הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאוד מיואש מבטן נפוחה

• פותח/ת השרשור Jhonys
  • פורסם בתאריך

Jhonys

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
39
63
0
יש לי בעיה שאיתי כבר הרבה שנים ולא יודע איך להתמודד איתה.
הבטן שלי נפוחה תמיד, גם על א.ש. של 13-14 תמיד זה נראה כאילו יש לי כרס. אני תמיד צריך לזכור להכניס את הבטן פנימה וליהיות מאוד מודע לזה.
אני לא מבין למה זה קורה, והאם ניתן לעשות משהו בנידון.
אני לא יודע אם הבטן נפוחה בנוזלים, או מה הסיפור ממש, אבל זה ממש מטריד.

יש עלי מסה דיי סבירה: משקל: 71 ק"ג
גובה: 172

האם הבעיה בשרירי הבטן? תזונה? דיי אובד עצות. תודה מראש

יש לי בעיה שאיתי כבר הרבה שנים ולא יודע איך להתמודד איתה.
הבטן שלי נפוחה תמיד, גם על א.ש. של 13-14 תמיד זה נראה כאילו יש לי כרס. אני תמיד צריך לזכור להכניס את הבטן פנימה וליהיות מאוד מודע לזה.
אני לא מבין למה זה קורה, והאם ניתן לעשות משהו בנידון.
אני לא יודע אם הבטן נפוחה בנוזלים, או מה הסיפור ממש, אבל זה ממש מטריד.

יש עלי מסה דיי סבירה: משקל: 71 ק"ג
גובה: 172

האם הבעיה בשרירי הבטן? תזונה? דיי אובד עצות. תודה מראש

יכולות להיות הרבה סיבות...
1)מסת שריר מאוד נמוכה מאוד בשרירי הבטן - ממליץ לך להתחיל לעשות אימוני היפרטרופיה חזקים לבטן
2)תורשתי - רוב % השומן שלך מצטברים בבטן - במצב כזה אין לך הרבה ברירות,יש אנשים שעל מנת להיפטר מזה יצטרכו לרדת ל%שומן ממש נמוכים.
3)אולי אתה ב%שומן יותר גבוה מ14 כפי שאתה חושב

וכמובן יכול להיות שהכול בראש.
אולי תעלה תמונה

• פותח/ת השרשור
יכולות להיות הרבה סיבות...
1)מסת שריר מאוד נמוכה מאוד בשרירי הבטן - ממליץ לך להתחיל לעשות אימוני היפרטרופיה חזקים לבטן
2)תורשתי - רוב % השומן שלך מצטברים בבטן - במצב כזה אין לך הרבה ברירות,יש אנשים שעל מנת להיפטר מזה יצטרכו לרדת ל%שומן ממש נמוכים.
3)אולי אתה ב%שומן יותר גבוה מ14 כפי שאתה חושב

וכמובן יכול להיות שהכול בראש.
אולי תעלה תמונה

1. אני לא חושב שהמסת שריר שלי בבטן נמוכה משאר הגוף. המראה הזה פחות או יותר נשמר באותו המצב גם בתקופות שאני עם מסה יותר גדולה (כמו עכשיו) וגם בתקופות עם מסה יותר נמוכה (5-6 קילו פחות מכרגע).
2. הבטן נפוחה, אבל לא שמנה. כלומר כמובן שרואים שאני לא עם 9 א"ש, אבל אתה לא יכול "לתפוס" את הבטן בגלל שזה לא שומן, אלא משהו שמרגיש שהוא או מתחת לשכבות השרירים, או סאב קוטנוס, קשה לי להגיד.
3. גם אם אני מעל ה 14 א"ש (כרגע אפשרי שאני קצת יותר) אבל הגודל של הבטן היא לא משומן, או לפחות לא רק.

האם אפשרי שזה משתייה של מוגזים? (שותה רק מוגזים, בד"כ כ 2 ליטר זירו ביום)
כמויות גבוהות של נתרן? או בכלל איברים פנימיים גדולים מהממוצע?
חשבתי בעבר שזה אולי ריפיון של שרירי הבטן אבל אני כבר לא יודע אם זה ממש נכון..

תעלה במסה. מתי שהחזה יעבור את הבטן היא תפריע לך הרבה פחות 😃

בקשר לתזונה וכאלה - חפש בגוגל "בטן נפוחה", תקבל לא מעט פתרונות.

• פותח/ת השרשור
תעלה במסה. מתי שהחזה יעבור את הבטן היא תפריע לך הרבה פחות 😃

בקשר לתזונה וכאלה - חפש בגוגל "בטן נפוחה", תקבל לא מעט פתרונות.

האמתי ששרירי החזה שלי דיי מפותחים, גנטית, והם הדבר האחרון שמפריע לי.
והעיניין שהבטן מפריעה לי כשאני עם חולצה, כי זה פשוט נראה שיש לי כרס, למרות שזה לא המצב. דוקא כשאני מוריד את החולצה אז אפשר להבין שהבטן נפוחה ולא שומנית (נראה לי לפחות)

אתה עומד זקוף? היציבה שלך טובה?

• פותח/ת השרשור
אתה עומד זקוף? היציבה שלך טובה?

בעבר הייתי הולך תמיד לא זקוף, אבל על הבעיה הזאת דיי התגברתי בשנים האחרונות פשוט ע״י תשומת לב ושינוי העמידה לזקופה. העיניין שהבטן נשארה באותו המצב.
עכשיו כשאני הולך עם חולצות יחסית צמודות אני צריך במודע תמיד להכניס את הבטן אחרת זה פשוט יראה לא טוב. זה מאוד מתסכל כי אני שומר על הגיזרה שלי ומעבר לכך, דיי שרירי מה שהופך את המצב למתסכל יותר.

• פותח/ת השרשור
אני קצת סקפטי שזה נגרם משתייה של מוגזים, אבל אנסה לעבור למים בלבד לתקופה קצרה לראות אם יש שיפור.
יש הערכה של כמה זמן מדובר פה? יום?שבוע?חודש?

תוך כמה ימים לדעתי, אתה אפילו תרד במשקל כי אתה תשתה פחות נוזלים (אתה תרגיש "סבל" לשתות מיים).
אם זה לא עוזר, תנטרל גם לכמה ימים חיטה מהתפריט שלך.

אני קצת סקפטי שזה נגרם משתייה של מוגזים, אבל אנסה לעבור למים בלבד לתקופה קצרה לראות אם יש שיפור.
יש הערכה של כמה זמן מדובר פה? יום?שבוע?חודש?
סקפטי?! אתה בעצמך חשבת שזו עלולה להיות הסיבה. אין מה לעשות, לא קל לצאת מהתמכרות....
תכתוב "בטן נפוחה" בגוגל, זה לא קשה. תראה כמה תוצאות קושרות שתיית מוגזים לתופעה הזאת וזה אולי יתן לך קצת יותר מוטיבציה.
תבדוק על הדרך איזה עוד מזונות מנפחים אתה צורך.

Back
למעלה תחתית