הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AB אך התוכנית ומה לשפר

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
A
בנצ' פרס 8 חזרות 3 סטים
בנצ' פרס חיובי 8 חזרות 3 סטים
פרפר משקולות יד 10 חזרות 3 סטים
פרס 8 חזרות 3 סטים
כפיפת כתף 8 חזרות 3 סטים
לחיצה צרפתית 10 חזרות 3 סטים
פשיטת מרפקים עם פולי עליון(וינץ)10 חזרות 3 סטים

B
מתח מקסימום חזרות 3 סטים
פולי עליון 8 חזרות 3 סטים
חתירה במכונה 8 חזרות 4 סטים
סקוואט 8 חזרות מקסימום משקל 3 סטים
דדליפט 5 חזרות מקסימום משקל 1 סט
דחיקת רגליים 8 חזרות 3 סטים
הרמת עקבים 12 חזרות 3 סטים
הרמה עם מוט רגיל לא W ליד קדמית 12 חזרות 3 סטים
הרמת מוט W עם רמפה 12 חזרות 3 סטים

A - תוריד את הפרפר, את כפיפת הכתף ואת אחד התרגילים המבודדים לטרייספס, לא חשוב איזה. אני מציע גם שתעשה רוטציה בין הבנץ' לפרס - פעם פרס כבד ובנץ' קל, ופעם הפוך.
B - תתחיל את האימון או בדדליפט או בסקוואט. גם פה אני מציע שפעם יהיה דדליפט כבד וסקוואט קל, ופעם הפוך. תעשה רק מתח, אין סיבה לעשות גם פולי עליון. תוריד את אחד התרגילים המבודדים ליד הקדמית, לא חשוב איזה. ובייספ לא מפמפמים עם מוט W. תחליף למוט ישר.

• פותח/ת השרשור
A - תוריד את הפרפר, את כפיפת הכתף ואת אחד התרגילים המבודדים לטרייספס, לא חשוב איזה. אני מציע גם שתעשה רוטציה בין הבנץ' לפרס - פעם פרס כבד ובנץ' קל, ופעם הפוך.
B - תתחיל את האימון או בדדליפט או בסקוואט. גם פה אני מציע שפעם יהיה דדליפט כבד וסקוואט קל, ופעם הפוך. תעשה רק מתח, אין סיבה לעשות גם פולי עליון. תוריד את אחד התרגילים המבודדים ליד הקדמית, לא חשוב איזה. ובייספ לא מפמפמים עם מוט W. תחליף למוט ישר.

בסדר אבל אתה יכול בבקשה גם להסביר לי למה לעשת כל כך קצת תרגילים לכל חלק?

כי לא כל המרבה הרי זה משובח. עדיף להתמקד במספר מצומצם של תרגילים ולהעלות בהם משקלים באופן סדיר מאשר לעשות הרבה תרגילים סתם בשביל הפאמפ.

Back
למעלה תחתית