עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטויות.יש כאלו שגודלים יפה מאוד מתוכנית abcd ואמרו לי שבמסה אין חשיבות לתדירות אלא רק בחיטוב
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=357המסקנות
תדירות
לפי ורנבורם, המחקר העכשווי מראה שיש עדיפות לעבודה על שריר פעמיים בשבוע ,על פני עבודה של פעם אחת בשבוע. למרות זאת, לא נמצא הבדל בין פעמיים לשלוש בשבוע. ראוי לציין שבמקרים בודדים, אפשר למצוא כמה דפוסים מעניינים לטובת השלוש.
למה פעם בשבועיים?לדעתי תעבוד FBW עם עצימות גבוהה , תעלה משקלים פעם בשבועיים אפילו זה יהיה טוב , אני מבטיח לך שתוך חודש אתה מעלה כמעט את כל משקלי העבודה שלך בלי לדעת מהם , במיוחד בבץ פרס אמרת שאתה עושה 40 קילו , הכוונה 20 המוט ו10 כל צד , אני אומר תוך חודש אתה מגיע ל15 כל צד אם לא יותר .
אז אתה סתם קופץ למים העמוקים שאתה עוד לא יודע לשחות אחי ...
קח FBW תבנה לך תוכנית בעצימות גבוהה , תעבוד איתה חודשיים - 3 חודשים , אם תראה שזה משפיע עלייך לטובה תמשיך איתה רק תשנה אולי בגיוון התרגילים , ככה עד כמה זמן שאתה רואה שזה משפיע עלייך לטובה (וכמובן שאתה עולה במשקלים ולא נתקע ) לאחר מכן תעבור לAB . יש גם תוכניות SS ו5X5 אף פעם לא התנסתי בהן , ואני לא בדיוק יודע איך הן עובדות אבל הבנתי שאלה תוכניות מעולות למתחילים (כגון כמוני וכמוך) .
ואתה לא מתחיל?קודם כל אני יודע לשחות טוב מאוד גם במים העמוקים אני שוחה מצויין במים בים קצת יותר קשה
אבל בבריכה אני שוחה טוב מאוד!!
fbw זה למתחילים עד חודש וחצי אם כבר אז ab
^
לא הבנתי כלום!
עצימות מוגדרת כמשקל שאתה שם על המוט כשמדובר בהרמת משקולות.
סתם רציתי לחדד זאת.
טוב חלאס.אז בעצם מה שאתם אומרים לי זה להמשיך עם abcd רק עם עצימות גבוהה יותר כלומר להוסיף עוד סטים
כמו שמשה אמר ולעשות 20 סטים לשריר גדול