הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 16 וחצי ורוצה להתחיל להתאמן *בבית* לא בחדר כושר

• פותח/ת השרשור MAMAM
  • פורסם בתאריך

MAMAM

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי.. בקיצור מלא פעמים התחלתי להתאמן כל יום ואפילו שראיתי תוצאות הפסקתי כי הייתי מפגר. בקיצור.

אני רוצה תוכנית אימונים מסודרת שאני עושה כל יום או כמה ימים בשבוע כדי לפתח את השרירי חזה ידיים כתפיים ואת כל פלג הגוף העליון. אני די שרירי רק שהחזה לא ממש מפותח ואני רוצה לחזק אותו וגם את הרגליים.

אני בן 16 וחצי

משקל 60

גובה 1.70

תודה רבה מראש לעוזרים

וכשאני אומר להתאמן בבית אני מתכוון שזה בלי מישקולות, אלא עם המשקל של עצמי.

ועוד משהו, אבא שלי בגיל שלי היה יותר מפותח ממני ויש גם תמונות של זה הוא אמר לי שהוא היה כל יום רץ 2 קילומטר, אחרי זה עושה שכיבות שמיכה 10X3 מתח 5X3 כפיפות בטן 20X3

מה אתם אומרים על זה? אני לא יכול בחדר כושר כי אני תקוע בחור שאין בו..

נערך לאחרונה:
לא תראה יותר מידי תוצאות.

עם האימונים שאבא שלי אמר לי? או בלי חדר כושר כאילו.
בלי חדר כושר די קשה להתקדם בגלל שאתה לא יכול להוסיף התנגדות ומאוד בעייתי לעבוד על רגליים.
אם יש לך את התקציב אני ממליץ לך לקנות ציוד בייתי.

• פותח/ת השרשור
בלי חדר כושר די קשה להתקדם בגלל שאתה לא יכול להוסיף התנגדות ומאוד בעייתי לעבוד על רגליים.
אם יש לך את התקציב אני ממליץ לך לקנות ציוד בייתי.
תקשיב! אין מה לעשות אין חדר כושר אני אחכה לתשובות מאחרים פה. תודה בכל מקרה..

תקשיב! אין מה לעשות אין חדר כושר אני אחכה לתשובות מאחרים פה. תודה בכל מקרה..

לאיזה תשובות בדיוק את מצפה? הבנתי אין חדר כושר אמרתי לך אם יש לך תקציב תקנה ציוד ביתי מה אתה מצפה שמישהו יבנה לך חדר כושר ליד הבית?

• פותח/ת השרשור
לאיזה תשובות בדיוק את מצפה? הבנתי אין חדר כושר אמרתי לך אם יש לך תקציב תקנה ציוד ביתי מה אתה מצפה שמישהו יבנה לך חדר כושר ליד הבית?

חחח.. רואים שאתה ילד קטן. כדאי לך לסתום תפה יאפס מסריח ולא בוגר. אתה לא יודע הכל נכון? חתיכת אפס. אני מחכה לאנשים יותר בוגרים ושיותר מבינים ממך כי אתה תקוע בגיל 4

חחח.. רואים שאתה ילד קטן. כדאי לך לסתום תפה יאפס מסריח ולא בוגר. אתה לא יודע הכל נכון? חתיכת אפס. אני מחכה לאנשים יותר בוגרים ושיותר מבינים ממך כי אתה תקוע בגיל 4
לפני שאתה קורא לי ילד קטן שים לב איך אתה מדבר , עם הדיבור שלך אני בספק אם מישהו אחר יעזור לך ואני לא אתפלא אם גם תקבל באן. בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה קורא לי ילד קטן שים לב איך אתה מדבר , עם הדיבור שלך אני בספק אם מישהו אחר יעזור לך ואני לא אתפלא אם גם תקבל באן. בהצלחה .

זה לא מעניין אותי! לך לישון חתיכת מפגר, מה נראה לךש אתה מתנשא מעלי כאילו אתה אבא שלי או משהו? אתה חושב שאתה יותר טוב ממני כי אתה מתאמן בחדר כושר? יודע מה? לך תזדיין חתיכת בן של מוצצת היית מת לגוף כמו שלי בלי להתאמן אני רק רוצה לפתח אותו כל החיים שלך זה החדר כושר אין לך כלום בלי זה חתיכת לוזר אפס

זה לא מעניין אותי! לך לישון חתיכת מפגר, מה נראה לךש אתה מתנשא מעלי כאילו אתה אבא שלי או משהו? אתה חושב שאתה יותר טוב ממני כי אתה מתאמן בחדר כושר? יודע מה? לך תזדיין חתיכת בן של מוצצת היית מת לגוף כמו שלי בלי להתאמן אני רק רוצה לפתח אותו כל החיים שלך זה החדר כושר אין לך כלום בלי זה חתיכת לוזר אפס

די תפסיק עם זה אתה גורם לי לבכות:(

Back
למעלה תחתית