הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכיבת שמיכה יהלום

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
השיא שלי הוא בערך 15.
אני רוצה להגיע ל70+ .
יש את התכנית של ה100 שכיבות רגילות ואני לא יודע אם אפשר לעשות את התכנית הזאת רק עם שכיבות יהלום.
והשיא שלי בשכיבות רגילות הוא 45.
http://hundredpushups.com/
אתם אומרים עדיף קודם לעשות 100 שכיבות שמיכה רגילות? או שאפשר להתחיל ישר עם ה100 שכיבות יהלום?

השיא שלי הוא בערך 15.
אני רוצה להגיע ל70+ .
יש את התכנית של ה100 שכיבות רגילות ואני לא יודע אם אפשר לעשות את התכנית הזאת רק עם שכיבות יהלום.
והשיא שלי בשכיבות רגילות הוא 45.
http://hundredpushups.com/
אתם אומרים עדיף קודם לעשות 100 שכיבות שמיכה רגילות? או שאפשר להתחיל ישר עם ה100 שכיבות יהלום?
יהלום עובד יותר על היד האחורית ככה שכדי לך לעבוד על היד האחוריות בנוסף לפוש אפס רגילים .

בקורס מ"כים הייתי עושה הכי הרבה שכיבות שמיכה יהלום מכל הפלוגה, יודע למה? כי הם לא ידעו איך.
לא היה הרבה מה לעבוד עליו חוץ מתרגילים כאלה בשירות שלי.

*תשכח ממנח כפות הידיים שאתה מכיר, לא באמת צריך ליצור משולש בעזרת הידיים, הרעיון זה קירוב המרפקים אל הגוף.
הושט את ידייך קדימה,(בעמידה) פתח את כפות הידיים לגמרי, אל תטה את הכפות ידיים בזווית, פתח רגיל (שהאצבע שקרובה לזרת תצביע למעלה)
ועכשיו קרב בין 2 הידיים עד שהאגודלים כמעט יגעו אחת בשניה, זה מנח הידיים על הקרקע, ותזכור שמפגש האגודלים צריך ליהיות בערך בנקודה הכי נמוכה בין שרירי החזה, בערך איפה שנמצא "מפתח הלב".(בעת ירידה)

מקווה שהבנת חחח.. אני אנסה למצוא לך תמונה בכל זאת.

• פותח/ת השרשור
בקורס מ"כים הייתי עושה הכי הרבה שכיבות שמיכה יהלום מכל הפלוגה, יודע למה? כי הם לא ידעו איך.
לא היה הרבה מה לעבוד עליו חוץ מתרגילים כאלה בשירות שלי.

*תשכח ממנח כפות הידיים שאתה מכיר, לא באמת צריך ליצור משולש בעזרת הידיים, הרעיון זה קירוב המרפקים אל הגוף.
הושט את ידייך קדימה,(בעמידה) פתח את כפות הידיים לגמרי, אל תטה את הכפות ידיים בזווית, פתח רגיל (שהאצבע שקרובה לזרת תצביע למעלה)
ועכשיו קרב בין 2 הידיים עד שהאגודלים כמעט יגעו אחת בשניה, זה מנח הידיים על הקרקע, ותזכור שמפגש האגודלים צריך ליהיות בערך בנקודה הכי נמוכה בין שרירי החזה, בערך איפה שנמצא "מפתח הלב".(בעת ירידה)

מקווה שהבנת חחח.. אני אנסה למצוא לך תמונה בכל זאת.

חחח הבנתי תודה.
ואתה אומר לעשות את התכנית הזאת של ה100?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית