ייעוץ חזה בפיגור בSS .

• פותח/ת השרשור Yama
  • פורסם בתאריך

Yama

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
38
62
0
אני מתקדם בכל התרגילים סבבה , חוץ מהחזה , כאילו אני מצליח להתקדם אבל לא מצליח לסיים 3X5 תמיד יוצא לי 5,4,3 משהו כזה .
כל הגוף שלי מתפתח דיי יפה , פעם ראשונה אני חושב בחיים שלי שרואים לי את הגב מקדימה בכלל .. גם רגליים שהיו כמו דוקים מתחילות לקבל
צורה בת זונה .. רק החזה , הוא נישאר קטן ועלוב כזה :/ והאמת שבגלל שיש לי מין עצם בולטת בחזה , הוא הכי חשוב לי..
יש אפשרות אולי להוסיף איזה תרגיל עזר שישפר לי את המשקל בבנץ ? עם כן איזה תרגיל הכי מומלץ ?

לSS לא מוסיפים תרגילי עזר.
לדעתי בSS אין מספיק גירוי לחזה, ובשלב מסוים, די מהר אפילו, אתה מגיע למצב שאתה לא יכול להתקדם יותר בבנץ' וצריך להחליט מה אתה מעדיף.
להתקדם עוד בסקוואט ובמשיכות (כי אם נעצרת בבנץ' סביר להניח שתיעצר גם בפרס) או לעבור לתכנית עם יותר נפח ופחות עצימות.
כל זה בהנחה שאתה מבצע את SS כמו שצריך, אוכל ונח מספיק, וכמובן שהטכניקה שלך טובה. אם לא, אלה הדברים שאתה צריך לשפר בראש ובראשונה.
ריסט יכול להוסיף לך במקרה הטוב עוד 5-10% למה שיש לך כרגע בבנץ', אבל אל תצפה לגדילה משמעותית בחזה אם אתה מתכוון להמשיך עם SS.

• פותח/ת השרשור
תבדוק את הטכניקה שלך ואם זה חוזר על עצמו תעשה ריסט.

לSS לא מוסיפים תרגילי עזר.
לדעתי בSS אין מספיק גירוי לחזה, ובשלב מסוים, די מהר אפילו, אתה מגיע למצב שאתה לא יכול להתקדם יותר בבנץ' וצריך להחליט מה אתה מעדיף.
להתקדם עוד בסקוואט ובמשיכות (כי אם נעצרת בבנץ' סביר להניח שתיעצר גם בפרס) או לעבור לתכנית עם יותר נפח ופחות עצימות.
כל זה בהנחה שאתה מבצע את SS כמו שצריך, אוכל ונח מספיק, וכמובן שהטכניקה שלך טובה. אם לא, אלה הדברים שאתה צריך לשפר בראש ובראשונה.
ריסט יכול להוסיף לך במקרה הטוב עוד 5-10% למה שיש לך כרגע בבנץ', אבל אל תצפה לגדילה משמעותית בחזה אם אתה מתכוון להמשיך עם SS.

טכניקה סבירה , לפעמים אולי חזרה אחרונה מתפקששת , אוכל ושינה זה לא הבעיה .. אני יעשה 8 שעות ואוכל 2700~ קלוריות בערך..
האמת שיורדים על כולם שהרגליים לא בפרופורציה לגוף , אצלי הגוף לא בפרופורציה לרגליים , לא שהם ענקיות אבל יותר מרשימות מפלג גוף עליון ..
אני ינסה להתקדם עוד בסקוואט ובמשיכות , אבל בכל זאת חזה נורא חשוב לי .. איזה תוכנית אפשר לעבור ולהמשיך מסה שתהיה אפקטיבית גם בחזה ובכתפיים?

טכניקה סבירה , לפעמים אולי חזרה אחרונה מתפקששת , אוכל ושינה זה לא הבעיה .. אני יעשה 8 שעות ואוכל 2700~ קלוריות בערך..
האמת שיורדים על כולם שהרגליים לא בפרופורציה לגוף , אצלי הגוף לא בפרופורציה לרגליים , לא שהם ענקיות אבל יותר מרשימות מפלג גוף עליון ..
אני ינסה להתקדם עוד בסקוואט ובמשיכות , אבל בכל זאת חזה נורא חשוב לי .. איזה תוכנית אפשר לעבור ולהמשיך מסה שתהיה אפקטיבית גם בחזה ובכתפיים?

הייתי במצב שלך, משכתי את הSS עד שנמאס לי להיות תקוע בלחיצות.
עברתי לתכנית AB על בסיס PUSH/PULL (תגגל את זה, אתה תמצא מספיק חומר) ואני עדיין עולה במשקלים של תרגילי הבסיס מאימון לאימון, ופלג הגוף העליון מתחיל להיכנס לפרופורציה.

כרגע תתמקד בלסיים את SS כמו שצריך, אחר כך כשתעבור תוכנית, תתעסק עם הנפח אם אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
עברתי לתכנית AB על בסיס PUSH/PULL (תגגל את זה, אתה תמצא מספיק חומר) ואני עדיין עולה במשקלים של תרגילי הבסיס מאימון לאימון, ופלג הגוף העליון מתחיל להיכנס לפרופורציה.

עם איזה משקלים סיימת את SS שלך ? ואחרי כמה זמן של אימונים ?

כרגע תתמקד בלסיים את SS כמו שצריך, אחר כך כשתעבור תוכנית, תתעסק עם הנפח אם אתה רוצה.

כרגע אני באמת יתמקד בלסיים את SS כמו שצריך .. למרות שעם כל העצב אני מאמין שהסוף של התוכנית לא כזה רחוק ..
אבל כרגע , עדיף לעלות משקל בבנץ כל אימון-שלושה או לעשות ריסט ?

תוריד משקל בבנץ' עד שתוכל לסגור 3X5 ותמשיך משם, אם אתה לא מצליח להעלות כל אימון תעלה כל שני אימונים אבל תעלה, כנ"ל בפרס.
SS משפרת מצויין את הלחיצות ודווקא בגלל שהן לא מצריכות טכניקה מסובכת אתה צריך להתקדם בהם טוב.
כל עוד הבנץ' שלך לא 100 קילו והפרס 70 אל תבכה שלא מתפתח החזה, עם המשקלים יגיע הגודל, מבטיח! בהצלחה!

• פותח/ת השרשור

חיפשתי וחוץ מכמה תוכניות שילדים הכינו לא מצאתי יותר מדי , אבל הבנתי את העיקרון בערך ..
באיזה משקלים סיימת את SS ואחרי כמה זמן של אימונים ?
ותוכל לשלוח לי את תוכנית AB שבא אתה מתאמן כרגע ? ..

SS לא אמור להפציץ אותך במסת שריר, הוא נותן לך בסיס במסת שריר, וכוח. תתמקד בכוח כשאתה בתוכנית הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית