הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור sergo
  • פורסם בתאריך

sergo

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום.
אני מתאמן כבר 3 חודשים בחדר כושר על חיטוב והורדתי 4 קילו אבל לא רואים שינויים בגוף...עדיין יש בטן אם שומן ובקיצור לא רואים תוצאות.
רציתי לשתף אתכם בתפריט שלי ותגידו לי אם זה טוב
בן 17 וחצי גובה 1.62 שוקל 70 הBMR שלי הוא 1954

8-9בבוקר:קורנפלקס אם חלב
11 בבוקר:קוטג' 3%
2 בצהריים:אורז אם פרגית או חזה עוף
ערב:חביתה

חלבון:64 גרם
שומן:20 גרם
פחמימות:252 גרם
קלוריות:1469
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כל אימון אני שורף 300 קלוריות
אני מתאר לעצמי שהתפריט לא מי יודע מה אם תוכלו להביא קצת שינויים אני ישמח
תודה מראש.

דבר ראשון- מספיק לך כל האוכל הזה?
דבר שני- ה BMR שכתבת הוא אחרי ההכפלה ב 1.2? כי אני חישבתי לך BMR והוא יצא 1724 ( אחרי ההכפלה הוא יצא 2068)
דבר שלישי- חסר לך הכל מהכל... פאק מה זה 64 גרם חלבון?! אתה צריך 2 גרם חלבון על כל קילו בגוף שלך כל יום! (מה שאומר שמומלץ בשבילך להגיע ל 140 גרם חלבון ואתה אפילו לא צורך חצי מזה)
יש לך יותר מידי פחמימות ופחות מידי חלבונים שומנים ולפי דעתי גם קלוריות...
דבר רביעי- תוסיף לחישוב שעשיתי 300 קלוריות זה יוצא 2300 קלוריות בקירוב.... מה שאומר שחסרות לך עוד 400 קלוריות כדי להיות במצב אידאלי...( גירעון של 500 קלוריות) אין ספק שכדאי להשקיע אותם בחלבונים ושומנים כמו לחם, פירות ( שאין לך בכלל) ירקות גם אין לך.... שקדים ואגוזים, זיתים ( אמרתי את זה רק כדי שלא יכעססו עליי פה... אני אישית לא אוכל את זה 😛) תאכל עוד גבינות... גבינה צהובה זה יהיה אחלה גם פסטרמה.... ממליצים פה על טחינה אבל אני יותר אוהב חומוס.... ( ממה עשוי חומוס? טחינה 😃) מעדן בסוף היום יכול רק לתרום ( 0% שומן וכל השטויות האלה... יופלה ודנונה לוקחים בשטויות האלה..)
ואתה עושה רק אימון אירובי או גם אנאירובי?

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר לי שאם אני לא יאכל הרבה חלבון לא ייצא לי חיטוב ברמה כאילו?
עובד על משקולות אירובי הכול כל מה שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית