הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל כמה זמן להחליף תוכנית?

מתי שאתה לא יכול יותר להתקדם במשקלים לפי ההתקדמות שהוגדרה בתכנית הקודמת, ובהנחה שאתה אוכל מספיק חלבון וקלוריות, ישן לפחות 8 שעות בלילה, והטכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
מתי שאתה לא יכול יותר להתקדם במשקלים לפי ההתקדמות שהוגדרה בתכנית הקודמת, ובהנחה שאתה אוכל מספיק חלבון וקלוריות, ישן לפחות 8 שעות בלילה, והטכניקה טובה.
עבר חודש מתחילת התוכנית.
בהתחלה הייתי פחות מקפיד על הטכניקה ועושה חזרות חלקיות בבנץ',
חתירה בטי באר עם תמיכת חזה הייתי מעמיס ולא מיישר את הידייים לגמרי (עדיין בסדר)
כתפיים בהרחקות לצדדים הייתי נעזר במומנטום.

כרגע אני שיפרתי יותר את הטכניקה כלומר בנץ' מלא, טי באר עם טווח תנועה מלא, הורדתי משקל בהרחקות לצדדים אבל מאז ששיפרתי טכניקה והורדתי משקלים אני דיי תקוע.

התוכנית יותר אינטנסיבית ומראה יותר תוצאות מהתוכנית הקודמת שהייתה בנפח נמוך אבל אני דיי תקוע במשקלים ורק אחרי חודש.
אני שוקל אולי לעבור ל-AB. כדורגלן יכול לעשות AB? אם לעבור ל-AB מתי להתחיל? אם לא, אז עוד כמה זמן להמשיך?
(דרך אגב בבנץ' שהתחלתי היה לי יותר קשה בגלל שזה תרגיל שני שלי לחזה אז הורדתי משקלים ב-10 ק"ג והעליתי אבל שוב תקוע על אותו משקל)

אין לך סיבה לעשות AB. קרא את הנעוצים.

• פותח/ת השרשור
אין לך סיבה לעשות AB. קרא את הנעוצים.
כבר כמה חודשים שאני מחליף FBW כל הזמן ודיי נמאס מזה.
עם התוכנית שיש לי עכשיו אני מרוצה דווקא אבל אני מת לנסות AB
אני מעדיף לנסות פעם אחת פיצולים אולי ההשפעה תהיה שונה לך תדע.
קראתי את הנעוץ אבל אני חושב שכדאי לתת לזה צ'אנס.

נערך לאחרונה:
אתה עובד FBW כבר כמה חודשים? :nono:

הייתי על מאזן נייטרלי שלפעמים נוטה לשלילי ולפעמים לחיובי אז יש מצב בגלל זה והייתי ישן 7-7.5 שעות
הייתי ציני.
FBW לא תביא אותך לתוצאות כמו AB, SS, תוכניות עם יותר נפח.
תחליף תכנית, תדאג להיות על מאזן קלורי חיובי, תישן טוב ובהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הייתי ציני.
FBW לא תביא אותך לתוצאות כמו AB, SS, תוכניות עם יותר נפח.
תחליף תכנית, תדאג להיות על מאזן קלורי חיובי, תישן טוב ובהצלחה.
כן לא הייתי בטוח אם אתה ציני או לא..

Back
למעלה תחתית