SS

• פותח/ת השרשור
תשמע אין בעיה שלא תתעסק איתם רק תשים לב שאתה לא הולך לכיוון קיצוני עם אחד מהם (כמו יחס של 20 גרם פחמימה ביום ו200 גרם שומן ולהיפך)מבין?
אני מדבר פה על מקרים קיצוניים.
בכל מקרה קח את העצה השניה שלך-חשב אותם אבל לא בצורה אובססיבית-תן יותר תשומת לב לחלבון ולקלוריות שאתה מכניס.

-כמובן,אתה חייב לרשום כי העליה מתבצעת לפי המשקל מהאימון הקודם.
*במידה והתכוונת "האם כדאי לי לרשום על מנת שאני לא אשכח משקלים"-אז גם פה אני נאלץ לומר בבירור כן...ולא רק זה אני גם ממליץ לך לכתוב את החזרות שעשית..זה קורה שלפעמים שוכחים וצריך להציץ שנייה בדף (ממליץ לך לפתוח לוג)
כן מומלץ שתעלה לפורום PL את הטכניקות שלך

אגב,אני לא עשיתי SS והדברים שאני אומר פה הם מניסיון של אנשים בלבד...לצערי גיליתי את אימוני הכוח בשלב מאוחר באימונים שלי שחוץ מסקוואט (נו כמובן,מפצל..) שום משקל לא היה מתאים למתכונת SS
תודה רבה SweetBamba עזרת לי , מעריך את התגובות שלך! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית