עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי אז מחר אני יעלה לפורום את התוכנית אימונים שאני יבנה ואתם תעזרו לי לשפר אותו אם צריך?
*מה עדיף לפי דעתך abc או abcd ואל תגיד לי עדיף תוכניות אחרות אני רק רוצה שתגיד לי מה עדיף מבין שניהם לפי דעתך?
עשיתי 6 חודשים AB עליתי 17 ק"ג (מתוכם הרבה נוזלים וגם שומן, בוא נגיד שהיה פה 3-5 ק"ג שריר)כמה עלית במשקל בחצי שנה הזו של הAB?
שאלתי את זה משום שהוא אמר שהוא לא רא תוצאות עם הAB אז אולי משהו היה לקוי בתזונה שלו והוא לא עלה בכלל במשקל..עשיתי 6 חודשים AB עליתי 17 ק"ג (מתוכם הרבה נוזלים וגם שומן, בוא נגיד שהיה פה 3-5 ק"ג שריר)
מה שכן אני לא חוזר על זה יותר בחיים, אני כנראה בתקופה הבאה שלי אנסה תוכנית לינארית בצורה אבל שאני אוהב, זה סתם משעמם לעבוד באותם תוכניות כל הזמן גם לנסות דברים חדשים לא יזיקו לאף אחד, גם אם זה מדובר בלעשות AB או ABCD בווריאציות שונות ומשונות, בסופו של דבר תגלו מה פועל על הגוף שלכם ולשלול תוכנית כזו או אחרת זה יהיה מטומטם.
כמה עלית במשקל בחצי שנה הזו של הAB?
אם אתה חושב שעם ABCD אתה תתקדם טוב אתה יכול לנסות.😣
עשיתי 4 חודשים מסה בתוכנית ab ועלית 9 ק"ג אחר כך עשיתי חיטוב במשך חודש וירדתי
2 קילו ועכשיו אני שום ]עם רוצה להמשיך מסה אבל מסה נקייה
זה 6 חודשים חישבתי מחדש, אבל עדיין זה לא היה איכותי בכלל הרבה טעויות בדרך חזרתי מחו"ל באותה תקופה זללתי כמו מטורף בהתחלה והאימונים לא היו מספיק עצימים כנראה למרות שעליתי במשקלי עבודה פלאים בכל דבר, פעם הבאה זה יהיה אחרת.שאלתי את זה משום שהוא אמר שהוא לא רא תוצאות עם הAB אז אולי משהו היה לקוי בתזונה שלו והוא לא עלה בכלל במשקל..
ראיתה הודעה שלי ששללתי את התוכנית שלו?
ועלית דיי הרבה יחסית ל5 חודשים..