הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש .

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
אני סיימתי חיטוב לפני איזה חודש של דל פחמימה ומאז אני מעלה לאט לאט את הפחמימה פעם בשבוע ב60 גרם יותר.
התחלתי את החיטוב ב110 והיום אני 91 קילו על 11-11.5 אחוז שומן לפי קליפר .
מה שמבאס אותי זה שנישאר לי כזה צדדים ואפילו שירדתי בהיקף בטן ל82 עדיין נישארו לי הצדדים.
זה נחשב שומן עיקש ?
כדאי לי אולי להמשיך את החיטוב עוד איזה חודש חודשיים ולהיתאמץ בלהוריד את השומן עיקש הזה?
מה שאני חושב עליו זה שאולי לא כדאי לי כל כך להשקיע על זה עכשיו אם אני רוצה להיכנס לאיזה מאסה של שנה + .
מה אתם חושבים כדאי לי להתחיל כבר מאסה או להמשיך את החיטוב ולהתחיל בלי שומן עיקש בלי כלום ?
ואם למשל אני עכשיו ינסה מאוד להיפטר מימנו , מתי שאני יתחיל להעלות חזרה במאסה הוא שוב ישר יחזור לא?

אני ישמח להבין למה בידוק אתה מגיב אם אתה לא קורא את מה שכתבתי ?
וכן על פי הקליפר אני 11% שומן ועם הסטיית תקן אז גג 12.5
סטיות התקן יכולות להיות גם 50%, ככה שאתה "גג" 16.5% (זה יותר מזה, כי זה הולך לפי מס' הק"ג בשומן, אבל נניח).

• פותח/ת השרשור
סטיות התקן יכולות להיות גם 50%, ככה שאתה "גג" 16.5% (זה יותר מזה, כי זה הולך לפי מס' הק"ג בשומן, אבל נניח).
ולמשל במצב שלי מה היית מציע לי להמשיך עוד חודשיים בחיטוב או לחזור לאט למאסה לאט לאט?(המטרה שלי היא לא קוביות או משהו כזה , אלה מאסה לטווח ארוך של שנה פלוס )

ולמשל במצב שלי מה היית מציע לי להמשיך עוד חודשיים בחיטוב או לחזור לאט למאסה לאט לאט?(המטרה שלי היא לא קוביות או משהו כזה , אלה מאסה לטווח ארוך של שנה פלוס )
תעלה תמונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית