נק' מוניטין:
0
- 114
- 0
אז כל כמה זמן אפשר? מה אפשר? זה צריך להכנס בתור החלפה לאחת הארוכות האחרות או שפשוט לתחון בתור עוד ארוחה ביום... ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקופת מסה רוצה לגדול, דיאטה? אני יושב על 2700 קלוריות ליום, כ 300 קלוריות יותר ממה שאני צריך1.תלוי בדיאטה שלך
2.תלוי מה אתה רוצה
3.תלוי בדיאטה שלך ומה אתה רוצה.....
אני מתכוון ל עם פעם ב שבוע שבועים אני יכול לאכול ארוחת ציט, עם כן, אז במקום ארוחה מהתפריט או פשוט להוסיף?הוא מתכוון להעמסה במאסה. יש טעם בכלל?
כל הקטע שבצ'יט - בנוסף.אני מתכוון ל עם פעם ב שבוע שבועים אני יכול לאכול ארוחת ציט, עם כן, אז במקום ארוחה מהתפריט או פשוט להוסיף?
כי אז זה כבר לא "ארוחת ציט", אלא שהחלפת משהו בתפריט.למה לחרוג מהתפריט? תאכל מה שאתה רוצה ותתאים את זה לתפריט
אז לסכם,... ארוחת ציט?! מומלץ?כי אז זה כבר לא "ארוחת ציט", אלא שהחלפת משהו בתפריט.
למה זה חייב להיות ציט?כי אז זה כבר לא "ארוחת ציט", אלא שהחלפת משהו בתפריט.
רוב האנשים פה לא מתייחסים לאוכל "מלוכלך" במאסה כצ'יטאז לסכם,... ארוחת ציט?! מומלץ?
תודה אחי!רוב האנשים פה לא מתייחסים לאוכל "מלוכלך" במאסה כצ'יט
אתה יכול לנסות לאכול ציטים לעיתים תכופות ופשוט לנסות להכניס את זה בערכים היום יומיים שלך ואז לא תהיה בפלוס קלורי גדול ממה שאתה רוצה (מבין שאתה מעוניין ב300 ככה)
אישית הייתי מציע לך לדבוק בתפריט שלך ומתי שיש משהו טעים לאכול...לא לתכנן את הצ'יט כמה ימים לפני..נצל את ההזדמנויות שלך לאוכל טעים,זה מאסה..בחיטוב תהיה גרמני