הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לדלקתיות בג'אנק פוד

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
קראתי את המאמר בפורטל שאומר שבעצם שהבעיתיות בג'אנק פוד, אוכל מתועש זה השומן הצימחי ועוד דברים בסיגנון, שמפריעים למאזן של האומגה 6:3 כך שיהיה יותר אומגה 6 בגוף. אז כל הסיפור הוא מאזן? אם אני אדאג לאכול תפריט שכולו מכיל מאכלים של אומגה 6 ואקח תוספים של אומגה 3 אז הכל יהיה בסדר?

הא כן, ואיפה כל השמן ששמים בפיצה?
וענית בעצמך - המבורגרים מטוגנים בשמן. שווארמה ופרגיות ניחא
זה כבר נושא אחר... זה שהיום הפכו את המאכלים האלה ללא בריאים זה משהו אחר. פעם היו משתמשים במקדולנס בשומן בקר אבל עברו לקנולה.
ובגלל אני מעדיף לאכול המבורגר, שווארמה או פרגיות בבית

בקשר לשומן טראנס, אין שום בעיה עם שומן טראנס, זה אפילו בריא (כל עוד זה מגיע ממזון מהחי כמובן ולא ממזון מתועש ומרגרינה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חושב שכן, אבל אל תתפוס אותי במילה, בוא נראה אם משהו אחר ישפוך עוד קצת אור בנושא
אגב, גם לחם מכיל שומן טראנס

באמת? 😲 זאת אומרת שכל יום אני אוכל שומן טראנס בכמויות גדולות, היו תקופות שהייתי אוכל 6 פרוסות לחם בבצפר חח, גם היום יוצא לי לאכול איזה 4 פרוסות ועוד חצי בגט חח. איך אפשר להמנע מדבר כזה?

באמת? 😲 זאת אומרת שכל יום אני אוכל שומן טראנס בכמויות גדולות, היו תקופות שהייתי אוכל 6 פרוסות לחם בבצפר חח, גם היום יוצא לי לאכול איזה 4 פרוסות ועוד חצי בגט חח. איך אפשר להמנע מדבר כזה?
זה רשום בפירוש על הלחם, שהוא מכיל פחות 0.5 גרם שומן טראנס.
אני מאמין שגם בלחמים שרשום עליהם "שומן צמחי" או משהו בסגנון מכילים שומן טראנס מלאכותי בצורה כזו או אחרת.

קצת כח רצון, אוכלים במקום זה פחמימות אחרות(אורז, תפו''א, בטטות)

אני אישית די בקלות לא אוכל לחם ומוצרי חיטה כבר תקופה. רק אורז ושיבולת שועל.

פעם באם יש איזה עוגה טעימה אני אוכל קצת אבלזהבאמת פעם ב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית