הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל בנץ' פרס גבוה אבל חזה לא גדל

• פותח/ת השרשור bfog
  • פורסם בתאריך
שלפעמים הגדלה המשקל של הלחיצת חזה לא תעזור כמו הגדלת הנפח של אימון חזה.

אבל הגדלה של המשקל הכללי של העבודה שלך תגדיל מן הסתם גם את המשקלים איתם אתה מבצע נפח...
נגיד היום אתה מבצע נפח על 30 קילו - אבל אם הבנץ' שלך יגדל בעוד 20 קילו ל5 חזרות נגיד, אז הנפח שלך יהיה כבר על נגיד 38 קילו.

אין מנוס מלעלות במשקלים וקשה הרבה יותר לעלות במשקלי עבודה כשעובדים לנפח ומתישים את השריר יותר.

זה לא מעניין אותי מה מלמדים בכל בית ספר למאמנים בעולם. בכל בית ספר בעולם גם מלמדים שדדליפט זה תרגיל לגורילות, ושסקוואט מלא הורס את הברכיים.
בבתי הספר הטובים מלמדים שמי שלא עושה סקוואט חבל שהוא הולך למכון...
תרגיל מורכב ואחריו עוד תרגיל או 2 מבודדים יכול להיות אחלה פיתרון למצב שלו...
פרפר הוא תרגיל מבודד מעולה...
אל תזלזל כי אתה נעול על אימוני כח...

פרפר לא עושה שום דבר שמקבילים ו/או בנץ' עם דאמבלים לא עושים הרבה יותר טוב. אם אתה כ"כ אוהב אותו, תיהנה.

• פותח/ת השרשור
אז באימון הבא אני אעשה 3X5 בנץ' ואז 2X5 דאמבלים בשיפוע ולא אוסיף כלום ליד אחורית כדי שלא ימנע התאוששות ויתנגש לי עם הפרס והבנט אובר. יעדכן ביום חמישי איך היה. שוב תודה לכל העוזרים ממש נהניתי לקרוא נקודות את כל הדעות פה

תשמע כל אחד והגוף שלו, מה שעובד בשבילו יכול לא לעשות הרבה בשבילך...
אני יכול להגיד לך שעבדתי במשך חודשים על בנץ' בסטים של שמיניות והרגשתי שאני לא מתקדם מבחינת נפח.
החלפתי לחמישיות- עושה פלאים . גם במשקלים וגם בנפח, המשקל עולה הרבה יותר בקלות והנפח גם כן .
בסוף האימון אם נשאר כוח אני מוסיף גם סט של פרפר ל-8 חזרות בשביל עוד קצת נפח .

פרפר לא עושה שום דבר שמקבילים ו/או בנץ' עם דאמבלים לא עושים הרבה יותר טוב. אם אתה כ"כ אוהב אותו, תיהנה.
פרפר עושה דבר אחד שהם לא עושים ונותן לך אינדיקציה ממשית על החזה כתרגיל מבודד ללא שימוש ביד אחורית... אני לא נעול דווקא על פרפר אבל אני כן חושב שהוא צריך להוסיף עוד תרגיל לחזה...

Back
למעלה תחתית