הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיץ רימונים וקריאטין - חיבור שאלות

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
יש לי שתי שאלות.. במקום שתי נושאים.. איחדתי.

יש סיכון בשתיית כמות גדולה של מיץ רימונים? יש כל מיני בולשיט שמיסתובב ששותים מעל כוס ביום יכול ליקרות ל כו כו...

בקשר לקריאטין...
יש היגיון שקריאטין לא יעבוד על מישהו<? מבחינה פזיולוגית זה מוזר... כי קריאטין הרי ממלא קריאטין פוספט בשריר ומשחזר
ATP במנגנון אנאירובי א לקטי.. אז איך זה יכול להיות שזה לא עובד על חלק מהאנשים?!

תודה מראש :}

יש לי שתי שאלות.. במקום שתי נושאים.. איחדתי.

יש סיכון בשתיית כמות גדולה של מיץ רימונים? יש כל מיני בולשיט שמיסתובב ששותים מעל כוס ביום יכול ליקרות ל כו כו...

בקשר לקריאטין...
יש היגיון שקריאטין לא יעבוד על מישהו<? מבחינה פזיולוגית זה מוזר... כי קריאטין הרי ממלא קריאטין פוספט בשריר ומשחזר
ATP במנגנון אנאירובי א לקטי.. אז איך זה יכול להיות שזה לא עובד על חלק מהאנשים?!

תודה מראש :}

לשאלה הראשונה- אף פעם לא שמעתי על זה.
האינטרנט מלא בשטויות כאלה, אל תאמין להכל.
אם מיץ רימונים היה באמת רע היינו יודעים.

לשאלה השנייה- זה לא מוזר בכלל, האנשים שקריאטין לא עוזר להם הם אנשים שיש להם מאגר קריאטין מלא (אני מניח שזה טיפה יותר מורכב מזה, אבל זה הרעיון) והם לא רואים שינוי כשהם לוקחים קריאטין כי הם פשוט לא צריכים.

• פותח/ת השרשור
לשאלה הראשונה- אף פעם לא שמעתי על זה.
האינטרנט מלא בשטויות כאלה, אל תאמין להכל.
אם מיץ רימונים היה באמת רע היינו יודעים.

לשאלה השנייה- זה לא מוזר בכלל, האנשים שקריאטין לא עוזר להם הם אנשים שיש להם מאגר קריאטין מלא (אני מניח שזה טיפה יותר מורכב מזה, אבל זה הרעיון) והם לא רואים שינוי כשהם לוקחים קריאטין כי הם פשוט לא צריכים.

מזתומרת מאגר מלא... הרי שאתה מיתאמן אתה מבזבז קריאטין פוספאט אז צריך למלות אותו מחדש כל פעם...לא?

מזתומרת מאגר מלא... הרי שאתה מיתאמן אתה מבזבז קריאטין פוספאט אז צריך למלות אותו מחדש כל פעם...לא?
זה לא משנה, יש אנשים שיש להם הרבה באופן טבעי והם לא צריכים את התוסף, ולכן לא רואים מצריכה של התוסף תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית