הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Overuse ,דלקת בגיד.

Orel Fox

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן 😃
לפניי כחודשיים כאב לי המרפק בצורה ממש קטנה וחשבתי שזה אוליי 'כאב של האימון' - טעות לגמריי
לפניי חודש הכאב כבר היה גדול ובקושי הצלחתי לעשות מתח בזמן שהשיא שלי היה 25~30
הלכתי לרופא והוא אמר שבעקבות אימון יתר , OVERUSE ישלי דלקת בחיבור בין הגידים
או מה שנקרא Golfer Elbow , הוא הביא לי מרשם ל Ice Power/וולטרן אמולג'ל קניתי את שניהם
מרחתי את שניהם כל יום ושמתי תומכים אלסטים , ולא התאמנתי בכלל עם הידיים אלא רק אירובי ובטן
עבר חודש , הכאב לא עבר , ואפילו כואב לי קצת פתאום במרפק השני - שזה מאוד מחשיד או שזה פסיכולוגי אני לא יודע ..
אני באמת מיואש ובאלי כבר לחזור להתאמן , מי שעבר פעם פציעה כלכך מגבילה יכול להבין איזה מבאס זה שכל מה שעבדת הולך מול העיניים
אגב , ישלי גם מין משו שבתנועה מסויימת קופץ לי הגיד מעל המרפק מין קליק לא נעים בכלל , אם מישהו מכיר אתזה? אבל זה כבר פחות חשוב
אני רוצה לחזור להתאמן , איך אני עושה אתזה?...
תודה מראש לעוזרים !
ערב טוב 😃

עצה שלי זה לנסות לחפש תרגילים שלא מכאיבים או שהכאב בהם הולך ונחלש\לא מורגש במהלך התרגיל

• פותח/ת השרשור
אצלי ספציפית זה Golfer elbow
ואני כבר שם וולטרן אמולג'ל , מדיי פעם גם שותה מגנזיום ומולטי ויטמין קוואנטום
שם תומך רוב היום
אני כבר באמת לא יודע מה לעשות..

נערך לאחרונה:
אני יגיד לך משו שאני מודע מראש שאני הולך לקבל בגללו על הראש מחצי מהפורום...אם אתה כל כך סובל אחי, לך לאורטופד, זריקת קורטיזול...

במידה ואתה לא רוצה ישנם עוד דרכים...אני העלתי פעם פוסט על כורכומין של אלטמן 3 כדורים ביום כדורי שום מרוכז 3 פעמים ביום וארקוקסיה 90 כדור אחד ביום אחרי ארוחה טובה 15 יום... לי ולהמון אנשים אחרים זה פתר דלקות בנ** **נות כרוניות שפשוט לא עברו...

חשוב לציין שאני לא רופא ואפילו לא מזכיר אחד כזה אז קח את ההמלצה שלי בערבון מוגבל! נטו מניסיון שלי ושל מכרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית