הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ליד קדמית

• פותח/ת השרשור Kosher
  • פורסם בתאריך

Kosher

משתמש מתחיל
75
0
נק' מוניטין:
-3
75
0
אני עושה ABC, 3 פעמים בשבוע...
אני צריך תרגילים ליד קדמית כל תרגיל 4 סטים... 4 תרגילים
שיצא 16 סטים..

שמע אחי, אני עשיתי 16 סטים לידיים כבר תקופה ארוכה של 7 חודשים, אני לא מרגיש כאב בשריר אבל סוג של עייפות כבר מלא זמן, יש מצב שזה בגלל מה שאמרת? אני מצליח להרים דברים ואפילו אני מרים עדיין בידיים 12 קילו כל אחת..
מה אתה אומר? זה פציעה?
לא הבנת כנראה מה זאת אומרת פציעה- פציעה היא כאב בשריר, פגיעה בשריר.
עייפות תמיד יש אם אתה מתאמן כמו שצריך (אם אין זה לאו דווקא אומר שאתה לא התאמנת טוב, אבל יכול להיות).
זה לא אומר שאתה צריך לזחול כל היום, אבל אחרי האימון, ואפילו עד היום אחרי האימון בבוקר (התאמנת ביום ראשון והתאוששת מהעייפות רק ביום שני בבוקר) הגיוני להיות עייף.
זו סיבה הגיונית למה אתה רק 12 קילו כל אחת- לא התקדמת יותר מדי.
לא רוצה להשוויץ או לצאת מתנשא, אבל...
אני ילד בן 14, בלי הרבה מסת שריר, ואני עם 10 ק"ג כל יד מהאימון הראשון (התחלתי בחיטוב אז לא התקדמתי).
שוב- לא מלגלג או מתנשא, פשוט בן אדם מבוגר (במידה ואתה כזה) או אפילו נער, אחרי 7 חודשים של אימונים טובים בקלות יכול לעבור את ה-12 ק"ג גם אם התחלת מ-6.
יכלת להיות אפילו 18 אם היית מתאמן טוב, ואני מבין שאתה לא התקדמת (או ממש טיפה), ולכן "זכית" באפשרות האמצעית.
אז לא, אתה לא פצוע, עייפות זה בסדר.
בכל מקרה, תתחיל לעבוד עם תוכנית מהפורטל ותראה תוצאות בלי עייפות מטורפת.

• פותח/ת השרשור
לקחתי תוכנית AB עכשיו השאלה אם כבר הרגלתי את השריר לאימונים קשים אני יכול לעבור ליותר קל וזה יתן תוצאות יותר טובות?
אני יכול גם להמשיך במסה? עליתי בהרבה שומן, אבל אני מעדיף שלא לעשות חיטוב, להמשיך מסה עוד חודשיים ככה ואז חיטוב.. אפשרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית